Neler Yeni

okulda konularda çok geri kaldım neler yapabilirim?

Hasan344

80+ Gold
Kral sakin ol sıkıntı olmaz. Bende 12'yim ve tyt'yi 2-3 ayda düzenli çalışarak bitirirsen rahat edersin. Kalan zamanda aynı çalışma düzeni ile ayt'yi çözersin ve kalan zamanda ise konuları iyice pekistirirsin. Stres yaparsan zaten olmaz rahat ol ve düzenli dersine çalış.
(Msü istiyorsan ve astsubaylık olur diyorsan tyt'ye sağlam çalış.)

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV

sucukreizimiz

80+ Bronze
1 Yılda hergün sadece üniversite sınavına çalışarak türk hava kurumu üniversitesi pilotaj bölümünü kazandım güne 5 6 saat çalışarak yaptım. Herkes 1 senede bu başarı elde edilemez elde edilirse en az 9 10 saat çalış falan diyordu youtubedan hocaları dinleyip konuları bitirdikten sonra bol bol deneme ve test çözdüm kütüphaneye falan hiç uğramadım yalnız çalıştım ve sonunda başardım düzgün ve disiplinli şekilde çalışırsan başarmama ihtimalin yok ve benden sana bir öneri dershane vakit kaybıdır.

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
Sadece videoya odaklanman zaten hiç doğru olmaz sadece videoya odaklandığında belli bir süre sonra ister istemez dikkat dağınıklığı yaşarsın videoyu izlerken videonun içindeki testleri eğitmenden önce çözmeyi deneyebilirsin yanlış yaparsan biraz videoyu ileri sardığında doğrusunu görebilirsin bu şekilde kendinle bilgi kıyaslaması yapmış olursun yanlışının nerde olduğunun farkına varırsın birdahaki sefer için düzeltirsin
videoyu izlerken not almam ya da ne yazarsa onu yazmak mı daha iyi olur ne gördüğümü yazarsam da uzun sürüyor çok dikkat dağınıklığı yaşıyorum malesef

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
slm
Matematiğe ve Türkçe derslerine yoğunlaş matematikte dersi sadece dinlersen tüm konuları anlayamazsın kendin yaparsan kendine anlatırsan daha akılda kalıcı olabilir o yüzden ekrandakini not etmek değil aynı konunun birbirinden farklı sorularını kendin çözerek daha akılda kalıcı hale getirebilirsin eğer ki yanlış çözersen videoyu biraz ileri sarıp doğru çözüme bakabilirsin.

Konuyu hiç bilmediğinde de kalkıp çözmeye çalışma 3 5 soru kendine zaman ver mantığını anla anladıktan sonra çıkan soruları kendin çöz.

Top Bottom