Arama sonuçları: *

1. NxOnSLyr

Ders Çalışma Düzeni!

Öncelikle selamlar, Değerli forum üyelerimizden bir yardım ve öneri almak için bu konuyu açma kararı aldım. Lafı hiç uzatmadan konuya geçeyim. Ben bu sene 11. Sınıfa (Sayısal yöneliminde) geçicek olan 10 yıllık eğitim hayatımda okul dışında bir oturuşta 3+ Saat ders çalışmışlığı olmayan bir...
  2. NxOnSLyr

Okulum Tam Zamanlı Yüz Yüze Eğitime Geçiyor

Okul müdürümüzden gelen mesaj Haftada 2 gün yüz yüze değil. Haftada 5 gün yüz yüze olucakmış. (10. Sınıf) Sizlerde kaç günlük yüz yüze eğitime geçiliyor?
  3. NxOnSLyr

Mutluluk Nedir? [SINIR]

Sizce mutluluk nedir? İsteklerinize ulaşmak mı, halinizden memnun olmak mı, kötü bir duruma düşmemek mi?
  4. NxOnSLyr

Her şeyi Unutuyorum, Neden Böyle Oluyor ?

Bu senenin başından beri gördüğüm ve çok başarılı olduğum matematik dersindeki konuları hatırlayamıyorum. Çok iyi yaptığım soruları bugün Tonguç'dan tekrardan izlemeye başladım. Bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin. (Ailem baskı kuruyor sınavdan sonra görüşecez diye, hep yüksek aldığım...
  5. NxOnSLyr

Sanal Ortamda Nasıl Kafa Dengi Arkadaşlar Edinebilirim ?

Nasıl kafa dengi arkadaşlar edinebilirim , Discord sayfalarından mı , oyunlardan mı , nasıl ?
  6. NxOnSLyr

Yemek Yerken Video İzlemeyi Sever misiniz?

Bence yemek yemek bir sanattır vede bir sanatçı olarak sanatın dışındakilerle ilgilenmem. (Bir sanatçı olarak 105 kiloya vardım.)
  7. NxOnSLyr

Başarısızlaşıyor muyum ?

Hayatım boyunca hep başarılı öğrenci olduğumu düşündüm. Öğretmenlerim tarafından övgü kaynağı oldum ancak pandemi döneminde konuları anlamamaya vede başarısız olmaya başladım. Belkide bazı şeylere gerektiği kadar önem vermediğimden dolayı kendimi böyle hissettim. ''Başarılı Çocuk'' diye...
  8. NxOnSLyr

Aşı Mutasyonlu Virüse Etki Eder mi, Okullar Açılır mı?

Herkese selam, kısaca sorumu soruyorum. Covid-19 için üretilen aşılar SARS (Yeni tip koronavirüsü)a uygulanıp ülkemizdeki virüs dalgası biter ve okullar açılır mı? Yoksa SARS virüsünün bulaşıcılığı daha fazla olduğu için 3. Dalga gelir ve 2020-2021 eğitim - öğretim yılı son bulur mu? (SARS...
  9. NxOnSLyr

Başlığa (İNCELEME) Tagı Koyamıyorum

Kısaca neden koyulmuyor ?
  10. NxOnSLyr

Bu Fotoğraf Doğru mu ?

Lütfen doğru olmasın.(Babama bilgisayar alalım demiştim ama kabul etmemişti.)
  11. NxOnSLyr

Forumu Hangi Modda Kullanıyorsunuz ?

Evet forum cevapları alalım.(Merak ettiğim için soruyorum.)
  12. NxOnSLyr

Evden Para Kazanabilir miyim ?

Herkese selam, şuanda bildiğimiz üzere ülkece korona virüs ile mücadele halindeyiz . Aşının ülkemize gelmesi , korona virüsün mutasyon geçirmesi gibi birçok sebepten ötürü bir süre daha mücadelemize devam edip evden çıkamayacağız gibi duruyor ancak bu evde kalma sürecinden ekonomimizde ciddi...
  13. NxOnSLyr

Hani Benim Sistemim Nerde ?

Bu dolar nasıl ve ne zaman düşecek de sistem toplamak isteyenler muradına ericek ?
  14. NxOnSLyr

İlkokul Kulüpleri...

İlkokulda formalite gereği seçilen ama hiç açılmayan kulüplerdir. İzcilik seçince izci olacağını sanan gibi birçok vb. hayal kırıklığı.
  15. NxOnSLyr

Nasıl Kafa Dengi Arkadaşlıklar Edinebilirim

Kısa ve öz bir şekilde başlıkta yazdım.
  16. NxOnSLyr

Virüs Testim Pozitif

Arkadaşlar morale ihtiyacım var covid-19 testim pozitif çıkmış yaşım 16 ve herhangi bir hastalığım yok
  17. NxOnSLyr

Babamı Bilgisayara İkna Etme Konusu

Merhaba arkadaşlar doların artışı ve büyük ihtimalle ABD başkanının biden olması durumunda (duyduğum kadarıyla) dolar biraz daha artacak ve benimde babamı ikna etmek için tamamen olumlu ve gerekli tavsiyelere ihtiyacım var (teknolojiden anlamayan biri olarak) bana bu konu hakkında bilgisayarın...
  18. NxOnSLyr

En Sevdiğiniz Rap Sanatçıları

Herkes bu forumun altına en sevdiği rapciyi yazabilir mi ? (Önemi yok sadece merak) Edit : Anıl Piyancı
  19. NxOnSLyr

Doların Ani Artışı(TL Değer Kaybı)

Arkadaşlar daha yeni 8TL olan dolar şuanda 8,24 seviyesine ulaştı. ülkenin gidişatı her geçen gün daha kötüye gidiyor. neden bu kadar hızlı bir artış (değer kaybı) söz konusu? 1603869320 Şuanda bilgisayar toplamak isteyen biri olarakda beni baya etkiliyor
  20. NxOnSLyr

Diğer Sınıflarda Açılır mı?

Arkadaşlar ben 10. Sınıf olduğum için beni ilgilendiren bir soru sormak istiyorum. Milli eğitim bakanımızın açıkladığına göre 23 Kasımda bütün sınıfların açılması planlanıyormuş sizce bu ne kadar doğru bir karar veya okullar açılır mı? Bence havalar soğuyunca vaka sayıları bir hayli yükselicek...
Top Bottom