10.sınıf matematik kanal önerisi

Reaksiyon skoru
21
agalar sa,10.sınıfım matematiği halletmek istiyorum sayısal seçtim kafa karıştırmadan,bunu bu sınıftan öğrenmiştiniz gibi şeyler demeyen kaliteli level atlatacak bir hoca arıyorum.polinomlar,çarpanlara ayırma ve 2.dereceden denklemleri işliyoruz şu anda

Mert Hoca baya detaylı anlatıyor onu düşünebilirsin sıkılmak istemiyorsan rehber matematik eğlenceli oluyor bazen

agalar sa,10.sınıfım matematiği halletmek istiyorum sayısal seçtim kafa karıştırmadan,bunu bu sınıftan öğrenmiştiniz gibi şeyler demeyen kaliteli level atlatacak bir hoca arıyorum.polinomlar,çarpanlara ayırma ve 2.dereceden denklemleri işliyoruz şu anda
Mert hoca bakabilirsin

Rehber Matematik biraz kolaydır. Onun dışında Mert Hoca ve Bıyıklı Matematik'e de bakabilirsin. Ama favorim Eyüp B.

bazıları orta üst seviye demiş ona bana uyar mı ki
Yok daha neler . Klasik mat kanalı o orta seviyeyse Eyüp b matematik heralde şahı filan oluyor. Temelden alıp anlatıyor rehber mat. Dinle yani. Konuya hakimsen soru çöz bolca. Çözümlü sorulara vs bak takıl kafana göre boş geçirme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rehber matematik ile olmuyor hocam ya başka bir kanal lazım
YouTube derya deniz keşfetmesi sana kalmış. Her konuyu sabit bir kanaldan dinlemek zorunda değilsin. İlyas güneş, mert hoca iyidir. Daha birçok konu var dinleyeceğin konuyu yaz arama kısmına sonrasında bulursun birşeyler...

Mert Hoca

Geri