Arama sonuçları: *

1. Era7

600-670K arası araç önerisi?

20 yaşındayım 1 ay sonra araba alcağım şimdiden araştırmaya başladım maximum bütçe 670 Sorun çıkarmayacak Bi araç arıyorum HB sedan farketmez Ama sedan olursa iyi olur
  2. Era7

600-750K arası HB araç önerisi?

Bütçem bu yönde 500K Fuzulev kredim mevcut onun üstüne 200K kredi çekeceğim o civarlarda genç işi Öncelik HB araç arıyorum önerilerinizi bekliyorum?
  3. Era7

Ww Scirocco alınır mı?

Maximum 700K bütçem Var 1.3 Urban paket egea ile Scirocco arasında kaldım Yaş 20 İlk arabam olacak.1-2 sene binip satacağım Satma Yönünden de sıkıntı çıkartmasın istiyorum hangisini tavsiye edersiniz?
  4. Era7

500-600K araç önerisi?

500 ile 550Bin Arası Bütçem Mevcut Aklımda Temiz 2014-15 Allure Paket 301 var.bu Fiyata başka öneriniz var mıdır ?
  5. Era7

350-450K arası araç önerisi?

Max 450K bütçem bulunuyor. Aklımda Fiat punto var temizinden bulabilirsem.20 Yaşındayım ilk arabam olacak sorun sıkıntı çıkarmazsa daha iyi olur benim için,Bu fiyata başka marka model ne olabilir
  6. Era7

150 Bin TL Tofaş SLX

19 yaşındayım telefonumu vs satıp para toplayıp bi araba almak istiyorum ilk arabam olacak babamın arabası var ama artık istemeden izin almadan işimi görmek istiyorum.95 Model bi SLX buldum Çürük çarık yok Tüpü falan 2029 a kadar aracı alıp kendim şekillendirmek istiyorum zaten alınır mı ?
  7. Era7

Ehliyet İçin Sağlık Raporu ?

10.04.2023 tarihinde Sürücü kursuna kayıt olurken Sağlık Raporu İstediler.Bugün de Nüfus müdürlüğünde randevum var aynı sağlık raporunu kullansam Bi Sorun olur mu? Aile Hekiminde randevu Vs yok
  8. Era7

Ehliyet Hakkında bilgi?

Geçen Hafta Cumartesi Ehliyet Direksiyon Sınavını Geçtim. Bugün ile beraber 7 Gün oldu Hala bi netice yok Ehliyet Harç Parasınıda yatırdım.Kurs İlçeden Kağıt Gelecek onu bekliyoruz Diyor.Arkadaşlara sorduğumda 4 Gün içinde ehliyet elimize geldi Diyorlar.Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
  9. Era7

Sürücü Belgesi Hakkında Bilgi?

1 Mayıs Doğumluyum 20 Gün Sonra 18 oluyorum Sürücü Kursuna Belgelerimi Teslim Ettim.Süreç Nasıl İlerliyor Bilgi Verirseniz Sevinirim.
Geri