Başarısızlaşıyor muyum ?

NxOnSLyr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
693
Hayatım boyunca hep başarılı öğrenci olduğumu düşündüm. Öğretmenlerim tarafından övgü kaynağı oldum ancak pandemi döneminde konuları anlamamaya vede başarısız olmaya başladım.
Belkide bazı şeylere gerektiği kadar önem vermediğimden dolayı kendimi böyle hissettim. ''Başarılı Çocuk'' diye adlandırılırken kendimi ''Başarısız Çocuk'' diye adlandırmaya başladım. Belkide kendimi dört duvar içinde başarısızlığa doğru sürüklüyorum. Yolumun ucu görünmeden...

O psikoloji bende de oluyor. Bu zamana kadar notlarım hep iyidi. Öğretmenlerim seviyordu beni ama şu virüs başlayıp online derse geçildiğinden beri derslerden aşırı koptum. Dinlesem bile bir şey anlamıyorum. Bu zamana kadar çok iyiydim, niye böyle oldum, beceriksiz miyim artık gibi çok düşünüyorum.

aynen öyle bende cok basarılıydım iyi bir lise kazandım fakat kazandıktan sonra calısasım gelmedi ve bugun ortalamama baktım 65....

aynen öyle bende cok basarılıydım iyi bir lise kazandım fakat kazandıktan sonra calısasım gelmedi ve bugun ortalamama baktım 65....
Ben çok az çalışarak %5 lik dirime girebildim ancak istediğim liseyi tutturamadım. Ama son zamanlarda kendimi çok başarısız hissetmeye başladım.

Hayatım boyunca hep başarılı öğrenci olduğumu düşündüm. Öğretmenlerim tarafından övgü kaynağı oldum ancak pandemi döneminde konuları anlamamaya vede başarısız olmaya başladım.
Belkide bazı şeylere gerektiği kadar önem vermediğimden dolayı kendimi böyle hissettim. ''Başarılı Çocuk'' diye adlandırılırken kendimi ''Başarısız Çocuk'' diye adlandırmaya başladım. Belkide kendimi dört duvar içinde başarısızlığa doğru sürüklüyorum. Yolumun ucu görünmeden...
knk o herkeste olur benim 8. sınıf ortalamam 89 idi lise 1 de ise 55 arada olur öyle şeyler

Ortaokulda tam senin profilinde bir öğrenciydim. Lise 1'de biraz zorlandım ama yine de başarılı oldum ama Lise 2'de yani uzaktan eğitim kısmında gerçekten batırdım. Uzaktan eğitim gerçekten çok sıkıcı olduğu için Bu dönem biraz sıkıntıdayım.

aynı.. benide herkes çok seviyordu çok başarılıydım ama lisede battım az önce matematik sınavı olduk 10 aldım

Ben çok az çalışarak %5 lik dirime girebildim ancak istediğim liseyi tutturamadım. Ama son zamanlarda kendimi çok başarısız hissetmeye başladım.
kanka sen baya zekisin ben gece gündüz calıstım telefona bakmadım bile butun gun masa basi 6ya zor girdim sen baya zekisin....

Benimde dersler sıkıntı. Ama hocalar çok yüksek veriyor yoksa ödev mödev yarısından çoğunu yapmamışımdır ders de falan doğru düzgün dinlemiyorum.

Liseyle başarını karşılaştırma. En iyi liseden hiç bir şey olamayanda tanıyorum, meslek lisesinden odtü kazananıda. Her şey sen de bitiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: erny
Basarinin okul notlariyla alakasi yoktur benimde lisede kotuydu notlarim sonradan calistim bu sene uni kazanacam umarim

Derslerinize geri odaklanın bilgisayara girmeyi kısıtlayın. Kendinize program belirleyin. O gün ne işlerseniz dersleriniz bitince tekrar edin.

Geri