Arama sonuçları: *

1. D

Robot Süpürge Önerisi 30k

Robot süpürge almak istiyorum kasım indirimlerinde güzel bir model. Silme özelliği olan güçlü emişi olan. Bazı modellerde dar alanlara girmek için ekstra özellikler vs oluyormuş. Çok anlamıyorum ama derinlemesine iyi bir temizlik önemli. Hepsiburada World kartla güzel taksit sayısı oluyor.
  2. D

Mi Box S 2. Nesil Nasıl Reklam Engellerim

Mi Box S aldım bazı programlar kurdum ve reklam çıkıyor sürekli. İlk defa kullanıyorum reklamları nasıl engellerim ve önerebiliceğiniz programlar var mı kullanmalısın dediğiniz.
  3. D

ANDROİD 4K TV BOX ÖNERİR MİSİNİZ?

Evdeki televizyon da amazon prime vs açamıyorum. Tarayıcıya girmek ordan bir şeyler açmak bile 1 saat sürüyor. Güzel kaliteli bir tv box arıyorum. Apk yüklenen prime video vs tüm her platforma girebiliceğim görüntü kalitesi ne kadar iyi olursa o kadar iyi olur.
  4. D

Yeni Ocaklı Fırın Önerisi Hediye

Evdeki ocaklı fırınımız bozulduğu için yenisini hediye olarak almayı düşünüyorum taksitle. Eskiden üretilmiş fırınımız şuan çoook uzun zamandır bizde. Günümüzde üretilenlerin iyi olmadığını hep duyuyoruz uzun ömürlü değiller. Ama alabiliceğim en iyisi hangisidir. Bir kaç öneriye ihtiyacım var.
  5. D

Televizyonum duvara monte olur mu? Fotoğraf ekliyorum.

Televizyonum duvara monte olur mu hiç yapmadım arkasında nasıl yerler olmalı bilemiyorum. Tv arkası bu şekilde apart için uygun mu?
  6. D

MDF mi Yonga Levha 1600Press Gardrop

Bir gardrop beğendik. Mdf den yapılmıyormuş. Modalife'ın mağazasında beğendik. Mdf olmuyor ama mdf 1900 Press Yonga levgamız 1600 Press çok fark yok dedi. Gardrop üstüne de yük koyuyoruz. Bu işlerden anlayan var mı? Alınır mı? Pek anlamıyorum press seviyesi vs.
  7. D

Demirdöküm Kion mu Baymak Elegant Plus UV mı? 18000BTU

2 Yanyana odayı soğutmak için 18000BTU klima almayı düşünüyorum. Demirdöküm de çok öven oldu Baymak da. Varsa başka öneriniz bekliyorum biraz acil. Yandık yandıkk
  8. D

Kısa Gelen Akım Korumalı Prize Uzatma Kablosu Takılır Mı?

Yeni bilgisayar için akım korumalı priz aldım ve kablo uzunluğu 1.8m yazdığı için aldım. Meğerse prizin kablosu altından başlıyormuş ve 15 20cm kayıp var. Bilgisayarın olduğu yerde bile priz tam yere değmiyor. Akım korumalı prizlerde kabloyu uzun yapmıyorlarmış. Ve ben yatağıma kadar çekiyordum...
  9. D

Tek Priz Topraklama Olan Ev İçin Güzel Akım Korumalı Priz Önerisi

Şuan evde topraklama yok ev sahibi izin verirse tek prize topraklama çektiricem fakat yine de akım korumalı priz de alacağım. Hangi marka daha iyidir bilmiyorum. Kablonun uzun olması iyi olur yatağıma kadar çekiyorum lazım olduğunda.
  10. D

Yanlış gönderilen dolap parçaları ve iletişim kuramama sorunu.

Bkconcept sitesinden eve dolap aldım ürünler hep yanlış uyumsuz gereksiz tek parçada 100 tane vida deliği var iç kısımlarda parçalar sıkıntılı hep. Telefonu açmıyorlar mail atılmıyor sadece iletişim formu gönderebildim. Bu konuda ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz lütfen. Hızlıca ne yapılması...
  11. D

TV Box/Stick Önerisi Bekliyorum

TV Box/Stick almayı düşünüyorum. Xiaomi TV box zamanında almadık şimdi fiyatı çok yükselmiş. Stick daha ucuz ama hangisi daha iyi olur hiç kullanmadım başka marka model öneriniz varsa da bekliyorum.
  12. D

Klima Önerisi Hangi Marka Almalıyım?

Havalar çok sıcak ve uyuyamaz hale geldik. Klima almayı düşünüyorum fakat evimiz eski bir ev pvc penceler kapılar yok. Balkon kapıların altı biraz açık. Yeteri kadar soğutur mu yoksa sıkıntı çıkar mı bilmiyorum. 2 Oda yanyana ve akordiyon kapı var iki tarafı da soğutucak güçte bir şeyler...
Geri