Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

HP laptop BİOS ayarlarım nasıl?

Herkese merhabalar içine chromebook kurmaya çalışıyorum generic flash diski seçtiğim anda ekran siyah olup üstte çizgi yanıp sönüyor sonra da ekran karanlık ne yapabilirim bilmiyorum
  2. emirhan1234

Eski laptobum için işletim sistemi önerisi?

Herkese merhabalar elimde eski bir laptop var (HP Pavilion G6) buna hafif kastırmayacak bir işletim sistemi arıyorum 4gb ram 320gb hdd var yardımcı olabilirseniz sevinirim
  3. emirhan1234

Eski HP Laptoba Nasıl Format Atabilirim?

Herkese merhabalar bende eski bir kasa da var hardiskini ona da takmıştım direkt sürücü yüklediği için laptobun sürücüleri çakıştı sanırım hiçbirşey yapmıyorken bile HDD %100 çalışıyor nasıl bir ayar yapmalıyım rufusta yardımcı olabilirseniz sevinirim
  4. emirhan1234

Bilgisayara kolay format nasıl atabilirim

Herkese merhabalar ben bilgisayarım rahatlaması için format atmak istiyorum fps düşüklüğüne sebep olabiliyor diye ama Windows üzerinden format daha kolay geliyor öyle yapsam nasıl olur flash bellek ile biraz zor oluyor ne yapabilirim bilemedim yardımcı olabilirseniz sevinirim
  5. emirhan1234

radeon Relive oyunun sesini kaydetmiyor?

Herkese merhabalar oyun kaydetmek için radeon Relive'yi açtım fakat oyunun sesinin olmadığını farkettim ne yapabilirim bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  6. emirhan1234

nasıl windows 7 yüklenir?

Herkese merhabalar diyebilirsiniz windows 7 kaldı mı diye fakat çok eski bir bilgisayara kuracağım o yüzden dolayı kasmaması için windows 7 kurmak istedim nasıl kurabileceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar
  7. emirhan1234

Hp laptop usb hatası?

Herkese merhabalar ben hp laptoba Linux işletim sistemi kurmak istedim fakat böyle bir uyarı çıkıyor ne yapmam gerek içerisinde işletim sistemi var usb nin yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  8. emirhan1234

Bu laptopta m2 ssd yuvası var mıdır?

herkese merhabalar laptop satacağım da arkadaşımın bi alıcı m2 yuvasının olup olmadığını sordu bulamadım da sizce var mıdır? https://www.vatanbilgisayar.com/msi-gp72-leopard-pro-core-i7-6700hq-2-6ghz-8gb-1tb-hdd-17-3-gtx950m-2gb-w10.html
  9. emirhan1234

HDD'li laptobu nasıl hızlandırabilirim?

herkese merhabalar ben yeni laptop aldım da hp pavilion g6 4gb ram 320gb wd nin hdd'si var buna sıfırlama yaptıktan sonra biraz zor geç açılmaya başladı ne yapabilirim?
  10. emirhan1234

Bilgisayarım kaç TL eder ?

herkese merhabalar bende bu bilgisayardan var.sizce kaç TL eder yardımcı olabilirseniz sevinirim :D kasa: mb511 650 wat 80+ coller master rgb sata ssd: samsung 860 evo sata 250gb 4 yıllık neredeyse ekran kartı: XFX RX 6600 hardisk: seagate 1tb 5900rpm hdd ram : 8x2 crucial 3000mhz cl15 işlemci...
  11. emirhan1234

bilgisayarımda neyi değiştirebilirim?

herkese merhabalar bende bu pc den var kasa: mb511 650 wat 80+ coller master rgb sata ssd: samsung 860 evo sata 250gb 4 yıllık neredeyse ekran kartı: asus tuf 1650 hardisk: seagate 1tb 5900rpm hdd ram : 8x2 crucial 3000mhz cl15 işlemci: ryzen 5 5600x wraith prism
  12. emirhan1234

İndirimlerle Kâr yapmak istiyorum?

herkese merhabalar ben kar yapmak istiyorum da itopyanın karne indirimlerinden vb. ne alabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim
  13. emirhan1234

format esnasında siyah ekran da kalıyor ?

herkese merhabalar ben windows 10 yüklemek istiyorum fakat windows logosu gelip gidiyor sonra da bu ekran da kalıyor ne yapabilirim ? bilgisayar özellikleri: g31m-s2l pentium 4 2gb ram 320gb hdd 250w psu 2600xt GPU
  14. emirhan1234

3gb ram ile mining yapılır mı ?

herkese merhabalar bende g31m-s2l anakart pentium 4 ve 3gb 800mhz ddr2 ram mevcut bununla mining yapılır mı gtx 1650 takacağım da yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  15. emirhan1234

80tl ye 3 adet parça önerisi ?

herkese merhabalar benim 70tl bütçem var 2. el de olabilir bir tane riser,hardisk ve ddr2 800mhz ram istiyorum hepsi 80tl nin içinde olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim
  16. emirhan1234

corsair spec 4 psu lu b510 m-k 10100f 2100tl ye verilir mi ?

herkese merhabalar bu üç parça sizce 2100tl ye verilir mi yardımcı olabilirseniz sevinirim kasa psulu 550w
  17. emirhan1234

Corsair spec 5 kasa ile mini ıtx bilgisayar takası?

Herkese merhabalar bende corsair spec 5 kasa var güç kaynaksız hali ile birisi mini ıtx bilgisayar takası istedi sizce versem mi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim kasam sıfır
  18. emirhan1234

hazır sistemin parçalarını faturalı nasıl satabilirim ?

herkese merhabalar ben bir hazır sistem aldım fakat satmaya karar verdim elimde de sistemin sadece bir tane faturası var ayrı ayrı satacağım parçaları ayrı ayrı satmak zorundayım tek parçanın faturasını nasıl verebilirim e faturra da gelmedi yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  19. emirhan1234

6000 e sistem tavsiyesi

Herkese merhabalar arkadaşım alacak ya 6k ya sistem önerebilir misiniz? oyun oynanacak ta ona göre önerebilirseniz sevinirim
  20. emirhan1234

Sizce 1tb ssd mi yoksa sıvı soğutma mı?

Herkese merhabalar bende 5600x var wraith prism ile kullanıyorum depolamam da 860 evo 250gb seagate 1tb hdd 5900rpm hdd var sizce ne alsam dhaa iyi olur ssd yi ve hardiski satacağım bu arada 1tb ssd al der iseniz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
Top Bottom