Arama sonuçları: *

1. Zultan

Çözüldü✓ Yardım. Aida64 warning hardware failure detected

Merhaba. Sistemi alalı 1 ay kadar oluyor, ha bugün ha yarın derken test yapmayı atlıyordum hep. Bugün hadi dedim teste sokayım sistemimi furmark ve aida64 programlarını aynı anda açtım furmark ta sorun olmadı ama aida64 başlıktaki bir uyarı verip kendi kendine testi durdurdu. İnternetten...
  2. Zultan

Çözüldü✓ I7 14700KF için undervolt yardımı.

Merhaba. Daha önce açmış olduğum konu burada. i7 14700KF için undervolt yapmayı düşünüyorum ve böyle bir Video buldum. Videodaki gibi yapmayı düşünüyorum ama yine de sizlere danışmak istedim, ne dersiniz yapmalı mıyım? Video doğru anlatıma sahip mi? Veya başka bir öneriniz var mıdır? Fikir ve...
  3. Zultan

Çözüldü✓ İşlemci soğutucu ışıkları yanmıyor.

Herkese selamlar. Kullanmakta olduğum thermalright peerless assassin 120 SE ARGB soğutucumun ışıkları yanmıyor. Nasıl ışıklı bir şekilde kullanabilirim? Ne yapmam lazım? Yardımcı olurmusunuz? Sistemim aşağıdadır. Seagate 1TB Firecuda 520 NVMe PCIe Gen4 M.2 SSD (5000MB Okuma / 4400MB Yazma)...
  4. Zultan

Monitör dalgalanma sorunu.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun. Sorunum şöyle, monitörümde dalgalanmalar oluyor, ama sadece oyun oynarken olmuyor. Onun dışında internette gezerken video izlerken, kısacası oyun dışında her yerde oluyor. Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
  5. Zultan

RAM hatası oyundan atıyor. GIGABYTE B450M K / GSKILL 8GB 3600MHz

Merhaba arkadaşlar. Kullanmış olduğum parçalar aşağıda. Ram ler sistem ilk geldiğinde düşük frekansta çalışıyordu, bende internetten biraz araştırma yapıp bios ayarlarından xmp profil1 yapıp kaydedip çıktım. Sonra biraz internette gezindikten sonra minecraft (tlauncher) oynamaya başladım, ama...
  6. Zultan

Kasa dan çok fazla ses geliyor.

Merhaba. Kasadan çok ses geliyor, kule tipi soğutma mevcut ve kendim taktım acaba yanlış bir şeylermi yaptım. Kasa görüntüsü ekte. Lütfen yardım.
  7. Zultan

Çözüldü✓ Bilgisayarım kapanıyor.

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım oyun oynarken kapanıyor. Direk gücü kesiyor ve kapanıyor, sonrasında 5dk civarında bekledikten sonra anca açılıyor. Kasa özellikleri. Anakart Asus M5A97 LE R2.0 CPU AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor Ram 2x8 1600mhz. ddr3 (16gb) GPU MSI Radeon RX 580 Series (8gb...
  8. Zultan

Çözüldü✓ Rx 580 8Gb Minecraft oynayamıyorum.

S.a. Arkadaşlar forumda yeniyim ve yardımınıza ihtiyacım var. Konu başlığındada belirttiğim gibi Rx 580 ile minecraft oynanmaz bir hal alıyor. Sistemim aşağıda yazdığım gibi. Sistemimde daha önce Gtx 1050Ti kullanıyordum ve hiç sorun yoktu, lakin bir süre önce arızalandı ve sonucunda bir...
Geri