Zaten öğrenciyken etkinleşmişti ama üniversite bitince artık öğrenci mailim de kalmadı bu yüzden de lisansım da gitmiş oldu.Üniversitelerde ailenin tanıdıkları varsa ve office programlar kurmayı bilen varsa, onlara başvur.
Üniversite lisansı olarak geçer ve ''crackli'' işlev görür. Ben hep öyle yaptım mesela. Hem de ücretsiz.
Torrent ile oyun indirip kurmak gibi ama YASAL TAMAMEN. Öyle düşün.
Ama maalesef öyle bir şeye ulaşma imkanım yok.İşte üniversite versiyonu onu gerektirmiyor. Sana verdikleri doğru, öğrenci paketi. Öğrenci maili ile aktif-deaktif oluyor, anladım.
Ama, profesörlerin, doçentlerin falan kullandığı versiyonu yüklemelisin. O süresiz oluyor kardeşim.![]()
Adına hesap açıp veren siteler var ama ben varsa key alıp kendi hesabımda etkinleştirmek istedim, yoksa mecbur adıma yıllık hesap açtırtacağım.O zaman kusura bakma dostum, benim bildiğim tek yöntem o.
Ya da binlerce lira para vereceksin aylık/yıllık, öyle kullanacaksın.
Çünkü, sitelerde ''Crack ile verdikleri'' versiyonlar ÇOĞUNLUKLA virüs, trojen vesaire oluyor, o yüzden sakın ha, sistemini tehlikeye atma.
Dene bakalım şansını güzel kardeşim, daha fazla yardımcı olamadım kusura bakma, hakkını helal et lütfen?Adına hesap açıp veren siteler var ama ben varsa key alıp kendi hesabımda etkinleştirmek istedim, yoksa mecbur adıma yıllık hesap açtırtacağım.