Rx 580 Red Dead Redemption 2 Düşük FPS

Rexion

80+
Reaksiyon skoru
11
SİSTEM: RX 580 8GB RYZEN 5 2600 3000MHZ 8X2 GB RAM
Orta ayarlarda bile bu kadar düşük fps almam normal mi? İnternetten baktığımda 60-70 arası değerler görüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun orjinal. Steam'den aldım

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    4.2 MB · Hit: 132
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    1.1 MB · Hit: 132
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    1.1 MB · Hit: 129
RDR2 nin çok fazla TR yaması var ve yanlış hatırlamıyorsam bazı yamaların fps düşürdüğünü söylüyorlardı.

Oyy kardeşim yanıyorsun. Kış ayinda bile 80 derece görüyorsan yazın oyun açma bence yoksa bi yanık kokusu gelir. Termal macun yenile ondan sonra sorun ara bence

SİSTEM: RX 580 8GB RYZEN 5 2600 3000MHZ 8X2 GB RAM
Orta ayarlarda bile bu kadar düşük fps almam normal mi? İnternetten baktığımda 60-70 arası değerler görüyorum

Oyun orjinal. Steam'den aldım
85 derece mi

Bildiğiniz fps düşürmeyen yama var mıdır?
Bak hiç dikkat etmemiştim altta ki arkadaş çok doğru söylüyor. Ekran kartın yanıyor resmen ve kart kendini korumak için frekans düşürüyor.

Karta o.c. mi yaptınız?

Bak hiç dikkat etmemiştim altta ki arkadaş çok doğru söylüyor. Ekran kartın yanıyor resmen ve kart kendini korumak için frekans düşürüyor.
Oyy kardeşim yanıyorsun. Kış ayinda bile 80 derece görüyorsan yazın oyun açma bence yoksa bi yanık kokusu gelir. Termal macun yenile ondan sonra sorun ara bence
Ekran kartını temizledim, değerler hala aynı. Bir de en lowda şuan. Ayar değiştirsem de fps hep aynı kalıyor

Karta o.c. mi yaptınız?
MSI'ın Armor modeli direkt OCli kendinden. Ben kurcalamadım

Ekler

• dddd.png
    dddd.png
    4 MB · Hit: 83
  • Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    4.1 MB · Hit: 73
Geri