Takdir almalıyım yardımcı olun?

Reaksiyon skoru
21
arkadaşlar merhaba 10.sınıfım 20 şubata kadar okul yok ve bunu iyi değerlendirmek istiyorum yaz ayında 3 ay full tatil yapmak için takdir almam lazım.Sözelleri hallederim matematik de hallolur ama fiziğim aşırı kötü 9 da da bu sene de bir şey bilmiyorum yardımcı olun.

arkadaşlar merhaba 10.sınıfım 20 şubata kadar okul yok ve bunu iyi değerlendirmek istiyorum yaz ayında 3 ay full tatil yapmak için takdir almam lazım.Sözelleri hallederim matematik de hallolur ama fiziğim aşırı kötü 9 da da bu sene de bir şey bilmiyorum yardımcı olun.
Sadece fizik kötüyse diğer dersler açığını kapatır 50 üzeri almaya bak fizikte

Aga çalışcan yapcak bişey yok VIP Fizik kanalından izleyebilirsin
Benim de kötüydü 10 da, bu yıl 11 im ve geçen karne gününde takdir aldım mesela.
baktın yine olmuyor 50 nin üstünde bırak en azından. diğerlerine abanacan

bende 10. sınıfım bizdede şansa bakki fizik berbat topluca ama ben tonguç sınava hazırlık videolarını izledim ve oradaki soruları üşenmeden deftere yazdım ardından önemli tüyolar formüller veriyordu onlarıda yazdım ve sınıfın fizik dehası benim şu anda millet tonguçtan hayır gelmez diyor ama yazılıya hazırlık yaparsan üstünede alıştırmalardan yapıp soru çözersen basit

Sadece fizik kötüyse diğer dersler açığını kapatır 50 üzeri almaya bak fizikte
aga iyi diyorsun ama işte fiziği ilk defa görüyormuş gibiyim 1 tane proje aldım o da araştırma yani 80 alırım da diğerleri meçhul
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende 10. sınıfım bizdede şansa bakki fizik berbat topluca ama ben tonguç sınava hazırlık videolarını izledim ve oradaki soruları üşenmeden deftere yazdım ardından önemli tüyolar formüller veriyordu onlarıda yazdım ve sınıfın fizik dehası benim şu anda millet tonguçtan hayır gelmez diyor ama yazılıya hazırlık yaparsan üstünede alıştırmalardan yapıp soru çözersen basit
fiziği full tonguçtan mı yapayım

Son düzenleme:
aga iyi diyorsun ama işte fiziği ilk defa görüyormuş gibiyim 1 tane proje aldım o da araştırma yani 80 alırım da diğerleri meçhul

ben öyle yaptım 1 saatlik videoya 4 saat gitmiştir ama uzunca bir zaman var benim yoktu diğer kaynaklarıda değerlendir tonguç cepte olsun ama

Takdir odaklı değil de YKS odaklı çalışırsan senin için daha iyi olur.

aga tabi öyle de şuan takdir almam gerek yoksa tatil yok ve telefon da gidecek
Anadolu ailesi şaşırtmıyor. YKS odaklı çalışırsan takdir de gelir zaten. Yani dönemlik sınav konularına çalışıp bırakma, baştan başlayarak git.

Hocam azcık konu anlatımlarına çalışsanız düzeltebilirsiniz birde konu tekrarı yaptınızmı notlarınız yükselir

benim liseye basladıgımdan beri 1 tane biyoloji sınavım 57 baska 50 üstü yok

Geri