Arama sonuçları: *

1. yakha

......

yanlış konuyu açtım.
  2. yakha

Kasanın USB portu aşırı ısınıyor

Arkadaşlar ben USB belleğimi hep takılı şekilde bırakırım az önce PC yi kapatırken elim USB ye çarptı ve aşırı sıcak olduğunu fark ettim belleğimin hemen bez yardımıyla çıkarttım ama az çalışınca tekrar ısındı belleğim bu port yüzündenmi yoksa bellektemi sorun var? Port çalışıyor
  3. yakha

Bir anda ''zzzz'' sesi geliyor ve donup ekranlar gidiyor

arkadaşlar oyundayken de aldım bu hatayı kaç seferdir oluyor acayip sinir bozucu. şu hatayı alıyorum bazen mavi ekran bile gelmiyor ama zzz sesi hertürlü geliyor. ve bu ses gelince ekran klavye ve mouse gidiyor sonra tekrar geliyor. cidden bıktırdı artık.
  4. yakha

pc oyunlarda çok donuyor

Arkadaşlar 1 gün öncesinde hiç drop yemezdim şu anda hem Valorant'ta hem de FC24'te aşırı drop yiyorum. Malwarebytes'tan tarama yapıyorum hiçbir şey çıkmıyor. Acaba üst üste birkaç gün elektrik gitti kullanırken ondan mi diyorum ama bilmiyorum çok sinir bozucu.
  5. yakha

Bilgisayarın içine fare girermi?

Arkadaşlar bizim evde arada bir ufak farelerden oluyor. Kasada aşağıda benim. İnternette gördüğüm bir videoda Psunun içine fare giriyordu. Banada öyle olma ihtimali varmı? Hava deliklerinden yada arkadaki deliklerden yada PSU deliğinden veya egzoz fanı deliğinden? Emin değilim o videodan sonra...
  6. yakha

bilgisayarda spoofer olduğunu nasıl anlarım?

arkadaşlar ben hiç spoofer adlı şeyi kullanmadım ve ne olduğunuda yeni öğrendim fakat fivemde hangi sunucuya girersem gireyim fiveguarddan spoofer ban yiyorum. bilgisayarımda spoofer olduğunu nasıl anlarım ve nasıl düzeltirim?
  7. yakha

Bilgisayardan gelen yanık kokusunun kaynağı nedir?

Arkadaşlar sistemimi yaklaşık 8 ay önce ikinci el olarak 17 ay garantili aldım, aldığımın 3 ay sonrasında bir gün sadece bir seferlik odada bir yanık kokusu oluştu ve içimde kalmıstı neden bu yanık kokusunun geldiği. O sırada ekran kartındaki jelatinler üstündeydi fakat jelatinlere bir şey oldu...
  8. yakha

Ekran kartını garantiye nasıl yollarım?

Arkadaşlar ben kargoyla gönderilecektir vazgeçtim mağazaya bırakmak istiyorum direk fatura kutu ekran kartıyla mağazaya gitsem garantiye verebilir miyim?
  9. yakha

monitörde görüntü bozuluyor

Arkadaşlar bazen oyunda bazen de masaüstünde Alt Tab atınca ya da 1.ekrandan 2.ekrana tıklayınca görüntüde biraz bozulma oluyor. Bu sorun gece ışığı açınca da oluyor. 1.monitördede oluyor 2.monitörde de oluyor sanırım. Sizce bu sorun ekran kartından mı monitörden mi? https://streamable.com/hefnyf
  10. yakha

İlk defa böyle bir coil whine sesi duyuyorum normalmi?

