Arama sonuçları: *

1. MuratTheFounderOfGariban

Rehber Kablosuz mouselar neden takılma yapar? Çözümleri nelerdir? [Rehber]

Herkese merhaba dostlar. Uzun süredir konu açmıyordum biraz acemi bir konu olabilir kusura bakmayın. Bilindiği üzere artık Mouse mecrası baya bir gelişti ve genişledi dolayısıyla birsürü marka,donanım,model çıktı ve çoğu kablosuz.Ürünler her ne kadar kaliteli olsa da genelde mouse konusunda çok...
  2. MuratTheFounderOfGariban

İnceleme E-Yooso Z11T | Huano Red Switch | PBT DS Keycaps | İnceleme! |670 TL|

Merhabalar, Her klavye öneri konusunda tavsiye ettiğim E-Yooso Z11T Bugün elime ulaştı ve deneyimledikten sonra incelemesini yazmaya karar verdim. Klavye hala Aliexpress üzerinde mevcut vergiler dahil 600 650 TL civarına geliyor hala ve bu fiyat bandında alınacak açık ara en kaliteli ve en iyi...
  3. MuratTheFounderOfGariban

İnceleme Geçmişten Günümüze | GTX 275 896 MB 448 Bit | Günümüzde Nasıl?| CSGO,MC Testi|

Forumda genellikle eski/performanslı parçaları toplayıp bunlarla sistem topluyorum/öneriyorum veya sizlere sunuyorum bir şekilde. Bu gün de elimde bu şekilde bir ekran kartı var. Hazır kendi kullandığım kart arızalanınca bunu size tanıtayım dedim. Kartımız Palit GTX 275 896 MB(1 gb bile değil...
  4. MuratTheFounderOfGariban

İnceleme TR'deki En Ucuz Mekanik Klavye | GameNote KB857L | 365 TL

Ekonomik durumların malum kötü olması nedeniyle insanlar artık herşeyin ucuzuna yönelmeye başladı. Bu durumda eğer mekanik klavye istersekte en ucuz tercihimiz GameNote KB857L Oluyor. Ama bu klavye iyi mi? Elde patlar mı? Malzeme kalitesi nasıl? Elimden geldiğince az çok anlatacağım...
  5. MuratTheFounderOfGariban

İnceleme Sınıfın Sessiz Çocuğu | Amd Athlon 3000g İşlemci İncelemesi!

Bildiğiniz üzere ülkemizde ki ekran kartı kıtlığı yüzünden APU diye tabir ettiğimiz sistemler Türkiye için özellikle oyuncular için adeta ilaç niteliğinde olmuştur. Fakat APU Sistem denildiğinde genelde aklımıza AMD Ryzen 3,5'in 2200g,2400g,3200g gibi işlemciler gelmektedir. Bu gün size aynı...
  6. MuratTheFounderOfGariban

Rehber Buzzer Nedir? Ne İşe Yarar? Bip Sesleri Ne Anlama Gelir? AÇIKLAMALI

Herkese merhabalar. Son zamanlarda grupta bir çok kez ''Bilgisayarım açılmıyor bip bip ses geliyor'' veya ''Bilgisayarımdan şu kadar uzun bip şu kadar kısa bip sesi geliyor'' gibi konular gördüm. Forumda ki dostlarımız her ne kadar yardımcı olmuş olsa da ben de bu sorunu kökten sizlere sunmak...
  7. MuratTheFounderOfGariban

Rehber Eski Bilgisayarınızı Değerlendirin! Eski PC'ler Para Eder mi?

Herkesin illa ki yeni güzel bir sistem aldıktan sonra kenara köşeye,depoya,çatıya kaldırdığı eski bir bilgisayarı olmuştur.Siz her ne kadar hurda veya eski gözü ile bakıyor olsanızda içindeki parçaları satarak cidden güzel meblalar elde edebilirsiniz.Ben de size eski yıllarda genelde teknoloji...
  8. MuratTheFounderOfGariban

Düşük Bütçeli Sistem Alırken Yapılmaması Gerekenler | İleriye dönük Ucuz PC Rehber

Hepinize merhabalar öncelikle. Ben geçimimi bilgisayar üzerinden sağlayan ve bilgisayar teknisyenliği yapmış bir vatandaşım. 19 yaşında olmama rağmen 12 yaşında başlayan merakımla beraber yaklaşık 7 yıldır bilgisayar donanımları ile haşır neşirim. Bu gün size sıfır bir bilgisayar alırken Bu...
Top Bottom