Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

Sizce Turkcell geleceği yazanlar nasıldır?

Herkese merhabalar ben turkcell de böyle bir kısmın olduğunu gördüm çok hoşuma gitti udemy'e para vereceğime buradan ilerlerim diye düşündüm sizce nasıldır yardımcı olabilirseniz sevinirim :D https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/egitimler
  2. emirhan1234

Kodda bir yanlışlık mı yapmışım

Herkese merhabalarben Arduino ile LCD ekranı I2C ile yazı yazmaya çalışıyordum fakat böyle bir hata verdi sizce nereyi yanlış yapmışım yardımcı olabilirseniz sevinirim Herkese merhabalar ben Arduino ile LCD ekranı I2C ile yazı yazmaya çalışıyordum fakat böyle bir hata verdi sizce nereyi yanlış...
  3. emirhan1234

Arduino kütüphane yüklenmiyor

Herkese merhaba, ben UNO ile bir proje yapmıştım daha öncesinde fakat şimdi de yapmak istediğimde ise kütüphane eklediğimde komut çalışmıyor turuncu olmuyor yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  4. emirhan1234

Arduino içerisindeki kodlar nasıl silinir?

Herkese merhaba, ben Arduino'da LED yanıp sönme projesi yaptım fakat kodları da bir uygulamadan yükledim, şu an söktüm fakat Arduino'nun hala ışığı yanıp sönmeye başlamadı. Sanırsam hala projenin çalıştığını sanıyor, ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim :D Kartın içerisindeki kodları...
  5. emirhan1234

Ardunio ile neler yapılabilir?

Herkese merhabalar ben ardunio öğrenmek istiyorum fakat Bi sette bulamadım 500tl bütçem var fakat öğrenmek amaçlı soruyorum neler yapabilirim deney veya ürün olarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
Top Bottom