Arama sonuçları: *

1. VirtudeN

hesabıma gelen para konusu

İyi günler öncelikle Abimin dükkanında çalışıyorum dış cephe boya tadilat işi yapıyor binalardan gelen para benim ibanıma geliyor parayı ben dağıtıyorum Bir gün 200 250 bin geldi onun dışında ortlama 50 100 bin arası para giriyor hiç girmedigi gün de oluyor ileride sıkıntı olur dediğimde böyle...
  2. VirtudeN

Binadaki köpek hakkında

İyi günler binada beslediğim hamile bir kedi var mamasını suyunu veriyorum üst katımızda oturan köpek sahibi olan bireyler kediden rahatsız olmuşlar ve binada istemediklerini söylediler sebebi ise köpeğin kediyi kışkırtması kedinin ufak bir saldırması Kendi köpekleri gece yarıları havlayıp beni...
  3. VirtudeN

Joker Allame Sonunda Barışıyor Mu ?

Sagopa kajmerin twittinden sonra jokerden böyle bi twit gelmişti ve allame de cevap verdi 1612270346 Sırada HaykiPatron Var
  4. VirtudeN

Gamegaraj akşam yedi civarı verilecek sipariş yarına mı onaylanır

Akşam 6 7 gibi sistemi sipariş edicem o saatte verdiğimde onaylanır mı yoksa yarına mı düşer onaylanması
  5. VirtudeN

20 yaş altı sokağa çıkma yasaği ne zaman başlıcak

Yarından itibaren mi başlıcak yoksa hafta sonundan itibaren mi başlıcak
  6. VirtudeN

Size Göre Dünya'nın En Iyi 5 Dizisi

1-Lost 2-Breaking bad 3-Game of thrones(son iki sezonu kötü olsa da) 4-The 100 5-Spartacus(İlk Sezon)
  7. VirtudeN

Türkçe Rapteki İlk üçünüz kim

Benim ilk üçüm 1-Hayki 2-Defkhan 3-Joker
  8. VirtudeN

Papara black kart teknosa para yatırma

Teknosadan papara black karta 5000tl yatirabilirmiyim limit sorunu olurmu
  9. VirtudeN

Hangi akım korumalı prizi önerirsiniz

Yeni bilgisayar alıcam ve bizim buralarda elektrik arada gidip geliyor önereceğiniz akım korumalı priz varmıdır aklımda bu var https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-tekli-akim-korumali-priz-230v-p-HRSPPM1WGR?magaza=ElektrikD%c3%bcnyas%c4%b1
  10. VirtudeN

Papara black card para yatırma

Papara black kartım var kartıma 6 bin tl gelecek iban yok diye biliyorum nasıl gönderilebilir
  11. VirtudeN

100tl gamepad önerisi

Arkadaşim fifa oynamak için gamepad ariyor butçesi 100tl
  12. VirtudeN

Bu aparatı kullanarak kulakiçini mikrofon yapabilirmiyim

Elimde samsung kulakiçi kulaklığı var bu aparatla hem kulaklik hem mikrofon olarak kullanabilirmiyim
  13. VirtudeN

Windows 10 telefona indiricem

Yeni pc alcam windows 10 kurucam ama bilgisayarım olmadığı için indiremiyorum telefondan indirip flasha atsam olur mu bu siteden indiricem dosyadan çıkarma gibi bişey oluyormu https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO
  14. VirtudeN

Hepsiburada taksit yardim

Hepsiburadadan 11 parça bileşen alıcam 12 ay taksitli Bazı parçalar başka mağazalarda Tek twk parçalara mi 12 ay taksit yapip faiz alir Yoksa sepetteki bütün parçalara mi 12 ay taksit yapar
  15. VirtudeN

Hepsiburada taksit işi

Hepsiburada üzerinden 11 parça bilgisayar bileşini sipariş alıcam ama 12 ay taksitli parçaların baziları farkli magazalara ait 5600tl tutuyor her parçaya 12 ay taksit faizi mi alir yoksa tüm parçalara mı 12 ay taksit faizi alır
  16. VirtudeN

Hepsburada sepet sorunu

Hepsiburada asus tuf 1650 super 2170tl den 1650tl ye düşmüştü bende sepetime ekledim c.tesi günune kadar alcaktım bugün bir baktım indirim bitmiş ekran karti 2170tl gözüküyor ama sepette hala 1650 tl ödeme seçeneklerine kadar gittim fiyat 1650 ödeme yaptiktan sonra 2170tl çekme şansi var mı
  17. VirtudeN

Taksitli alışveriş ile alakalı

Maximum gold karttan pc alicam kartın limiti 8 bin tl Ben 6 bin tllik alışverişi taksite böldüm diyelim Kartta 6bin tllik para olması mi gerek yoksa ilk taksit tutarı kadar para mı olması gerek
  18. VirtudeN

Maximum gold kart taksit

Bu karttan bilgisayar alicam taksitli 5000tl limiti var karta 5000tl yükleyip 5200tl lik bişey alıp taksit yapabilirmiyim? Yoksa kartın limiti kadarı mi eşyaya taksit yapıyor
  19. VirtudeN

Papara black kart ücretli mi

Paparanın kendi uygulamasında papara black kart sipariş ettim ücretsiz yaziyordu Herhangi kargo yada elime ulaşınca para aliniyormu
  20. VirtudeN

Güvenilir türkçe yama siteleri

Oyunlari orjinal alıp virüs işleriyle uğraşmak istemiyorum ama aklımda sorular var türkçe yama sitelerindeki yamalarda virüs olursa diye Oyüzden güvenilir yama sitelerini paylaşırmısınız
Top Bottom