Arama sonuçları: *

1. özilmesut1088

sizce bu işte çalışsam kaç alırım

beyler sa hemen konuya gireyim.benim babam şarkıcı ve aynı zamanda aranjör babama şarkı yaptırmaya gelen birinin geniş bir oyuncak dükkanı varmış babamla şu an araları çok iyi ve ben yaz ayında kendi isteğimle orada çalışacağım.sizce günlük 8 saat çalışma ile oradan aylık ne kadar alırım?
  2. özilmesut1088

matematik için yardım edin

agalar öncelikle kandiliniz mübarek olsun.matematikte 3 hafta sonra sınav var polinomlar ve çarpanlara ayırma bitti 2.dereceden denklemlere geçtik ama temelim zayıf. polinomlar ve çarpanlara ayırmayı yaklaşık 1.5-2 haftada bitirmeyi düşünüyorum haftasonları da 1) VE 2) bu oynatma...
  3. özilmesut1088

10.sınıf matematik kanal önerisi

agalar sa,10.sınıfım matematiği halletmek istiyorum sayısal seçtim kafa karıştırmadan,bunu bu sınıftan öğrenmiştiniz gibi şeyler demeyen kaliteli level atlatacak bir hoca arıyorum.polinomlar,çarpanlara ayırma ve 2.dereceden denklemleri işliyoruz şu anda
  4. özilmesut1088

bitexen 150 TL hediye olayı

beyler instada heryerde görüyorum bu bitexene üye olanlara 150 tl veriliyormuş yalan mı gerçek mi?ve bir tehlikesi var mı
  5. özilmesut1088

Fizik dersini yapamıyorum?

agalar 10.sınıfım takdir almam gerektiği için adam gibi dersleri dinleyip evde tekrar edip eksikleri kapatarak takdir almaya karar verdim.her ders okey hepsi hallolur ancak fizik yok abi çıkamıyorum işin içinden.bugün dinleyeyim dedim hiçbirşey anlamadım hocaya sordum 9 ve 10.sınıf ilk dönem...
  6. özilmesut1088

fizik yapamıyorum???

agalar 10.sınıfım geçen sene doğru düzgün hiçbirşey öğrenmedim geçen sene herkes fizik zor falan dedi önyargılı yaklaştım ve hiçbirşey öğrenemedim.9.sınıf fiziğe ait en ufak bir şey bilmiyorum ve bu dönemki fizikte de bir şey yapamadım.kendi programım dahilinde perşembe,cuma,cumartesi,pazar...
  7. özilmesut1088

10.sınıf için yardım edin

arkadaşlar merhaba ben 10.sınıfım bu dönem takdir almam lazım ve önümde çalışmak için(bugün dahil) 9 gün var 10.sınıf matematik polinomları halletmek bitirmek istiyorum sizce orta düzey için hangi kanal daha iyi,hangi kanalı önerirsiniz?veya önereceğiniz başka bir yol falan var mı?
  8. özilmesut1088

Takdir almalıyım yardımcı olun?

arkadaşlar merhaba 10.sınıfım 20 şubata kadar okul yok ve bunu iyi değerlendirmek istiyorum yaz ayında 3 ay full tatil yapmak için takdir almam lazım.Sözelleri hallederim matematik de hallolur ama fiziğim aşırı kötü 9 da da bu sene de bir şey bilmiyorum yardımcı olun.
Geri