Ehliyet Hakkında bilgi?

Era7

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
115
Geçen Hafta Cumartesi Ehliyet Direksiyon Sınavını Geçtim. Bugün ile beraber 7 Gün oldu Hala bi netice yok Ehliyet Harç Parasınıda yatırdım.Kurs İlçeden Kağıt Gelecek onu bekliyoruz Diyor.Arkadaşlara sorduğumda 4 Gün içinde ehliyet elimize geldi Diyorlar.Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

Harç parasını yatırdım banada 4 günde gelmişti. Ama kağıt ne alaka

Geçen Hafta Cumartesi Ehliyet Direksiyon Sınavını Geçtim. Bugün ile beraber 7 Gün oldu Hala bi netice yok Ehliyet Harç Parasınıda yatırdım.Kurs İlçeden Kağıt Gelecek onu bekliyoruz Diyor.Arkadaşlara sorduğumda 4 Gün içinde ehliyet elimize geldi Diyorlar.Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
Reis harç parasını yatırmışssın güzel sonra kaymakamlıktan randevu al. eEhliyet aldığın kursa gidip evraklarını alıp kaymakamlıktan randevu aldığın günü gidip teslim etmen gerekiyor. O kadarcık hocam ehliyetin 1 hafta içinde elinde olur.

Üstteki arkadaşın dediği gibi randevu alman lazım kaymakamlıktan. Benim hem ehliyet hem de pasaport randevudan 20 saat sonra elime ulaştı.

randevu alacaksın

Reis harç parasını yatırmışssın güzel sonra kaymakamlıktan randevu al. eEhliyet aldığın kursa gidip evraklarını alıp kaymakamlıktan randevu aldığın günü gidip teslim etmen gerekiyor. O kadarcık hocam ehliyetin 1 hafta içinde elinde olur.
Hocam işte kurs bekletiyor Sertifika gelmedi Haftaiçi Gelir vs deyip Duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sertifikayı bekliyorum gelse randevu alıp gideceğim

Sertifika bende 4-5 günde çıkmıştı. Onu kurstan alıyorsun daha sonra nüfus müdürlüğünden randevu alıyorsun. Hâlâ çıkmadıysa kurs yetiştirememiştir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era7
Sertifika bende 4-5 günde çıkmıştı. Onu kurstan alıyorsun daha sonra nüfus müdürlüğünden randevu alıyorsun. Hâlâ çıkmadıysa kurs yetiştirememiştir.
Kursa gittim 1 Hafta oldu Hala gelen giden yok ne zaman teslim edeceksiniz dedim,İlçe müdürü değişmiş Vs vs dedi Cumaya kadar çıkmazsa bidaha gideceğim

1 hafta 10 gün sürmesi normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,511
Üyeler
190,757
Son üye
Sihole
Geri