Arama sonuçları: *

1. L

Windows 11'e geçmek ne kadar mantıklı?

Selam, kaç gündür Windows 11'e geçsem mi düşüncesi var fakat aklımda da bir takım sorular var. Örneğin yanlış hatırlamıyorsam Jahrein'in yaşadığı bir problem olan Windows task Bar'ı 2. monitörüne taşıyamıyordu fakat Windows 10'da bunu yapabiliyordu. Ben de ufak tefek yayın vs açmaya başladım ve...
  2. L

Twitch yayını için OBS de boyut azaltma filtresi nasıl olmalıdır?

Merhabalar geçen sene yayın açmaya başlamıştım eş dost izliyordu fakat daha sonra bir işlemci soğutucusu sorunu yaşadığım için bir süre yayın açamamıştım. Çok şükür ki o sorunu @ysuflix kralım sağolsun çözdük. Asıl soruma geleyim hemen. Ekran kartı: Nvidia Geforce GT 630 İşlemci: İntel Core i7...
  3. L

Windows 10 Pro uygulamalar açılmıyor

Öncelikle merhaba, daha önce Windows 10 Home kullanıyordum ve Microsoft Store veya hesap makinesi uygulamaları ile ilgili hiçbir problem yoktu fakat bir noktada her ikisi de açmaya çalıştığımda asla tepki vermiyorlardı pencere gelip devamında shutdown oluyordu YouTube'da bir sürü video izledim...
  4. L

i7 4770 İşlemcinin Kırılan Fan Ayağına Ne Yapılmalı?

Öncelikle merhaba 2013'ten bu yana kullandığım bilgisayarım son zamanlarda örnek veriyorum Valorant oynarken önce FPS düşüşleri, drop girmeler devamında bir anda oyundan atmaya başladı ve bir süre sonra da bilgisayarı kapatmaya, yani güvenli moda almaya başladı. Güvenli moda aldığı noktada...
  5. L

MSI B550 Gaming Carbon Wi-Fi Thermal sensör ne işe yarar?

Merhaba, MSI B550 Carbon Wi-Fi modelli bir anakart aldım ve içerisinden şu linkteki kablo çıktı. Kitapçığa baktığımda ısı ölçen termal sensörlerden olduğunu anladım yanlış anlamadıysam ve anakart üzerinde de bunu takabileceğim bir yer gördüm ki kitapçığın 39. sayfasında yazıyor neyse asıl sorum...
  6. L

Eski hdd ye format atmadan yeni pc ye takma

Selam, yeni PC topluyorum ve 1-2 hafta içinde RAM kasa PSU alacağım elimde anakart (MSI B550 Carbon Wi-Fi) işlemci (R5 5600x) var. Ekran kartı ve SSD alana kadar elimdeki parçalarla idare edeceğim. Eski bilgisayarımda NVIDIA GT 630, ve 2TB HDD var işletim sistemim ve bütün bilgilerim, belgelerim...
  7. L

Bu sistemle darboğaz yaşar mıyım?

Öncelikle merhabalar, yıllar önce Casper'ın Nirvana serisinden bir masaüstü PC aldım. İçerisinde GT 630, 2 TB disk 16 GB bellek vardı ki hala aynı kasayı kullanıyorum. Sadece PSU upgradei yaptım, FSP500-60AHBC taktım. Şimdi toparlayacak olursam. Anakart: Casper'ın stock anakartı, muhtemelen H81...
Geri