Arama sonuçları: *

1. Q

Win 11 geçtiğimden beri olan hata

Hocalarım win 11 e geçtiğimden beri şöyle saçma sapan bir hata oluyor alt tab atınca düzeliyor ama her seferinde yapması biraz sinir bozucu discord da flnda değişik hatalar oluyor varmıdır önerileriniz ? Ekran kartı Driverı fln güncel. Ekran kartım RX7600 işlemcim R5 5500
  2. Q

Sistem tek seferde boot etmiyor

Arkadaşlar 3-4gündür böyle sistem ilk açılışta boot etmiyor tuşa basılı tutup kapatıp açınca boot ediyor. Resmini bıraktım sol üst köşede çizgi çıkıyor sadece. Anakart VGA ışığı da yanıyor böyleyken. Sistem Özelliklerim; RX7600 R5 5500 B450 tomahawk max ıı crucial ballistix 2x8ram samsung...
  3. Q

Çözüldü✓ Oyunlarda düşük fps

Arkadaşın sistem oyunları kaldırmasına rağmen steam üzerinden oynadığı tüm oyunlarda düşük fps alıyor 30 ü geçemiyor vsync fln kapalı valo-lol vb onlarda sorun olmuyor. ne denediysek çözemedik önerilerinizi bekliyorum. Driverı silip yeniden yükledik yine düzelmedi. rx6750xt rx7600x b650m plus...
  4. Q

Pc den gelen değişik ses

Arkadaşlar ekran kartından çıktığını düşündüğüm değişik bir ses var cw olduğunu düşünmüyorum bu nedir ne değildir söyleyebilecek arkadaşlar var mıdır ? İlk linkteki videoda masaüstünde sağ tık sol tık atınca sol tık basılı mouseyi çekince fln ses artıyor. ikinci linkteki videoda yük altında...
  5. Q

Kasa içerisinden gelen değişik ses nedir ?

Videoda cw sesi harici bir ses geliyor tık tık gibi işlemci fanı ve egzoz fanını durdurunca da devam ediyor sizce ne olabilir ? Tahmini olan arkadaşlar yada daha önce yaşayan arkadaşlar yardım edebilirse çok memnun olurum. 1692035748 anakarttan gelme ihtimali var mı ?
  6. Q

Ekran kartını sökemiyorum

Böyle kaldı sağ sol yaparak çeksemde kurtaramadım şimdi yuvayada oturtamıyorum
  7. Q

Bu sorunun nedenini bilen var mı?

Anakartım b450 tomahawk max 2 Sistem sorunsuz çalışıyordu fakat noldu bilmiyorum şuan windows açılmıyor. Ekran kartım fanları vb full dönüyor İlk açtığımda monitöre görünte gelmedi kapa aç yaptım düzeldi gibi oldu. İkinci açışımda siyah ekranda yükleniyor simgesinde kaldı. 3.açışımda biosa...
  8. Q

rx7600 aldığım hataya bakarmısınız ?

apex legends oynarken bi anda oyun ve discord kapanıyor ve bu hatayı alıyorum neden olablir ? Oyun içi değerlerimi yukarıda bıraktım. Sapphire RX 7600 Pulse ekran kartım
  9. Q

Regedit yaptığım değişiklikler sıfırlanıyor

Regedit üzerinden ingilizce klavyeyi silmeye çalışıyorum fakat regedit bilgisayarı yeniden başlatınca sıfırlanıyor bu yüzdende kaldıramıyorum. Dil ayarlarında vb. sadece Türkçe var o yüzden Regedit üzerinden kaldırmaya çalışıyorum. Bölge vb. Türkiye de ondada sorun yok. Konuşma kısmında...
  10. Q

Mavi Ekran Mavi Ekran minidump dosyalarını incelermisiniz

Mavi ekrana neyin sebep olduğunu söyleyebilir misiniz ?
  11. Q

Bios üzerinden format atarken mavi ekran yiyorum

arkadaşım format atmaya çalışıyor bios üzerinden format atarken mavi ekran yiyor. Bunu nasıl çözebiliriz ? Win 10 1678290715 @Emmree Hocam siz bilirsiniz diye tahmin ediyorum her konuya etiketliyorum ama kusura bakmayın
  12. Q

Çözüldü✓ Mavi ekran yedim minidump dosyasından neden yediğimi söyleyebilirmisniz ?

https://s2.dosya.tc/server23/0aoyqc/030723-8203-01.rar.html Hocalar ben minidump dosyasını açamıyorum nasıl açıldığınıda bilmiyorum not defterinde açıyorm ama şifreli sanırsam. Siz açıp neden yediğimi söylerseniz sevinirim. 1678206746 @Emmree Hocam siz anlıyordunuz bakarsanız sevinirm.
  13. Q

Sanırım ekran kartı driverında sorun var

Wallpaper engine mi sorun yaratıyor yoksa driver damı sorun var yeni 4070ti için getirdikleri güncellemeyi kurunca oldu. 1050ti kullanıyorum 1672938785 @Emmree Hocam müsait olunca bir bakarmısınız.
  14. Q

B450 tomahawk max biosa giremiyorum

B450 tomahawk max anakartım var biosa girmek istediğimde siyah ekran kalıyor ve klavye fln kitleniyor ne yapmam gerek ? Biosun son sürümü kurulu değil sanırsam. Çok nadirde olsa girebiliyorum fakat genelde bu şekilde. Anakartın üzerindeki vga ışığı yanıyor bios siyah ekranda kalınca. @Emmree
  15. Q

Pc internete bağlanmıyor

Arkadaşımın pc de internet gitti ethernetle bağlı nasıl olduğunu bilmiyor gece kapattım sabah açtığımda yoktu bağlanmıyordu fln filan dedi. Bildiğiniz şeyleri yazında bi deniyelim youtubedekiler fln olmadı. 3 lü prizden kapatmış gücü kesmiş direkt kapatırken. 1671994928 @Emmree Hocam bakarsanız...
  16. Q

Windows + shift + s çalışmıyor

ekran alıntısı aracının kısayolu çalışmıyor uygulamayı sil yükle yaptım fakat hala aynı.
  17. Q

Valorant GPU kullanımı çok yüksek

Ayarlarım yukardaki gibi ryzen 5 5500 gtx 1050ti 2x8ram 3200mhz cl16 650w gold psu b450 anakart Valorant bildiğim kadarıyla işlemci bazlı oyun ama ekran kartı kullanımım çok yüksek bu normalmi ? Herhangi bir OC işlemi fln yapmadım aldığım gibi duruyor. Buda lobide fps kısıtlamayı...
  18. Q

İnternete bağlanamıyorum

b450 tomahawk max ıı anakartım var kullandığım ethernet kablosunun kilitleri kırıktı jak kablosu takarken elim değdi çıktı tekrar taktığımda ise bidaha bağlanamadım modem üzerindeki ethernet portunun ışığı yanmıyor kabloyu değiştim yine aynı anakart üzerindeki portun üstünde ışıklar yanıp sönüyor.
  19. Q

LoL fps sabitlenmesi ve oyun gecikmesi artması

Normal değerlerim böyle Alt tab atınca böyle oluyor dikey senkronizasyonu açınca böyle Bunu düzeltmenini yolu yokmudur ?
  20. Q

Boot edemiyorum yardım

B450 tomahawk max ii Ssd min içinde windows 10 yüklü mbr biçimlendirilmis şekilde ama masaüstüne geçemiyorum nasıl seçeceğim nasıl ssd min içindeki windowsla boot edebilirim ?
Geri