Office 365 Key nereden alınır?

Shyankh

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,041
Her yer hesap olarak veriyor, key olarak veren bir yer yok mudur?
Bir de hesap olarak alırsam eğer Windows'a da aynı hesap ile mi girmem gerekir yoksa Office ayrı Windows ayrı hesaplarda durabiliyor mu?

Üniversitelerde ailenin tanıdıkları varsa ve office programlar kurmayı bilen varsa, onlara başvur.
Üniversite lisansı olarak geçer ve ''crackli'' işlev görür. Ben hep öyle yaptım mesela. Hem de ücretsiz.

Torrent ile oyun indirip kurmak gibi ama YASAL TAMAMEN. Öyle düşün.

Üniversitelerde ailenin tanıdıkları varsa ve office programlar kurmayı bilen varsa, onlara başvur.
Üniversite lisansı olarak geçer ve ''crackli'' işlev görür. Ben hep öyle yaptım mesela. Hem de ücretsiz.

Torrent ile oyun indirip kurmak gibi ama YASAL TAMAMEN. Öyle düşün.
Zaten öğrenciyken etkinleşmişti ama üniversite bitince artık öğrenci mailim de kalmadı bu yüzden de lisansım da gitmiş oldu.

İşte üniversite versiyonu onu gerektirmiyor. Sana verdikleri doğru, öğrenci paketi. Öğrenci maili ile aktif-deaktif oluyor, anladım.
Ama, profesörlerin, doçentlerin falan kullandığı versiyonu yüklemelisin. O süresiz oluyor kardeşim. :)

İşte üniversite versiyonu onu gerektirmiyor. Sana verdikleri doğru, öğrenci paketi. Öğrenci maili ile aktif-deaktif oluyor, anladım.
Ama, profesörlerin, doçentlerin falan kullandığı versiyonu yüklemelisin. O süresiz oluyor kardeşim. :)
Ama maalesef öyle bir şeye ulaşma imkanım yok.

O zaman kusura bakma dostum, benim bildiğim tek yöntem o.
Ya da binlerce lira para vereceksin aylık/yıllık, öyle kullanacaksın.

Çünkü, sitelerde ''Crack ile verdikleri'' versiyonlar ÇOĞUNLUKLA virüs, trojen vesaire oluyor, o yüzden sakın ha, sistemini tehlikeye atma.

O zaman kusura bakma dostum, benim bildiğim tek yöntem o.
Ya da binlerce lira para vereceksin aylık/yıllık, öyle kullanacaksın.

Çünkü, sitelerde ''Crack ile verdikleri'' versiyonlar ÇOĞUNLUKLA virüs, trojen vesaire oluyor, o yüzden sakın ha, sistemini tehlikeye atma.
Adına hesap açıp veren siteler var ama ben varsa key alıp kendi hesabımda etkinleştirmek istedim, yoksa mecbur adıma yıllık hesap açtırtacağım.

Adına hesap açıp veren siteler var ama ben varsa key alıp kendi hesabımda etkinleştirmek istedim, yoksa mecbur adıma yıllık hesap açtırtacağım.
Dene bakalım şansını güzel kardeşim, daha fazla yardımcı olamadım kusura bakma, hakkını helal et lütfen?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,210,536
Üyeler
195,385
Son üye
Darkblamme
Geri