Arama sonuçları: *

1. A

antibiyotikten sonra alkol alımı

beyler sa dün 8 civarlarında antibiyotik ve 2 hap daha içtim ne olduklarini bilmiyom sonra 1 kirmizi 1 de shot ictim sıkıntı cıkar mı hafif kasınıyom gibi geliyo
  2. A

devlette jinekomasti ameliyatı nasıl olurum

merhaba arkadaşlar kendimi bildim bileli bu sorunlayım eskiden pek takmazdım kiloluydum zaten ondan oldugunu dusunurdum şimdi kilo verdim eskiye göre daha az yağlıyım ve bu sorun gittikçe beni kötü hissettirmeye başladı aslında öyle çok büyük değil ama genede aynaya bakınca kendimden tiksinmeye...
  3. A

tyt ayt geometri öneri

arkadaşlar ilk mezun senem geometri 0ım neredeyse en ileri taşıcak yt kanalı lazım (problemleri fulluyorum geometrim 0 kendimden utanıyorum artık)
  4. A

nike adidas çakma nerden bulurum

instada rullyi biliyorum baska bildiginiz varsa verirmsiniz 1722980443 tişört şort eşofman arıyorum
  5. A

yks tercih listem nasıl?

iktisat işletme okuyacağım ingilizce hazırlık olan bi ünide okumak istemiyorum çünkü aldıgım duyumlara göre hazırlıkta lise ingilizcesi öğretiyorlarmış bu da hazırlıkta hiç bi işinize yaramıyomuş bir de iktisat gibi zor bölüm üstüne ingilizce olursa hiç anlayamam diye düşündüm (ne düşünüyorsunz)...
  6. A

üni için ingilizce öğrenmek

selam arkadaşlar ben üni için işletme bölümlerine bakıyorum kime sorsam işletme için ingilizce lazım gibi şeyler deniyor bu zamana kadar dile herhangi bir özenmem yatkınlıgım olmadı çat pat öyle dizilerden falan bişeyler biliyorum cümle kurmaya falan utanıyorum yani yanlış yaparım diye ama ailem...
  7. A

benim neyim var hastalık

arkadaşlar allah aşkına bana yardımcı olun 5-6 gündür midem bulanıyor anca dün zaman bulup gidebildim doktora , doktor grip soınrası enfeksiyon dedi bir kaç ilaç yazdı şuruup falan verdi ama dünden beri kullanıyorum gerçekten hiçbi gelişme yok hala aynı midem bulanmadıgı zamanlarda bile rahat...
  8. A

spora gidiyorum Kilo veremiyorum

183 boyum 85 kiloyum 2haftadır spora gidiyorum ve diyet yapıyorum kalori açığımda var zayıfladıgımı da hissediyom fakat tartı değişmiyor varmıdır bi sebebi her şeyi kuralına uygun yapıyırum
  9. A

chip para veya bonus önerisi

arkadaşlar 2 tane iphone 11 alıcaz mağaza farketmez 36.000 liraya en iyi bonusu chip paryaı hangi banka verir
  10. A

Bursada gezilcek yer önerisi

arkadaşlar uzak iliskim var bursada oturuyor 2 hafta sonra gidicem ilk bulusmamiz olcuak ve guzel biseyler yapalim istiyorum bursada merkezden cok uzaklasmayarak ne yapilabilir tarihi mekan onerisi vermezseniz sevinirim eglenceli olursa daha iyi olur (izmilriyim)
  11. A

göğsüm ne yapsam küçülmüyor

arkadaşlar 4 aydır spor yapıyorum 20 kilo verdim 80 kiloyum şu anda 1.83 boyum yağ oranım fazla ama kas yapmak istiyorum ne yapıcam diyete devam edersem kötü görünücem kilo vermekten de korkuyom anlayacagınız ne yapmam gerek
  12. A

erkek kalıcı parfüm önerisi

100-150 tl bütçem var kalıcı bi koku arıyorum ne önerirsiniz
  13. A

hayattaki pişmanlıklarınız nedir

edit: çalışkan olamamam
  14. A

görünüşümde değişiklik oluyor

merhaba öncelikle kendimde şunu görüyorum arkadaşlar , bazen fit görünüyorum normal halimle bazen de spordan gelmeme rağmen eski fit görünüme ulaşamıyorum(örn. goguslerım sarkıyor :D )bunun bir sebebi varmıdır yediklerim 1 aydır aynı ama mesela dün farklı görünüyordum bugun farklı bunun bir...
  15. A

valorantım bozuldu yardım

valorantım bozuldu acil yardım. Yeni mail ile açtıgım herhangi bir hesapta poligonu geçtikten sonra bu ekrana atıyor herhangi bir şekilde atlayamıyorum geçemiyorum oyunu kapatmam işe yaramıyor vs. yardımcı olun lutfen
  16. A

ACİL googleım bozuldu

arkadaşlar önceden böyle değildi normal googlea girdiğimde düz bir sayfa açılıyordu neden böyle oldu anlamadım bu bir özellik büyük ihtimal ama ben kapatmak istiyorum normal googlea dönmek istiyorum yardımcı olurmusnuz 1676369141 @EGES70 @Feignclound @baznesherzamend @louis bloom @BayZ yardımcı...
  17. A

izmirde gidilecek gezilecek yer bulamıyoruz

4 erkeğiz izmir içi her yere gidebiliriz önerirniz varmı
  18. A

dikkatli olmanız gerekiyor

arkadaşlar bugünlerde izmirimkart ın fake sitesini açıp kartınızı ele geçiriyorlar farketmeden kartınız elinizden gidiyor lütfen girdiğiniz siteye dikkat edin ben sadece izmirimkartta gördüm ama belki başka il kartlarındada vardır
  19. A

dolandırıldım acil yardım

discordda özel bi adamdan valorant hesabı alıcaktım 1000 tl adam parayı attıktan sonra engelledi papara nosu elimde savcılık falan bakarmı acaba acil
  20. A

saç modelimi bulamıyorum

merhaba arkadaşlar saçıma ne yaparsam yapayım yakışmıyor beğenemiyorum şuan ne uzun ne kısa hafif kiloluyum ve hafif boyun kamburum var gözükmesini istemem ne önerirsiniz
Top Bottom