Arama sonuçları: *

1. Trieetz

Rehber Bilgisayardan görüntü alamama sorunu nasıl çözülür?

Herkese merhabalar bu rehberimde sizlere bilgisayardan görüntü alamama sorunlarının çözümünü sunmaya çalışacağım. Önemli Not: Bu işlemler sisteminizi garanti dışı bırakabilir. Bu yüzden böyle bir sorun yaşıyorsanız ilk olarak kesinlikle sistemi garantiye verin. Bu sorunu ancak deneme...
  2. Trieetz

Rehber Minidump dosyaları nasıl analiz edilir? #2

Herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere minidump dosyalarını nasıl analiz ettiğimizi göstermeye çalışacağım. Bu rehber bölümlerden oluşmakta. #1 bölümü okumak için altta ki linke bakabilirsiniz. https://www.technopat.net/sosyal/konu/rehber-minidump-dosyalarini-analiz-etme.1033724/ İlk...
  3. Trieetz

Rehber Ücretli yazılımların ücretsiz alternatifleri.

Herkese merhabalar bu rehberimde çoğu arkadaşın indirmek istediği lakin ücretsiz olmayan fiyatı yüksek olan çoğu yazılımın alternatifini paylaşacağım. Korsan kullanan çoğu arkadaş için de bu rehberi yapıyorum korsan kullanmak güvenli değil ve yanlış bir eylemdir. Güvenlik Yazılımı...
  4. Trieetz

Rehber Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak

Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...
  5. Trieetz

Rehber Bilinmeyen aygıt sürücüleri nasıl güncellenir?

Herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere bilinmeyen sürücülerimizi nasıl güncellememiz gerektiğini anlatacağım. Umarım açıklayıcı bir şekilde anlatmış olurum ve siz arkadaşlarımın da sorunları çözülür. İlk olarak tavsiyem USB kök sürücüsü ya da benzeri çipset sürücüleri arıyor iseniz...
  6. Trieetz

Minidump dosyasını çözmek isteyen kişiler bana ulaşsın

Ben artık forum sitelerinde çok aktıf olamıyorum bu yıl başlayan sınavlar nedeni ile. Bu yüzden belirli kişilere minidump dosyalarının nasıl çözüldüğü hakkında bilgi vereceğim. Öğrenmek isteyen kişiler Donanım Arşivi DC sunucusundan bana yazsın. Discord ismim: Trieetz#5605...
  7. Trieetz

İnceleme Vakumlu Soğutucu İncelemesi

Herkese merhabalar, Bu incelemem de sizlere 2 aydır kullanmış olduğum Alloyseed Laptop Notebook Cooling 700 4500RPM vakumlu soğutucudan bahsedeceğim. Bu soğutucuyu sistemimin Noctua NT-H1 termal macunu değişimi yapmama rağmen ısınmasından dolayı satın aldım. Bu vakumlu soğutucuyu Aliexpress...
  8. Trieetz

Rehber Minidump dosyalarınızı bizlerle paylaşın.

Mavi ekran aldıysanız minidump dosyalarını bizlerle paylaşın inceleyip size sorunu ve çözümü bildirelim. Bu dosyaları bizlerle paylaşmak için bunları yapmanız gerekiyor: Masaüstüne bir klasör oluşturun. C:\Windows\Minidump Yolunu izleyerek orada bulunan .dmp uzantılı dosyaları masaüstün de...
  9. Trieetz

Minidump dosyalarını analiz etme konumuz güncellenmiştir.

Rehberin alt bölümün de bulunan Güncelleme adı altında yeni eklediğim komutları ve ayrıntıları inceleyebilirsiniz. https://donanimarsivi.com/forum/konu/minidump-dosyalarini-analiz-etme.119794/unread
  10. Trieetz

Mavi ekran Rehberimi tekrar hazırlamam mümkün mü

Yeni komutlarımı arkadaşlarla paylaşmak için rehberimi tekrar hazırlamam mümkün mü ? BİOS sürümü öğrenmek işlemci öğrenmek anakart marka modeli öğrenmeye kadar yeni komutlar öğrendim minidump dosyaları hakkında. Rehberimi tekrar hazırlamam mümkün mü yetkili arkadaşlara sesleniyorum.
  11. Trieetz

Rehber Format sonrası yüklenmesi gerekenler nelerdir ?

