Mutluluk Nedir? [SINIR]

NxOnSLyr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
693
Sizce mutluluk nedir?
İsteklerinize ulaşmak mı, halinizden memnun olmak mı, kötü bir duruma düşmemek mi?

VALORANT (!)
Şaka şaka. Mutluluk, çok güzel bir şey usta. Şu 5 aydır yüzüm gülüyor, tabii ki bunların dışında da mutlu olabilirsin. Ne de olsa büyük mutluluklar, küçük şeylerde saklıdır derler.

Mutluluk psikolojik şartlara ve yaşam standartları gibi birçok şeye göre değişen bir şeydir. Yazdıklarınızı birisi mutluluk olarak görmesi bu durumu standartlaştırmaz, bir başkası bunu mutluluk olarak görmeyebilir yani. Mutluluk tamamen öznel bir yargıdır bence. Kendim için ise henüz tanımlayabilmiş değilim.

Aga kalk felsefe
Şaka bir yana bence mutluluk hayattan keyif almaktır. Keyif almadığın sürece istediğin kadar para kazan bir anlamı olmaz. Düşüncem bu şekilde.

Mutluluk psikolojik şartlara ve yaşam standartları gibi birçok şeye göre değişen bir şeydir. Yazdıklarınızı birisi mutluluk olarak görmesi bu durumu standartlaştırmaz, bir başkası bunu mutluluk olarak görmeyebilir yani. Mutluluk tamamen öznel bir yargıdır bence. Kendim için ise henüz tanımlayabilmiş değilim.
Hocam benim kast ettiklerin biraz genellemeydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,197
Üyeler
195,296
Son üye
burakaghx
Geri