Kodda bir yanlışlık mı yapmışım

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,814

1675198354760.png

Herkese merhabalarben Arduino ile LCD ekranı I2C ile yazı yazmaya çalışıyordum fakat böyle bir hata verdi sizce nereyi yanlış yapmışım yardımcı olabilirseniz sevinirim

Herkese merhabalar ben Arduino ile LCD ekranı I2C ile yazı yazmaya çalışıyordum fakat böyle bir hata verdi sizce nereyi yanlış yapmışım yardımcı olabilirseniz sevinirim

Kodun bitişine

‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎}
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ }

Bunları koyar mısınız? İşe yarayabilir belki.

Alıntıyı görüntüle

Herkese merhabalarben Arduino ile LCD ekranı I2C ile yazı yazmaya çalışıyordum fakat böyle bir hata verdi sizce nereyi yanlış yapmışım yardımcı olabilirseniz sevinirim

Herkese merhabalar ben Arduino ile LCD ekranı I2C ile yazı yazmaya çalışıyordum fakat böyle bir hata verdi sizce nereyi yanlış yapmışım yardımcı olabilirseniz sevinirim
bir tane hatan sanırım bu süslü parantez kapatmamışsın

lacd.begin() yazmışsın içi boş bu yüzden hata veriyor biri ama içine ne yazılır ne işe yarar bilmiyorum
Begini init yaptım çalıştı dün akşam tam mesaj yazacağım forum bakıma gitti.d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,210,199
Üyeler
195,296
Son üye
burakaghx
Geri