Arama sonuçları: *

1. Rexion

PS5&PC Aux Kablosu ile Ses Aktarımında Yaşanan Parazit Sorun

Ps5'de oynadığım oyunun sesini bilgisayara bağlı kulaklıktan almak için; PS5 konsolumun ses çıkışını, bağlı olduğu monitörün 3.5 mm AUX çıkışı üzerinden bir kablo aracılığıyla bilgisayarımdaki Line-In (Giriş) portuna bağladım. Aşağıdaki arayüzden de bu cihazı dinle diyerek amacım ulaştım ama bir...
  2. Rexion

Ekranda Oluşan Anlık Yatay Çizgiler (Tahmini Yırtılma)

Sistem boştayken de oyundayken de şu şekilde ince çizgiler çıkıyor. Video atma seçeneği yok herhalde o yüzden bu şekilde atabildim. Çok anlık oluyor, bazen tek bir tane bazen 3-4 tane aynanda çıkıyor. NVIDIA üzerinden kayıt aldığım zaman gözükmüyor. Yan monitörde de daha denk gelmedim olduğuna...
  3. Rexion

Ekranda oluşan glith tarzı çizgiler ve sonrasında ekran kararması

Bilgisayarı açtığımda görseldeki gibi (şu an çok daha fazla) çizgiler çıkıyor ve bir süre sonra ekran kararıyor. Kasayı televizyona taktığımda herhangi bir sorun olmuyor ama monitörü bilgisayarcıya götürüp denettim onda da sorun yok. İkisini birbiriyle kullanınca arıza devam ediyor. Yeni bir güc...
  4. Rexion

Bilgisayara Virüs Girdi

Bilgisayarıma virüs girdi. F1 Türkçe Yama kurarken girdiğini tahmin ediyorum. Epic, Ea Play, Riot hesaplarım çalınıp maillerini değiştirmişler. Steam hesabımın bakiyesi ile de Topluluk Pazarı yolu ile başka hesaba para aktarılmış ve steamguard uygulamasında dil değiştirilmiş. Hesaplarımın...
  5. Rexion

PC Teknik Servis Yapan Kuruluş Önerileri

İstanbul'da yaşıyorum. Bilgisayarımda önceki konumda belirttiğim gibi "ekrana görüntü gelmeme" sorunu var. Mahalle bilgisayarcısına götürmek mantıklı olur mu yoksa Vatan, Medimarkt, Teknosa gibi kurumsal yerler bu arıza ile ilgilenir mi? İyi akşamlar.
  6. Rexion

İşlemci Değiştirdim Görüntü Gelmiyor

Rx 580 B450 a pro max Geçen de ryzen 5 5600 aldım taktım bilgisayar çalışıyor fanlar vs dönüyor ama görüntü gelmiyor. Bios pili çıkar tak yaptım. İslemci pinlerine baktim herhsngi bir yamukluk yok, direkt oturuyo zaten anakarta. Ramlerin yerini değiştirdim. Ekran kartı çıkar tak yaptim...
  7. Rexion

RX 580 DÜŞÜK GPU KULLANIMI

Arkadaşlar öncelikle selam, iyi akşamlar herkese. Sistemim online oyunlarda alması gerekenden daha düşük fps değerleri alıyor. Bunun sürekli değişen GPU kullanımından kaynaklandığını düşünüyorum. Online olmayan yüksek grafikli (Rdr 2, God of War, Metro gibi) oyunlarda herhangi bir sorun olmazken...
  8. Rexion

Valorant Düşük FPS

Sistemim: RX 580 8GB RYZEN 5 2600 8X2GB 3000 MHZ RAM Valorantda son iki gündür olması gerekenden düşük fps alıyorum. Normalde en az 120 fps alıyordum. Ortalama 160 civarıydı. Şuan ise 90ları gördüğüm oluyor. Ortalama ise 120 fps alıyorum. Oyun içindeyken ekran kartı sıcaklığı 50, işlemci...
  9. Rexion

Rx 580 Red Dead Redemption 2 Düşük FPS

SİSTEM: RX 580 8GB RYZEN 5 2600 3000MHZ 8X2 GB RAM Orta ayarlarda bile bu kadar düşük fps almam normal mi? İnternetten baktığımda 60-70 arası değerler görüyorum 1641374813 Oyun orjinal. Steam'den aldım
  10. Rexion

Rx580 Ryzen 5 2600 Fortnite Düşük FPS

Sistemim; Rx580 8GB Ryzen 5 2600 8X2 GB 3000 Mhz Ram B450M-A PRO MAX Oyunda düşük ayarlarda genel olarak 120 FPS alıyorum. Yoğun yerlerde 80 90a bile düşüyor. Youtube'dan sistem testlerine baktığım zaman almam gereken FPS çok daha yüksek gözüküyor. 144 Hz monitör kullandığım için çok rahatsız...
  11. Rexion

Aniden Görüntü Gitme Sorunu(kasa açık kalıyor.)

Bugün oyun oynarken monitörde aniden görüntü gitti ve uyku moduna geçiliyor dedi fakat kasa çalışmaya devam ediyordu. Bir süre arkadaşlarımın sesi dcden gelmeye devam etti fakat oyunun sesi gelmiyordu daha sonra dcden de ses gitti. Akşam 5 gibi biosa girip ayar değiştirmeden geri çıkmıştım bir...
Geri