Arkadaşlar normalde coil whine sesi aynı hızda hızda gelir yada benzer hızlarda gezer ses fakat bu ses sanki pervane donuyormuş gibi ses geliyor normalmi bu ses https://streamable.com/iu0syc kartım Asus dual 6750xt
  11. yakha

amd 23.12.1 den 24.2.1 e geçilirmi

arkadaşlar bu sürüm gelmiş yeni gördüm sizce geçilirmi şuanki sürümden? valorantı 1280x1024te oynarken alt tab yapıp chrome açınca 3 dakika sonra falan açılıyor ve bazen kafayı yiyor pc düzelirmi bu sorunlar
  12. yakha

valorant oynarken 1280x1024 alınca pc kafayı yiyiyor

arkadaşlar çıldıracaktım bu sorun yüzünden koltuğu yumrukladım oyunda 1280x1024 e aldım arkdan chrome yada spotify açtım 2 dakika sonra açıldı tam adamın önündeyken açıldı kafayı yedi pc çıldıracaktım sinirden ayar oldum bütün maç oynayamadım sebebi nedir bu sorunun lütfen söylerseniz sevinirim...
  13. yakha

Efootball Pc ye girerken anlık kasma

arkadaşlar bilgisayarda e footballa girerken bi anda aşırı kasma geliyor fps düşüyo sonra düzeliyo bu normalmidir?
  14. yakha

valorantta işlemci 74-78 derece arasındayken oynamak zarar verirmi?

arkadaşlar işlemcim valorant oynarken bu derecelerde stok fanla oynuyrum odamda cam yok ve kaım kapalı ama dereceler bu şekilde böyle oyun oynarsam zarar verirmi bilgisayar 1 yıllık bugün ıd coolin 214 fanı sipariş ettim sizce bu 1 yılda zarar gelmişmidir önceden last of us ta oynadım fakat o...
  15. yakha

kasanın power tuşu yanıp sönüyor

arkadaşlar bilgisayarı kapatmıştım içini açıp birşeye bakmak için kapatıp 1-2 saniye bekledikten sonra psu tuşundanda kapattım sonra ilk açtığımda fark etmedim yeni gözüme çarptı fark edince yeniden başlattım düzeldi nedeni nedir ben şundan şüpheleniyorum biglisayarı kapattıktan sonra tam...
  16. yakha

kompresör ile bilgisayar temizlenirmi?

arkadaşlar kasam baya tozlandı ve kendime yeni soğutucu alacağım cpu için takmadan nce temizlemek istiyorum bizim dükkanda kompresör var fakat bazı yerlerde nemli olmamasına dikkat edin vs dediklerini grdüm kompresörün nemli olduğunu naısl anlarım ayrıca temizlerken fanların dönmemesi haricinde...
  17. yakha

12400f fazla ısınma sorunu

arkadaşlar bu videoda benim sistemim var bu adam aynı sistemle 56 derece alıyor iken benimki 75-80 arası ve 80 üstünede çıktığı oluyor acayip takıldım bu konuya kasam masamın altında evde petekler açık cpu fanı stok biraz tozda olabilir fanda o sistemde sadece valorant açıktı muhtemelen...
  18. yakha

85 İşlemci sıcaklığı işlemciye zarar verirmi?

arkadaşlar valorant oynarken hem yayın açtım hemde chrome da 5-6 sekme açıktı max 85 gördüm galiba ama 81 civalarında odlaıyodu yarım saat bi saat falan oynadım sıkıntı yaratırmı stok soğutucu i5 12400f
  19. yakha

Bu sistemle kaç fps almam lazım?

arkadaşlar benim sistemim asus dual 6750xt ve 12400f kaç fps almam lazım millet test videolarında valoda 400 fps üstü alıyor ben 200-300 arası alıyorum (çift monitör+stok soğutucu) last of us ta yüksek ayarlada 65-75 arası
  20. yakha

Bu ses coil whine sesimi?

arkadaşlar ben bilgisayarımda coil whine olduğunu biliyorum fakat bu ses yük altında değilken geliyor coil whine yük altında oplmayıncada çıkabiliyormu? https://streamable.com/nedqx5 dikkatli dinlemeniz lazım telefona pek gelmemiş ses
Geri