Arama sonuçları: *

1. ryangosling

Sevgilime nasıl sigarayı bıraktırabilirim

arkadaşlar maalesef ki sevgilim sigara içiyo(kız) ve ben nefret ederim o da bildiği için flörtken buluştuğumuzda yanında sigara bile taşımazdı. sen rahatsız olduğun için ben senin yanında içmem diyodu. şimdi 6 aylık sevgiliyiz. ve her gün yarım paket bitiriyo. her seferinde çakmağını ve paketini...
  2. ryangosling

sevgilime lego alcam ne alayım

sevgilimin doğum günü var ve lego almak istiyorum ne alabilirim tavsiyeleriniz var mı? prime indiriminde kır çiçeği buketi alcaktım ama parayı anca ayarlayabildim şimdi de indirim bittiği için alamıyorum. başka be tavsiye edersiniz https://app.hb.biz/GIAHGmf9csoJ https://app.hb.biz/cqpAayRp7d7b...
  3. ryangosling

sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınır

2 aylık sevgilimin doğum günü geliyor (15 gün var) (maalesef) ve daha onu düzgün tanımadığımdan ne alacağımı bilmiyorum . şu anlık sadece çiçek var aklımda ama yanına bir şey daha almam lazım. ve bütçe de çok az öyle pandora falan asla alamam. tavsiyeleriniz neler?
  4. ryangosling

kızla buluştuğumda yemek yiyemiyorum

sevgilimle buluşuyoruz ve yemek yemeğe gidiyoruz ve ben çok aç oluyorum.oturup bi şeyler söylüyoruz. yemek önüme geldiği an doyuyorum.normalde 2 zurna gömerim kızlayken bi hatay üsulünün(kısa) yarısını yiyebildim. özellikle yemek yerken midem çok bulanıyor. hem boşa para veriyorum hem de ziyan...
  5. ryangosling

sevgilinin saçma sorularına cevap

ben şeker olsam hangisi olurdum neden ben buna ne cevap verebilirim?
  6. ryangosling

First Date çok heyecanlanıyorum

arkadaşlar, kızla bugün first date çıkıcaz okul sonrası ve ilk sevgilim. bu yüzden çok heyecanlanıyorum. aynı zamanda anksiyetem olduğu için gereksiz şeyler düşünmeye başlıyorum sabahtan beri uyuyamıyorum. ya mahvedersem ya da ya kusarsam diye düşünüyorum . ne yapmam lazım lütfen taktik verin...
  7. ryangosling

yarın maçım var çok heyecanlanıyorum

arkadaşlar yarın masa tenisi turnuvam var fakat çok heyecanlanıyorum. elim ayağım titriyor. normalde turnuvalara alışığım ilkokuldan beri katıldığım için fakat 3 yıldır hiç turnuvaya katılmadım ve bi kaygı bozukluğum oluştu. aynı zamanda kaybetmeyi hiç sevmiyorum fakat katılcakların biri türkiye...
  8. ryangosling

herkese laf atan parazitler

bilmiyorum her yerde var mı bunlardan ama herkese laf atıp para isteyen, direk bıçak çeken tipler bu aralar çok yaygınlaştı. ve ben de maalesef ki süt çocuğu olduğum için ve yumruk dahi atmayı bilmediğim için bunlara hiç bi şey yapamıyorum. bir de hepsi 6-7 kişi dolaştıkları için bir şey yapma...
  9. ryangosling

okuldan artık çok sıkıldım

11.sınıf öğrencisiyim yaklaşık 1 yıldır panik atak ve okb(takıntı) ile uğraşıyorum ve bunlardan dolayı bir türlü derslere başlayamadım. şuanda ne ders çalışmayı becerebiliyorum ne de dersleri anlamayı. eve geldiğimde hiç bir şey öğrenmediğimi hatırlıyorum ve daha da kötü oluyorum. konu anlatım...
  10. ryangosling

İnsanlar bu evleri nasıl alıyolar?

Sahibindende binlerce 400 500 milyonluk villalar var bu parayı bir eve vercek kadar parası olan kişiler ne iş yapıyor, helal yolla bu para nasıl kazanılıyor?(illaki helal kazanan vardır) https://shbd.io/s/HNzvsie8 bu tarz
  11. ryangosling

Ben kimime cevap ne olabilir

Herhangi birisi sen kimsin dediği zaman adımı ve spordan hoşlandığımı söylüyorum fakat bu yetersiz geliyor.cevaba neler ekleyebilirim
  12. ryangosling

Kıza ne hediye alınır

Bizim sınıf her yıl olduğu gibi bıkmayıp yılbaşı çekilişi yaptı. Ben katilmak istemedim ama katmıslar beni de ve bana kız çıktı. Ve kız sigara makinasi gibi kolunu kaldırsa 5 paket sigara+pufflar düşecek o derece ,başka da sevdigi hiçbir şeyi bilmiyorum ben şimdi bu kıza ne alayım? Sigara...
  13. ryangosling

artık okuldan çok sıkıldım

okula gidiyorum hiçbir şey anlamıyorum dikkat eksikliğim,panik atağım,anksiyetem var ders çalışmak istiyorum boş boş bakıyorum kitaba. yürürken bile ölüceğimi zannediyorum(hep kötü düşünüyorum). ailemin durumu az çok yerinde spora falan gidiyorum sosyalleşmek ve düşünmemek için ve stres atmak...
  14. ryangosling

Mastürbasyon yapmamak zararlı mı?

Ben bi kaç sebepten 1 2 aydır çekmiyorum bazen canım çok istiyo ama yapmıyorum bunun bi zararı veya faydası var mı?
  15. ryangosling

Sınavda tuvaletimi tutamıyorum ne yapmalıyım

Yarın ayt var 3 saat sürcek ama benim 1 saat içerisinde tuvaletim geliyor tyt de altima yapıyodum hocalardan zor izin aldım. Ne yapmam lazım
  16. ryangosling

virüstotaldeki uyarı zararlı mı

dcden crack ae indirecektim virüstotalde böyle bir şey diyor dc dekilere sorduğumda zararsız virüs dediler indireyim mi sizce
  17. ryangosling

Şehir-yol-trekking Bisikleti öneri

Çok uzun yol yapmayacağım max 100km (gidiş-dönüş) beni yormayacak bir bisiklet istiyorum yarışlara katılma ihtimalim var ama daha amatörüm bütçe belli değil kron tx 300 tarzı bi bisiklet önerir misinz?
  18. ryangosling

Yazın Nerede Çalışabilirim?

16 yaşındayım yıllardır pc almak istiyorum artık çalışmam gerektiğini düşündüm 1 2 ay bile olsa çalışmak istiyorum nerelerde çalısabilirim?
  19. ryangosling

Premiere Pro İndirme

Premiere Proyu ücretsiz indirmek istiyorum önerebileceğiniz site var mı link vermeyin yasak
Top Bottom