Windows 10 telefona indiricem

VirtudeN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
649
şimdi ilk olarak indirirsin çok güzel ama sonrasında onu flash belleğe nasıl yazdıracaksın hadi onuda yaptın bi şekilde bilgisayara nasıl atacaksın içinde sistem olmayınca en iyisi bi bilgisayarcıya yada bi akrabana git telefonuna indirdiğin isoyu 8 gb olması şart bi flash belleğe yazdır sonra format işlemini başlat bunları yapamazsan gideceksin bi bilgisayarcıya 100 tl verip boşu boşuna paranı harcayacaksın adamlar 10 dklık işlem için 100 tl alıyor seçim senin

şimdi ilk olarak indirirsin çok güzel ama sonrasında onu flash belleğe nasıl yazdıracaksın hadi onuda yaptın bi şekilde bilgisayara nasıl atacaksın içinde sistem olmayınca en iyisi bi bilgisayarcıya yada bi akrabana git telefonuna indirdiğin isoyu 8 gb olması şart bi flash belleğe yazdır sonra format işlemini başlat bunları yapamazsan gideceksin bi bilgisayarcıya 100 TL verip boşu boşuna paranı harcayacaksın adamlar 10 dklık işlem için 100 TL alıyor seçim senin
Telefona indirirsin bir şekilde. USB'ye yazdırmak sıkıntı, ben yapamadım.
Geçen gün Play Store'daki Rufus alternatifi programlara güvenip indirdim. Yarı yolda kaldım.
ISO dosyasını 10 Liraya yazıyorlar. İnternet kafeye git kendin yazdır veya kütüphaneye git. Bazı internet kafelerde USB MB tarifesi var. 500 MB dosya aktarımı 2 TL gibi. 1 GB 4 TL.

Geri