Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

İnceleme G870 Hariç Excalibur Neden KESİNLİKLE Alınmaz? G900'üm Nasıl Yandı?

İyi forumlar, konuyu "Rehber" olarak açmak biraz garip geldiğinden direkt inceleme olarak açtım. Sorun çıkmayacağını düşünerek konuyu böyle açıyorum. Her ne kadar çok detaylı olmasa da eskiden açtığım G900 inceleme konuları var. Bende eski nesil olan bir Excalibur G900 vardı. Neden eski nesil...
  2. Mustafa Zahid

Rehber Assetto Corsa Araba Tune Yapma (Güçlendirme) (Videolu)

Eğer Content Manager'iniz yoksa: Bu Konuya Gidin. Selamlar, bu konuda sizlere Assetto Corsa'da nasıl arabanızı güçlendirebileceğinizi anlattım. Daha kolay, sade ve kısa bir anlatım olması için video halinde hazırladım. Aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz: Videoda bahsettiğim link: TIKLAYIN...
  3. Mustafa Zahid

İnceleme ZALMAN-NS2000 Sıcaklık Testleri

Konu Girişi Selamlar, normalde bu incelemeyi soğutucunun fotoğrafları ve bir kaç özelliğini ekleyerek yapacaktım fakat onlar için pekte imkanım bulunmuyor. O yüzden bu konuda sadece soğutucusuz sıcaklık / soğutuculu sıcaklık karşılaştırması yapacağım. Size direkt YouTube linkini bırakayım...
  4. Mustafa Zahid

Öneri Assetto Corsa 4 Adet Araba Önerisi (Videolu)

Uzun bir süre Assetto Corsa hakkında bir içerik yayınlamazken, aklıma "Neden insanlar eğer araç bulmakta zorlanıyorsa onlara bir öneride bulunmayayım?" fikri geldi. Ondan sonra oturdum masaya arabaların videolarını kaydetmeye başladım. Videoların hepsi bana aittir, sürüşüm berbat olabilir ancak...
  5. Mustafa Zahid

Rehber CS:GO için Aim Çalışması (Videolu)

Merhabalar, neler yeniye yazdıktan sonra birisinin "CS:GO için rehber yapar mısın?" demesinden sonra aklıma böyle bir fikir geldi. Umarım rütbe yükselememe sebepleri aim olan arkadaşlarımızın işine yarar. Ek olarak şunu da belirteyim, bu rehber sadece aim çalışmasına odaklıdır. Herhangi bir...
  6. Mustafa Zahid

Rehber Discord Tıklanabilir Özel Durum Nasıl Yapılır? (Videolu)

Daha hoş görünen bir profil mi yapmaya çalışıyorsun? Tamam, gel sana öğreteyim. Benim profilim böyle, gayet hoş görünüyor. Bahsettiğim kısım "Playing a Game" yazan kısım, burayı öğreteceğim. Evet YouTube'da da videoları var biliyorum ama eğer onlar gibi yaparsanız bilgisayarınız açık olduğundan...
  7. Mustafa Zahid

Rehber Steam 3000 İpuçları Nasıl Bulunur?

"Bedava Eğlence Bu Tarafta" yazan kısımdan bahsediyorum. Buradaki ipuçları nasıl çözülür anlamamış olabilirsiniz, size anlatayım: Mesela ipucu 2'yi bulalım. Açıklamasında "Bir şehir kurdun ve saldın köklerini, fakat şimdi çözebilecek misin küçük yasal çekişmelerini?" yazıyor. Yani şehir kurma...
  8. Mustafa Zahid

Rehber Assetto Corsa Gerçekçi Grafik ve Yağmur Aktifleştirme (Videolu)

Arkadaşlar şimdi bize temel olarak şunlar lazım: Content Manager Custom Shaders Patch (CSP) SOL Bu saydığım 3 şeyin indirme kurulum şeklini size bu rehberimde anlattım: TIKLAYIN. NOT Bu arada bahsetmeden geçmeyeyim, sakın CSP'nizi Content Manager'dan yüklemeyin. Benim üste koyduğum rehberdeki...
  9. Mustafa Zahid

Rehber Assetto Corsa Traffic Modu Nasıl Yapılır? (GÜNCELLENDİ)

Selamlar arkadaşlar, bu rehberimizdeki amacımız Assetto Corsa üzerinde destekleyen haritalarda nasıl trafik paketi kurarız onu göreceğiz. Ben trafik paketi olarak en çok tercih edilen haritalardan birsi olan Shutoko Revival Project haritasını anlatacağım. İsterseniz vakit kaybetmeden sırasıyla...
  10. Mustafa Zahid

Rehber Assetto Corsa Basitçe MOD/Pack Kurulum Rehberi (GÜNCELLENDİ)

Selamlar Donanım Arşivi, bu rehberimdeki amacım Assetto Corsa'yı yeni yüklemiş arkadaşlarımıza yardımcı olmak, 15 dakikalık atlamadan izlenmesi gereken videolardan kurtarmak. İsterseniz yavaştan rehberimize başlayalım. 1) Content Manager Kurulumu / Oyunun berbat ana menüsünden kurtuluş: ㅤ...
Geri