Arama sonuçları: *

1. kaan0513

Mavi Ekran Expedition 33 FPS Drop Yaşıyorum

Merhaba arkadaşlar expedetion 33 te videodaki gibi (10. saniye) deki gibi çoğunlukla oyun açık dünyasında ekran kartı kullanımı ile birlikte fps de düşüp görüntü de bozulma oluyor ve fps drop yiyorum. Böyle bir durum ile karşılaşan var mı? Neler yapılabilir?
  2. kaan0513

FurMark Testi Değerleri Sizce Nasıl

Oyunlarda son zamanda drop, kekemelik vb. durumlar yaşıyorum. 5 dk 1440p furmark testi yaptım sizce değerler nasıl?
  3. kaan0513

7600X Sistem Oyunda Takılıyor

B650 Carbon wifi 7600x 4070 ti super li sisteme sahibim. Expedation 33 oynarken işlemci 70 derece üstüne çıktığında hatta oyunun büyük haritasının olduğu açık dünyasında gezerken 1 saniyelik takılma ve donma yaşanıyor. FPS düşmüyor sadece dediğim durum oluşuyor. Arctik lf2 360 lık kullanıyorum...
  4. kaan0513

Samsung Oled G6 Monitör BIOS ekranında görüntü gelmiyor

MSI B650 Carbon Wi-Fi anakartını kullanıyorum. Gaming mode güncellemesi geldiği için BIOS güncellemesini yapmak istedim. Flash belleği FAT32 şeklinde biçimlendirme işlemini yapıp BIOS dosyasını atıp flashı taktım. BIOS ekranına gidip M-Flash seçeneğini seçince yeniden başlatıyor anakarttaki bu...
  5. kaan0513

Expedetion 33 Drop Yaşıyorum

RAM: Gskill Z5 Neo 2x16 32 GB RAM CL30 6000Mhz SSD: KC3000 Ekran kartı: 4070 ti Super Anakart: B650 Carbon Wifi İşlemci 7600x Merhaba arkadaşlar expedetion 33 oynuyorum, açık dünya kısmına girdiğimde anlık işlemci 80 derecelere %70-80 kullanıma çıkıyor ve yarım saniyelik takılmalar oluşuyor...
  6. kaan0513

Device Setup Manager 131 Hatası Neden Verir?

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda donma kasma vs hiç bir sorun yok fakat olay görüntüleyicisine geldiğimde Device Setup Manager 131 Hatasının sıklıkla verdiğini görüyorum. Bu hata kodunu neden verdiğini bilen var mı? Cevaplarınız şimdiden teşekkürler...
  7. kaan0513

Mavi Ekran Win Olay Görüntüleyici Hatalar Hk.

Arkadaşlar win olay görüntüleyici kısmında resimdeki gibi sürekli bu şekil hata alıyorum. PC de ne bir takılma ne de kasma söz konusu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  8. kaan0513

Win 10 Mail ile giriş iptali

Merhaba bilgisayarı formatladıktan sonra yanlışlıkla mail tanıttım. Normalde direk masaüstü ekranına gelirken açılışta kullanıcı seçip win hello aktif etmemi isteyen bir ekran geliyor. Bunu nasıl iptal edebilirim. Şimdiden teşekkürler...
  9. kaan0513

Open GL Bellek Bitti Hatası

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim üzere ekran kartı bu Open GL Bellek Bitti hatası vermekte. Daha önce başına böyle bir durum gelen var mı ya da çözümü hakkında bilgi sahibi olan? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  10. kaan0513

7600x işlemci için AMD Software: Adrenalin Edition sürümü seçimi?

Arkadaşlar selam, 7600x işlemcim var dahili grafik işlemcisi için MSİ anakartımın MSI Center programı "AMD Graphic Drivers 23.40.02" sürümünü buluyor. Bunu yüklediğimde de AMD Software:Adrenalin edition warning hatası alıyorum. AMD Sitesinden 7600x işlemci için dahili grafik işlemcisini kontrol...
  11. kaan0513

Sistem bütün gece aynı işlemi tekrarladıktan sonra sistemde sorun oluşur mu?

Merhaba arkadaşlar, oynadığım online oyun için kullandığım bot un süresi bitmiş bende bunu farketmemişim. Buraya kadar sorun yok, süresi bittiğinden bot kendini defelarca açmış sabah kalktığımda 1000+ tane bot dosyasını açık buldum. PC işlem yapmıyordu. Reset attım, stopecode mavi ekran hatası...
  12. kaan0513

SSD Değerleri Hk. Yardım Lütfen

Arkadaşlar dün 970 evo pluss ssd ye okuma yazma testi yaptım. Değerler yarı yarıya düşük (Sağlık %100 çıktı), asus b650m pluss wifi anakartta kullanıyorum. Yapmam gereken bir ayar var mı? Yoksa direk garantiye mi göndereyim?
  13. kaan0513

MSİ Afterburner ve Armoury Crate İşlemci Sıcaklıkları Farklı

Merhaba 7600x işlemcim var dün MSİ Afterburner programını indirip CPU Temp. seçip oyunda işlemci sıcaklığını göster diyorum. Armoury Crate uygulaması ile arasında 10 derece sıcaklık farkı var. Sanki msi afterburner uygulama CPU Package olan kısmı yansıtıyor gibi. Bu şekilde sorun yaşayan oldu...
Geri