Arama sonuçları: *

1. AlpBeyk

Windows sesle yazma çalışmamaya başladı

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum Windows sesle yazma önceden çalışıyordu bugünlerde tekrar tekrar denedim ama çalışmıyor şöyle bir hata veriyor. İnternetim bağlı bu arada zaten internetim bağlı olmadığımda şöyle uyarıyor
  2. AlpBeyk

Bilgisayarımda Ne Yer Kaplıyor

Dünden beri bunu çözmeye çalışıyorum bilgisayarda bir şey yer kaplıyor ama ne olduğunu bilmiyorum şöyle gözüküyor Geçici dosyalar 54 gb diyo ama içine girdiğimde 900 mb gösteriyo çözemedim lütfen yardımcı olun
  3. AlpBeyk

Çözüldü✓ Detroit Become Human shader compilation kısmı takıldı

Guys detroit become human ı indirdim oyuna tıkladım bu shader compilation process kısmı zaten yavaş doluyo bekledim baya ama %98 de takılı kaldı yarım saattir falan %98 de açtım kapattım yine takılı kaldı %98 e kadar cpu kullanımı %100 dü şimdi %20 normale döndü gpu kullanımı arttı %60 falan...
  4. AlpBeyk

Rocket league açılmıyor

Arada açılıyor epic gamesi kapatıyorum açıyorum bilgisayarı açıyorum kapatıyorum 10da 1 falan açılıyor ama şuan o da gitti bilgisayarı kapatıp açtım epic gamesi kapatıp açtım yönetici olarak çalıştırdım fakat açılmadı tam açılıyo gibi oluyo kapanıp epic games açılıyo
  5. AlpBeyk

görev çubuğundaki bu ayarı nasıl yapıcam

üstteki halinden alttaki simge haline nasıl getirebilirim baktım ama bulamadım ayarını
  6. AlpBeyk

bilgisayarımda tpm var mı varsa nasıl açarım

ana kartım gigabyte b450 m s2h biosdan açılıyor diye biliyorum eğer tpm varsa nasıl açabilirim
  7. AlpBeyk

Bilgisayarım açılırken başka bir ekran geldi

Normal açıyordum hiçbir değişiklik yokken böyle bir ekran geldi hangisini seçmeliyim lütfen yardım edin 1628093094 Bu arada ramim de veya işlemcimde oc yok sadece xmp profilini seçtim 1 i veya 2 yi seçsem sorun olurmu
  8. AlpBeyk

Epic gamesi d ye taşındı artık açılmıyor

Arkadaşım c de yer çok az ben bunu d ye taşıyım demiş taşımış ve tabii ki de epic gamesi artık açılmamaya başlamış tekrar c ye almış fakat olmamış gta falan yüklüydü gta da açılmıyormuş bunu geri düzeltmenin yolu var mı yoksa ille de silip yükleyecekmi ve silip yükkerse gta ve diğer indirdiği...
  9. AlpBeyk

Bu bilgisayar ark kaldırır mı

Gt 730 4 gb İ3 2120 8gb ram 1333 mghz 4×4 En düşük ayarlarda 20 fps de oynatırmı 1622888973 Bilen var mı
  10. AlpBeyk

Bilgisayarı nasıl yükseltiyim

Hepinize merhabalar kuzenimin bir bilgisayarı var ekran kartı bozulmuş babasıda yükseltmesine izin vermiş özellikleri İ3 2100 3.10 ghz 4gb ram ddr3 frekansını bilmiyorum Ekran kartı yok Psu 300 wat Ben bi 4gb ram alsın diye düşündüm ama ekran kartından emin olamadım psu ya ve işlemciye uyan 2...
  11. AlpBeyk

Ekran kartı ve işlemcimi test etmek için hangi uygulamayı kullanmalıyım

Soru yukarıda ayrı ayrı link atarsanız memnun olurum
  12. AlpBeyk

Ekran kartı driverımı güncelleyemiyorum

Ekran kartım gt 730 geforce experiencedan güncelleştire tıkladığımda 1.resimdeki hatayı verdi. Sonra silip nvidianın kendi sitesinden gt 730 u manuel olarak aratıp ordaki sürücüyü indirdim ve kurulurken 2.resimdeki hatayı verdi Şimdi eski sürücümü mü indiriyim yoksa yeniyi indirmemin bi yolu var...
  13. AlpBeyk

Çözüldü✓ Da-sıstem 4 aldım 3 aydır kullanamadım abdullah abi lütfen yardımcı ol

Ben da-sıstem 4 aldım ilk başlarda mavi ekran veriyordu garantiye gitti geldi yapılmadı bir daha yolladım bu sefer abdullah abiye ulaşıp yolladım sağolsun yardımcı oldu bu süre içerisinde ekran kartı bozuldu aldıktan 1.5 ay sonra Sonra onu arena bilgisayara yolladım. Ve tamir olmayacağını...
  14. AlpBeyk

Bilgisayar performası karşılaştırma sitesi

https://www.cpuagent.com/tr-try/ Ben böyle bir site buldum hem türkçe hem de bilgisayar karşılaştırmak çok kolay istersen bilgisayarı topluyosun hem fiyatını hem de performans sonuçlarını gösteriyor istersen her parçayı ayrı karşılaştırıyosun ama galiba sonuçları tam olarak doğru değil bi...
  15. AlpBeyk

Ekran kartım değişimi için hangisini tercih etmeliyim

Ben ilk çıktığında da-sıstem 4 aldım ve 1.5 ay bilgisayar bozuldu onun için bir konu açtım abdullah abi de yardımcı oldu konu burda https://forum.donanimarsivi.com/konu/da-sistem-4-aldim-ama-bir-tuerlue-kulllanamadim.293385/ Ve bilgisayarı gönderdikten sonra ekran kartımdan tamiri yapılamadığı...
  16. AlpBeyk

Da-sıstem 4 aldım ama bir türlü kulllanamadım

Da-sıstem 4 aldım çıktığı gün geldi kullanmaya başladım mavi ekran vermeye başladı her açılışta. Umursamadım pek, 1.5 ay sonra ekran kartı birden bilgisayarı bile kullanmazken bozuldu hatta forumda konu falanda açtım ama çözüm bulamadım en son çare başka kötü bi ekran kartı bulup onu denedim...
  17. AlpBeyk

Çözüldü✓ Da-sıstem 4 monitöre görüntü gelmiyor

Gençler ben 1.5 ay önce da-sıstem4 aldım ve hepsiburadadan da msi optix g241 aldım ve kullanmaya başladım şimdiye kadar mavi ekran yemiştim neredeyse her açıldığında (alakası varmı bilmiyorum) ama düzeldiği için umursamadım ama bugün bilgisayarı 1.5 saatliğine açık bırakmıştım ve sonra geldim...
  18. AlpBeyk

Monitöre görüntü gelmiyor

Gençler ben 1.5 ay önce da-sıstem4 aldım ve hepsiburadadan da msi optix g241 aldım ve kullanmaya başladım şimdiye kadar mavi ekran yemiştim neredeyse her açıldığında (alakası varmı bilmiyorum) ama düzeldiği için umursamadım ama bugün bilgisayarı 1.5 saatliğine açık bırakmıştım ve sonra geldim...
Top Bottom