1. BIOS güncellemesi : Bilinen markalar : Acer Apple ASUS Dell Fujitsu Gigabyte HP Lenovo LG MSI Packard Bell Panasonic Samsung Toshiba 2. Ekran kartı sürücüsünü güncellemek: https://www.nvidia.com/Download/index.aspx https://www.amd.com/en/support 3.. Program ve...
  12. Trieetz

Rehber BIOS sürümü nasıl güncellenir?

Öncelikle herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere BIOS sürümü nasıl güncellenir onu anlatacağım. Umarım açıklayıcı bir şekilde anlatırım ve bilmeyen arkadaşlar bu rehberimden faydalanabilir. 1. BIOS sürümü ve anakart markası modeli nasıl öğrenilir? Bu işlem bizim yanlış BIOS sürümü...
  13. Trieetz

Rehber Youtube'dan video ve müzik nasıl indirilir ?

Herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere Youtube’dan nasıl müzik indireceğinizi anlatacağım. 1. İlk olarak herhangi müziğin linkini kopyalıyoruz. 2. Sonra verdiğim bu linke giriyoruz. Bu site bizim Youtube videolarını MP3 ve MP4 olarak indirmemizi sağlıyor. YouTube to Mp3...
  14. Trieetz

Bu yıl yaptığım Rehberler.

Yeni rehberler eklendi vatana millete hayırlı uğurlu olsun :D! Herkese merhabalar. Herşeyden önce bunu okuyan herkese teşekkür ederim. Bu yıl yaptığım teknik bilgisi olmayan yada benim bildiğim herhangi bir konuda bilgisi olmayan arkadaşları bildirmek ve onlara destek amaçlı yaptığım...
  15. Trieetz

Rehber Sabit 60 FPS sorunu nasıl çözülür ?

Sabit 60 fps sorunu yaşayan arkadaşlar için bi rehber hazırlamaya karar verdim. Öncelikle sabit fps Vsync kaynaklanır. Vsync- Ekran Hz göre fps ayarlayan bir teknolojidir. Örnek 60Hz bir monitörünüz varsa Vsync teknolojisi açık olduğu zaman fps’iz 60 sabitlenir. Peki Vsync kapatılır ...
  16. Trieetz

Rehber Laptop ısınma sorunlarının çözümü nedir ?

Öncelikle herkese iyi bayramlar. Bu rehberimde sizlere laptopların neden ısındığını ve bu ısınma sorunlarını nasıl çözeriz onu anlatıcam. Umarım bilmeyen ve bu sorunu yaşayan tüm arkadaşlar yazdığım rehberden sonra ısınma sorununun çözümüne ulaşırlar. Laptop neden ısınır ve ısınma sorunun...
  17. Trieetz

Rehber Minidump dosyalarını analiz etme

Herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere minidump dosyasının nasıl analiz edildiği ile ilgili bir rehber hazırlayacağım. İlk olarak bizlerle paylaştığınız mavi ekran dosyasına yani .dmp uzantılı dosyaya göz gezdirelim. Bize .dmp uzantılı dosyaları analiz etmemize yarayacak program WinDbg...
  18. Trieetz

Rehber En kolay Windows Defender kapatma yöntemi

Herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere en kolay şekilde nasıl Windows Defender kapatırız onu göstereceğim. Eskiden yaptığım bir rehberde biraz zor olabiliyordu kapatması. Ama bu rehberimde göstereceğim uygulama sayesinde tek tıkla Windows Defender kapata bileceksiniz. Öncelikle gereken...
  19. Trieetz

Rehber HDD alırken nelere dikkat etmeliyim?

Herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere HDD alırken nelere dikkat etmeniz gerektiği ile ilgili bilgilendireceğim. HDD alırken size tavsiyem depolama olarak almanızdır. Bir HDD alırken kesinlikle yanında SSD alın Windows her zaman SSD kurun. Unutmayın en kötü SSD ile en iyi HDD daha iyidir...
  20. Trieetz

Rehber Ekran kartı alınırken nelere dikkat edilmeli ?

Herkese merhabalar bu rehberimizde sizlere Ekran kartı alınırken nelere dikkat edilmeli ondan bahsedeceğim. Öncelikle ekran kartı alınırken her şeyine dikkat etmeniz gerek. Belleği , Bant genişliği, Çekirdek hızı, Bellek hızı, Çıkış tarihi, Directx sürümü, OpenGL sürümü bu detayların hepsi...
Top Bottom