ryangosling
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 397
16 yaşındayım yıllardır pc almak istiyorum artık çalışmam gerektiğini düşündüm 1 2 ay bile olsa çalışmak istiyorum nerelerde çalısabilirim?
Tekstile gir cırak diye16 yaşındayım yıllardır pc almak istiyorum artık çalışmam gerektiğini düşündüm 1 2 ay bile olsa çalışmak istiyorum nerelerde çalısabilirim?
Etrafımda hiç tekstil yeri yokTekstile gir cırak diye
Garson vsEtrafımda hiç tekstil yeri yok
Abartı çalışma saati olmayan , yaşına göre ağır olmayan , kazancı güzel olan bir yer bulabilirsin bence yaz için daha erken16 yaşındayım yıllardır pc almak istiyorum artık çalışmam gerektiğini düşündüm 1 2 ay bile olsa çalışmak istiyorum nerelerde çalısabilirim?
Öyle bir iş bulursanız bana da haber verinAbartı çalışma saati olmayan , yaşına göre ağır olmayan , kazancı güzel olan bir yer bulabilirsin bence yaz için daha erken
Hocam yazın günlüğü 50 TL ye fırına girmiştim sabah 5 Akşam 7 birde ustayla resmen aynı işleri yapıyorduk daha sonra ordan çıktım garsonluk vs daha mantıklıAbartı çalışma saati olmayan , yaşına göre ağır olmayan , kazancı güzel olan bir yer bulabilirsin bence yaz için daha erken
bencedeHocam yazın günlüğü 50 TL ye fırına girmiştim sabah 5 Akşam 7 birde ustayla resmen aynı işleri yapıyorduk daha sonra ordan çıktım garsonluk vs daha mantıklı
bende istiyomÖyle bir iş bulursanız bana da haber verin
kuaför veya berber hariç heryerde16 yaşındayım yıllardır pc almak istiyorum artık çalışmam gerektiğini düşündüm 1 2 ay bile olsa çalışmak istiyorum nerelerde çalısabilirim?
BanadaÖyle bir iş bulursanız bana da haber verin