Arama sonuçları: *

1. Haaland

200 TL Wifi Adaptör Önerisi

Masaüstü bilgisayarda kullanacağım. Kaliteli ve pingin az çıkacağı birsey olursa iyi olur Bütçe 200TL duruma göre 50-100 artabilir 1672062247 Not: Modem yan odada arada tek duvar var sadece.
  2. Haaland

Dolaptan Laptop Satılir mı

Dolaptan ürün satıp sorun yasiyan oldu mu? Karşı taraf iade istediği zaman iade yapmak zorunda mıyım? Aklıma takılanlar bunlar, yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum
  3. Haaland

Ev için Yazıcı Önerisi

Ev için yazıcı almak istiyorum. Çalıştırma maliyeti de önemli uzun süre kullanacağım. Ders notları çıkaracağım için kaliteli baskı vermeli. Bütçem 2.7k Fotokopi özelliği olursa iyi olur
  4. Haaland

Okul için yazıcı önerisi

Ev için yazıcı almak istiyorum. Çalıştırma maliyeti de önemli uzun süre kullanacağım. Ders notları çıkaracağım için kaliteli baskı vermeli. Bütçem 2k ama duruma göre esneyebilir. Fotokopi özelliği olursa iyi olur
  5. Haaland

Çözüldü✓ Lise için okul çantası önerisi

Okul için çanta önerebilir misiniz? Lise 2 ye gidiyorum. Bütçe 250TL
  6. Haaland

Yeni Sezon Forma Önerisi

Bu formalardan birini almayı düşünüyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim, sizce hangisini almalıyım ? Başka takım formasıda önerebilirsiniz.
  7. Haaland

Hepsijet Kargomu Teslim Etmiyor Ne Yapmalıyım ?

Pazartesi günü 500tl kampanyasıyla 7200e bu laptopu aldım https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-an515-55-intel-core-i5-10300h-8gb-512gb-ssd-gtx-1650ti-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q7jey-006-p-HBCV000006AM2S?magaza=Hepsiburada Salı günü akşama doğru satıcı kargoya verdi 1 günde...
Geri