Arama sonuçları: *

1. atachu

izmirdeki araba aşıklarının dikkatine

arkadaşlar karşıyaka taraflarında bi kaç gündür nissan 350z ile beraber SUPRA dolaşıyor ilgililere duyurulur bugün çok saçma bir yerde karşımıza çıkıp kalkış yaptılar 1642536891 dışardayken gözünüzü dört açın
  2. atachu

f1 takip edenler buraya

arkadaşlar f1 izlemeye bayılıyorum ve sıkı bir takipçiyim her gün f1 haberleri okurum. ama çevremde f1 takip eden adam akıllı insan yok eğer burda varsa tanışmak isterim discordum Ata !#3169
  3. atachu

E biz kalkalım artık

Arkadaşlar forumu bırakıyorum. forum artık hiç zevk vermiyor ve forumdaki cahil kitlelerden gerçekten çok sıkıldığım için artık bırakma kararı aldım. @ariinees balımsın. isikt banlanmasa oda balımdı. @Treyarch adamdır. @kandes22 forumda ilk tanıdığım ve en sevdiğim kişidir bu insanlar forum...
  4. atachu

Bu videodaki şeyi yapmak istiyorum. malzemeleri nerden bulabilirim ?

https://www.instagram.com/p/CL_Mk04hFuQ/?utm_source=ig_web_button_share_sheet bu videodaki gibi odanın tavanını bulut şeklinde yapıp araya ışık döşemek istiyorum. ışık sıkıntı değil ama bulut gibi görünen o pamuğu nereden bulacağım ? 1614841587 login demesine bakmayın bu arada bilgisayarda...
  5. atachu

atachu kimdir ? #KimdirSerisi

bu konu ilk açıldığında reportlanır kapanır sanmıştım ama güzel bi trende döndü forumda. gayet güzel gidiyor şu an ve bende katılmak istedim Adım ata 2004 izmir doğumluyum hayatım boyunca babamın işi yüzünden çok şehir değiştirdim ve babam emekli olunca izmire geri döndüm. 30 saniyenin altında...
  6. atachu

Sevmediğim kızdan yılbaşı gecesi friendzone yeme anım

arkadaşlar bugün saçma bir anımı anlatıcam sizinde böyle anınız varsa ekleyin aşağıya eğlenelim şimdi kız bana ders ayağına yazmaya başladı ve biz bu kızla 4 5 gün sürekli konuşmaya başladık. kıza karşı hiçbir şey hissetmiyorum şey kafasındayım. ya bi hafta çıkar ayrılırım. neyse işte bana her...
  7. atachu

İzmirde iki gündür kıyamet kopuyor

dün üst üste 4 tane şiddetli deprem akşam 11 de ise bi tane 4.7 şiddetinde deprem oldu. dün öğleden sonradan beri her yer sel fırtına kopuyor metrolar vs kapandı yollar selden geçilmiyor. ne bu izmirin çektiği arkadaş. deprem olur dışarı çıkarız fırtına kopar içeri gireriz birdaha deprem olur...
  8. atachu

sanıldığından daha kötü ve sanıldığından daha iyi olduğunu düşündüğüm şeyler

prison break: arkadaşlar 1 sezon izlemeye katlanabildiğim bir dizi ve millet niye seviyor anlamıyorum. her bölüm birbirinin birebir aynısı. michael planı uyguluyor ve plana engel olacak bir şey çıkıyor (dövmenin yanması hücrenin değişmeis borunun değiştirilmesi vs) ve bu sıkıcı formül her...
  9. atachu

lolde kadın düşmanı ilan edildim

geçen jungle master oynayaım dedim. midde irelia vardı. iki defa irelia yardım etmedi diye öldüm ve üstüne bana küfür etti .d ondan sonra bende oyunu satıp mide ve soloya kill vermeye başladım ve dedimki. irelia benden özür dileyene kadar feede devam. sonra irelia şu mükemmel cümleyi yazdı .D...
  10. atachu

Amatör kara kalem ve sulu boya çizimlerim

Arkadaşalr bu aralar çok görüyorum insanlar çizimlerini vs paylaşıyor bende zamanında yaptığım ve bi köşede duran eskiz defterimdeki çizimleri atmak istedim. (bunların amatör çizim olduğunu unutmadan değerlendirin lütfen) görüşlerinizi merak ettim. bildiğiniz kurşun kalem ve sulu boya kalemleri...
  11. atachu

İzmirde 4 gün üst üste kar yağışı bekleniyor

fotoğrafı buraya atamıyorum malesef. iklim değişikliği küresel ısınma falan derken iklimin anasını ağlattık bildiğiniz gibi. bence tutma ihtimali var sizce ?
  12. atachu

Bana kendinizden bahsedin !

Her insan ayrı bir dünyadır diye düşünüyorum. siz kimsiniz ? nasıl bir insansınız. kendinizi nasıl tanımlarsınız ?
  13. atachu

Bu tarz ufak puzzleları nereden bulabilirim ?

arkadaşlar yıllardır rubik küp çözüyorum. bi kaç kere sıkılıp çok uzun süre ara vermişliğim var ve sanırım artık geri dönmek istemiyorum. geçenlerde bana bu puzzle setinden bi tane puzzle alındı ve bayıldım. çok güzel beyin cimnastiği oluyor. peki bu puzzleları fiziksel olarak alabileceğim bir...
  14. atachu

Bugüne kadar hiç bir ünlüyle veya fenomenle tanıştınız mı ?

tanışmaktan kastım foto çekilmek vs. ben teknolojiye atarlanan adamla (ekin kollama) fotoğraf çekilmiştim sonra yanlışıkla fotoyu silmiştim. bide okçuluk yaptığım zaman yasemin ecem anagöz ve mete gazozla tanışmıştım ama fotom yok. imzam var (türkiyeyi olimpiyatlarda temsil eden okçular)
  15. atachu

Bu videoyu nasıl indirebilirim ?

arkadaşlar bu şarkıyı indirip wallpaper engine ile arkaplan yapmak istiyorum ama nasıl indireceğimi bilmiyorum. bu videoyu nasıl indirebilirim veya herhangi bir şekilde indirip bana ulaştırabilir misiniz ? (chrome kullanıyorum)
  16. atachu

Ciddi ciddi Uzaylılar tarafından kaçırıldığımı sandığım anım.

yanlış duymadınız. arkadaşlar yağmurlu bir izmir gecesinde uykumdan uyandım (yağmurlu olduğundan hatta baya şimşek çaktığından falan haberim yok) ve gözüm kapalı halde aklıma bu video bu video geldi. dedimki kendi kendime uzylılar eğer düşüncelerimi okuyorsanız beni kaçırın. o anda şimşek çaldı...
  17. atachu

Başınıza gelen yada bir tanıdığınızın başına gelen komik olayları anlatın gülelim

dalgınlıkalr olur sakarlıkalr olur ne varsa atın gülelim
  18. atachu

Annem ve babam neden kapıyı tam kapamıyor ?

arkadaşlar driver problemi herhalde bu. 1980 öncesi aile bireylerinde bulunuyor
  19. atachu

pc de instagram sesi nasıl kısılır ?

arkadaşalr pc den instagrama girdiğimde videoların sesi çok fazla çıkıyor. kısmamın bir yolu var mı
  20. atachu

bilgisayara usb olmadan windows tan format nasıl atarım

arkadaşlar ssd çok doldu boşaltmak istiyorum. genel format driver güncelleme vs ile hiç uğraşamam zaten çok yüklü oyunum yok olanıda hdd ye taşıyıp resetlemek istiyorum pc yi. nereden yapabilrim
Top Bottom