atachu kimdir ? #KimdirSerisi

atachu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,180
bu konu ilk açıldığında reportlanır kapanır sanmıştım ama güzel bi trende döndü forumda. gayet güzel gidiyor şu an ve bende katılmak istedim

Adım ata 2004 izmir doğumluyum hayatım boyunca babamın işi yüzünden çok şehir değiştirdim ve babam emekli olunca izmire geri döndüm. 30 saniyenin altında rubik küp çözebiliyorum. hep çok kültürlü olduğumu söylerler. 180 küsür boyundayım. dizi film izlemeyi oyun oynamayı severim burdaki çoğu kişi gibi. derslerim hep ortalamaydı bugüne kadar. hiç derslere kasmadım ve bir gün bile lgs ye çalışmadan %10 luk dilime girmiştim. bisiklet sürmeyi çok severim sürekli arkadaşlarımla çıkar kaldırımlardan hoplar zıplar dolaşılız cidden en sevdiğim hobilerimden birisi. kafi ve beyhude kelimelerine bayılıyorum. bu bir teknoloji forumu olduğundan kullandığım sistemi yazmamak olmaz
ryzen 5 3500
rx570 8gb (rog)
b450mk
xpg 2x8 3000 mhz
240gb ssd 300 gb hdd
fsp hv pro 550w

ne asosyal bir insanımdır nede çok sosyal bir insanımdır. seçiciyimdir ve sevmediğim kişilerle iletişimimi hep keserim. tam bir ev kuşuyumdur evde olmayı ve evde oturmayı çok severim. son yıllarda bu durum eskiye göre çok azaldı ve daha çok dışarı çıkmaya başladım. umarım bu devam eder :D

aklıma söyleyecek başka bir şey gelmedi açıkçası o yüzden burada bitiriyorum. belki beni merak eden bir iki kişi vardır aşağıda samimi bir sohbet döner hoş olur kısacası.
kendinize iyi bakınsss efenim

Geri