kompresör ile bilgisayar temizlenirmi?

yakha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
119
arkadaşlar kasam baya tozlandı ve kendime yeni soğutucu alacağım cpu için takmadan nce temizlemek istiyorum bizim dükkanda kompresör var fakat bazı yerlerde nemli olmamasına dikkat edin vs dediklerini grdüm kompresörün nemli olduğunu naısl anlarım ayrıca temizlerken fanların dönmemesi haricinde neye dikkat etmeliyim

Temizlenir. Fazla basınclı olmasın fanlar dönmesin bence yeter.

arkadaşlar kasam baya tozlandı ve kendime yeni soğutucu alacağım cpu için takmadan nce temizlemek istiyorum bizim dükkanda kompresör var fakat bazı yerlerde nemli olmamasına dikkat edin vs dediklerini grdüm kompresörün nemli olduğunu naısl anlarım ayrıca temizlerken fanların dönmemesi haricinde neye dikkat etmeliyim

Çok yakından basmadığın sürece sorun olmaz.

Fanlar dönerse ne olur? Ekran kartını mesela hiç çıkartmak istemiyorum, uzaktan tutsak havayi fanlar az da olsa dönse sorun olur mu?
terse döner ise fan motoru bozulur diye biliyorum

Çok yakından basmadığın sürece sorun olmaz.
hocam işlemciye fanını çıkartmadan fanı tutup hava vursam işlemciye bir zararı olurmu her birfanı tutarak temizleyeceğim

hocam işlemciye fanını çıkartmadan fanı tutup hava vursam işlemciye bir zararı olurmu her birfanı tutarak temizleyeceğim
Niye zararı olsun işlemci pin yuvasında öylece duruyor :D.

Niye zararı olsun işlemci pin yuvasında öylece duruyor :D.
yok ondan değil üstteki metal kısma temas etmez değilmi bu arada sizce yeni fan alığımda stok fanı çıkardığım zamanmı temizleyeyim yoksa stok fan üstündeytkenmi

yok ondan değil üstteki metal kısma temas etmez değilmi bu arada sizce yeni fan alığımda stok fanı çıkardığım zamanmı temizleyeyim yoksa stok fan üstündeytkenmi
hocam stok fanı çıkart bi macunu sil o sırada kasanın geri kalanını temizle sonra macun sür ve yeni soğutucuyu tak

Çıkar öyle napıyorsan yap eski fana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,238
Üyeler
195,572
Son üye
Yeuplus
Geri