RTX2060Super Boşta 55 derece neden?

BlueLabels

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,075
Dostlar normalde 35-40 (?) arası değişirdi ama şuan boşta 55 derece tek fanlı çalışıyor o zamanda tek fandı elimi arkaya atıyorum sıcaklık yok soğuk hava neden böyle oldu sistemim imzada var

1608328366901.png

Hava akışından kastın nedir ? yani tek fanlı şuan sadece arka fan ve işlemci fanı çalışıyor aşırı dar bir yerde değil olduğu yere elimi götürdüğümde gayet normal bir sıcaklık var

Hava akışından kastın nedir ? yani tek fanlı şuan sadece arka fan ve işlemci fanı çalışıyor aşırı dar bir yerde değil olduğu yere elimi götürdüğümde gayet normal bir sıcaklık var
yani kasanın önünde kaç fan var mesh mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve ekran kartı modelin nedir rtx 2060 super?

yani kasanın önünde kaç fan var mesh mi?

ve ekran kartı modelin nedir rtx 2060 super?
2 fan var mesh ama 2 fanı çalışmıyor şuan

Yük altındaki sıcaklığı önemli.
boşta bu kadar olması gereksiz fazla gibime geldiği için sordum normalde 35 derece 40 derece arasındaydı 12 derece artması bir anda garip geldi yük altında şöyle bir resim var elimde önceden kalma

Fanları 25 30 arasında 10 15 dk çalıştır.Daha sonra kapat,30 40 dereceyi tekrar görür boşta ekran kartı ısınmıştır fanda dönmediği için soğumamıştır.Boştaki sıcaklıklar ne kadar önemli orası ayrı.

boşta bu kadar olması gereksiz fazla gibime geldiği için sordum normalde 35 derece 40 derece arasındaydı 12 derece artması bir anda garip geldi yük altında şöyle bir resim var elimde önceden kalma
kartın kaç aylık?

Merhaba, ben de kendi ekran kartımda aynı sorunu yaşadım, aldığım yere servise yolladım, sadece fan ayarları yapıp geri yolladılar galiba tam bir çözümü yok.
1608328558518.png

Ekran kartım Rtx 2060 gaming Z, benim ekran kartı boşta 60 derece oluyordu, msi afterburner üzeriden fan ayarlarını yapılandırarak bu sorunu giderdim, lakin pc boşken bile fanlar çalışmak zorunda, fanların sesi rahatsız eder mi diye düşünüyorsan fazla rahatsız etmez eğer ki takıntılı birisi değilsen.

Şimdiki Değerler:
1608328755505.png

yük altındaki sıcaklığı olmadan problemli diyemeyiz yük altındaki sıcaklığını kontrol edin

Ama yine de boşta bu sıcaklık eğer yük altında sıcak değilse sorun yok.

Geri