Arama sonuçları: *

1. BlueLabels

Bu ses nereden geliyor sizce?

şu şekil bir ses geliyor forumda baktım bazı kişilerde aynı şeyden şikayetçi ama tam bir çözüm sunulmamış bilginiz var mı bu konu hakkında?
  2. BlueLabels

Dönüştürücü hakkında

Herkese merhaba, 2 gündür yan monitörümde sorun yaşıyorum VGA to HDMI olarak kullandığım bir ekipmandan olduğunu söyledi arkadaşım (oyun oynarken bir anda power saving mode diyip kapandı kardeşimin bilgisayarında da denedim aynı hatayı alıyorum LG yazıyor sonra hata veriyor gidiyor) bu 2...
  3. BlueLabels

Monitörlere bir şeyler oldu

MSI G241 monitör kullanıyorum yan tarafta LG bir 2.el aldığım monitör var bugün metro exodus oynarken tak diye yan monitörde "Power Saving Mode" dedi internetten baktık olabilecek ihtimallerde en yakını ısınmış ekran kartı diye düşündüm kapadım oyunu bekledim yine aynı şekil de devam ediyor...
  4. BlueLabels

Bilgisayar 102 derecede çalışıyor

Bilgisayarım bugün opera 2-3 sekme açık / steam (oyun açık değil) / discord (yayın açık) / spotify açıkken 102 derecelere çıktı ve anlık olarak 85 derecenin üstündeydi bunun termal macun dışında herhangi bir etkisi olabilir mi? Ekstra olarak vatandan gidip şu termal macunu alacam bunun yerine...
  5. BlueLabels

Dosyalarımı Kurtarmak İçin Program

Merhaba herkese bilgisayarımda formattan sonra bazı dosyalar eksik çıktı bunları programla taradım 2.5 TBlık bir arşiv çıktı xd bana sadece operanın yedek dosyası ve bazı videolarım lazım bunun için "tamamiyle ücretsiz" bir program var mı? Crack kullanabilirim sorun değil özelden iletebilirsiniz...
  6. BlueLabels

Behavior:Win32/Hive.ZY Windows Güvenlik Uyarısı?

Merhaba konuyu arkadaşım için açıyorum torrent vs gibi şeyler kullanmıyor oyunları steam vs üzerinden satın alıyor ama windows güvenlik taraması yaptığında böyle bir virüs(?)le karşı karşıya kalıyor. Ekte resmini ekledim ekstra olarak malwarebytes ile taradı windowsun çevrim dışı ve tam...
  7. BlueLabels

Bilgisayarım aşırı yavaşlamaya başladı?

Merhaba bilgisayarım şu 2-3 gün belki 1 haftadır filan çok fazla yavaşlamaya başladı neden olabilir torrent bir oyun indirmedim herhangi bir dosya yok virüslü vs az önce malwarebytes ile tarama yaptım (uzun zamandır arada indirip bilgisayarımı tarayıp sildiğim bir anti virüs uygulaması)...
  8. BlueLabels

Bilgisayar kendi kendine kapanıyor?

Selamlar bugün fan için kasamı açtım ama kabloları içine tıkıştırmışlardı psu kısmından bahsediyorum bende birazını çıkartmıştım ve aynı şekilde tıkıştırdım az önce bilgisayarım kendi kendine kapandı neden olabilir ayrıca bilgisayar açıldığında otomatik olarak bios ekranı geliyor uzun zamandan...
  9. BlueLabels

Kasanın ön fanları dönmüyor?

Merhaba herkese, kasamın ön fanları dönmüyor bunun için ekstra bir aparat almam gerekiyordu çok önceden konu açmıştım ama konuyu bulamadığım için tekrardan açıyorum Kasa: MSI 100R Anakart : Asus Prime B460M-K modeli buna ufak bir apart lazımdı sorun çıkarmayacak bir şey istiyorum
  10. BlueLabels

PC Açılırken Sürekli Bios Geliyor?

Beyler bu aralar pc yi açarken sürekli bios ekranı geliyor f10 a basıp kaydediyorum tekrar giriyorum
  11. BlueLabels

Bilgisayarı kapatamıyorum

Bilgisayarı başlat menüsünden kapatınca tekrar açılıyor o yüzden cmd üstünden shutdown komutu ile kapatıyorum artık sıkıldım var mı bunun bir çözümü
  12. BlueLabels

Realtek Ses Aygıtı Gözükmüyor ??

Arkadaşım GIGABYTE ekran kartı kullanıyor ve onda bu gözüküyor arama kısmına Realtek yazınca bu çıkıyor hiç bir şey indirmedim gömülü geldi diyor bende realtekin direkt olarak uygulması yok böyleside yok bendede ASUS ana kart kullanıyorum razer blackwidow bir klavye kullanıyorum ses çok fazla...
  13. BlueLabels

Windows 8.1/8.0 yoksa Windows 10 ?

Dostlar merhaba ASUS K555U modeli bir laptopum var uzun zamandır fanlarıyla alakalı sorunlar yaşıyorum formatliyacağım için size de sormak istiyorum. Fanlar anomali şekilde dönüyor / disk %100 oluyor ara ara / şu son 3 aydır filan yavaşlama problemi çekiyorum i5 6200u 1tb hdd 12 gb ram (1666...
  14. BlueLabels

Opera 25 tane sekme açılmış

Herkese merhaba konu tam olarak buraya mı açılmalı bilmiyorum sorum şu operada atıyorum 2 veya 3 sekme açıkken görev yöneticisinde 25 tane sekme açmışım gibi gösteriyor bunu nasıl düzeltirim aşırı bir güç tüketiyor
  15. BlueLabels

Laptop Bakır Borular Değiştirilebiliyor mu ?

Dostlar merhaba bu laptopa uzun süredir sahibim hiç termal macun değiştirmemiştik yaklaşık 2 haftadır falan fanlar manyak gibi çalışıyor üfürdükçe üfürüyor resmen 3 defa format attım 5-6 defa içini açtım temizledim fanı komple söktüm temizledim 2 defa termal macun temizledim ama ne yaptıysam bir...
  16. BlueLabels

ASUS K555U CPU GPU DİSK Sorunu

Dostlar merhaba pc macunlarını temizledim 1 hafta filan oldu temizleyeli belki biraz daha fazla fanları temizlendi dün gece de format atıp dosyalarımı indirdim ama hala aynı sorunla karşı karşıyayım birisi artık lütfen yardım etsin koca forumda sanırım 3.konum ama yok yani @Abdullah Hacıgül...
  17. BlueLabels

RTX2060Super Boşta 55 derece neden?

Dostlar normalde 35-40 (?) arası değişirdi ama şuan boşta 55 derece tek fanlı çalışıyor o zamanda tek fandı elimi arkaya atıyorum sıcaklık yok soğuk hava neden böyle oldu sistemim imzada var
  18. BlueLabels

OC Hakkında bilgi almak istiyorum

Selamlar herkese yeni alınan bir bilgisayarda OC yapmak ne kadar sağlıklı ve mantıklı ? Bunun yanında duyduğum kadarıyla ömrünü kısaltıyorlarmış biraz bilgi verir misiniz şimdiden teşekkürler
Top Bottom