Arama sonuçları: *

1. A

İşlemciyi soğutamıyorum yardım

Ne yaptıysam olmadı boşta bile 65 derecede çalışıyor fan devri otomatikte. İşlemci 7600x soğutucu thermalright frozen horizon 360 anakart msi b650m gaming plus wifi. Ne yapmam gerekiyor nolur söyleyin. Macun olarak thermal grizzly aeronaut sürdüm yine değişen bir şey yok. Montajda bir hata...
  2. A

PC sorunlu çalışıyor!!

Sistemi yeni yopladım start verdiğimde anakartta CPU ve DRAM ışıkları yanıyor 30 saniye sonra sönüp sıvı soğutmadaki fanlar son hızda dönmeye başlıyor. Öyle olumca biosa giremiyorum anakartta dram ve boot ışığı yanmaya başlıyor. Yardıııımmmmm 1724091048 Bir de sistem fanları görmüyor 1724091072...
  3. A

Bilgisayar çok geç kapanıyor

Önceden böyle bir sorunum yoktu bilgisayarı kapat dediğimde kapatılıyor yazan mavi ekran 1 saniye bile beklemeden kapanırdı. Şimdi ise kapatılıyor yazısı ekranda 30-40 saniye kadar kalıyor ekran gittikten sonra da kasa falnları işlemci fanı bi 15 saniye kadar daha çalışıp ondan sonra kapanıyor...
  4. A

discord bildirim gelmiyor yardım

Sorunun neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum fakat artık sinir etmeye başladı. Odaklanma yardımı kapalı ve tüm bildirimler açık ona rağmen arama ve mesaj bildirimleri gelmiyor. Arada kendi kafasına göre bildirim gönderdiği oluyordu çok nadir de olsa. Son 1 haftadır hiçbir şekilde bildirim...
  5. A

Çözüldü✓ Emulator Kurarken mavi ekran yiyorum sürekli

Hangi emulator olursa olsun kurulum bitmeye yakın mavi ekran yiyorum sürekli. Nox denedim BlueStacks denedim MEmu denedim birkaç tane daha emulator denedim ama hepsi mavi ekran verdi. Ne yapmam gerekiyor? 1699451488...
  6. A

Google chrome görselleri yüklemiyor

Sadece hepsiburada sitesinde böyle oluyor gizli sekmeden girince böyle bir sorun olmuyor. Çerezleri temizledim geçmişi sildim fakat yine aynı. Ne yapmam gerekiyor?
  7. A

Unreal Engine 4 Crash Reporter

Durduk yere böyle bir crash yiyorum ne olduğu hakkında hiçbir bilgim yok. Epic Games Launcher yazıyor içerisinde. Epic games i açtığımda ise bu yazı çıkıyor. Evete basınca epic games hesabımdan çıkış yapmış şekilde açılıyor. Nedir bu tam olarak?
  8. A

Beyler acil yardım psu değiştirdim görüntü gelmiyor

650w psudan 750w psuya geçtim kabloları söküp yeni kabloları taktım ancak görüntü gelmiyor. Ramleri silgi ile sildim ekran kartını da sildim tekrar denedim yine olmadı. Bios pilini çıkarıp 5 dk bekledim oyle denedim yine olmadı. Klavyenin fare ekran kartı ram her şeyin ışığı yanıyor fanı...
  9. A

kasanın içerisinden cızırtı gibi bir ses geliyor

Sorunum bu videodaki ile aynı. Oyuna girdiğimde bu ses çok çıkıyor genelde. Nedir bu ses ve nasıl çözerim?
  10. A

alt+tab atarken masaüstüne gidemiyorum

Alt tab atacağım zaman sadece açık olan uygulama gözüküyor masaüstü sekmesi yok. Direkt masaüstüne alt tab atmak istiyorum nasıl düzeltebilirim bunu?
  11. A

AMD driver stabil çalışmıyor

Ekran kartım 6700xt ve driver sürümü ise 23.9.3 Tarayıcıya girdiğimde ekran donuyor pc yanıt vermiyor 5 10 saniye. Masaüstünde sağ tıkladığımda ise driver kısayolu gözükmüyor. Sorunun driverdan olduğunu düşünüyorum. Driverı önceki sürüme nasıl düşürebilirim?
  12. A

İndirilen uygulamaları nasıl tamamen silebilirim?

Denetim masasından uygulama kaldırdığımda yine de o uygulamanın bazı dosyaları kalıyor tamamen silinmiyor. Teker teker de uğraşmak istemiyorum. Tek seferde bir uygulamayı nasıl tamamen silerim?
  13. A

Ekrana görüntü gelmiyor

Ekran kartımı servise göndermiştim bugün geldi ve sistemime taktım. Her şey sorunsuz çalışıyor fakat görüntü gelmiyor. Tüm ışıklar yanıyor fanlar dönüyor ancak görüntü yok. Nasıl çözebilirim? Anakart b550m k Ekran kartı rx6700xt
  14. A

Ekran kartı fanı %75te çok sesli çalışıyor

Asus rog strix 6700xt ekran kartım var. Furmark testi yaptığımda 5 dakikada 63 derece %75 fanla çok gürültülü çalışıyor. Fan hızını nasıl düşürebilirim? Amd adrenalinle düşüremedim yine %70 fanlara çıkıyor. Sessiz moda alınca da aynı şekilde yine düşmûyor. Sessiz çalışmasını istiyorum 70...
  15. A

Çözüldü✓ Kasa fanları çalışmıyor bios gelmiyor

Yeni topladığım pc montajını yaptım fakat bir şeyler yanlış sanırım Bu ekrana geliyor ve biosa geçmiyor. Klavye ışıkları yanıyor ramlerin ve ekran kartının da ışıkları yanıyor ama hiçbir tuşa basmıyor. Kasa fanları dönmüyor ve ledleri de yanmıyor. Ne yapmam lazım? Anakart gigabyte b550m k kasa...
  16. A

Kullanım değerleri normal mi?

Nfs unbound oynarken gpu kullanımı %50yi geçmiyor yüksek ayarlarda %30ları ultra ayarlarada %40ları falan gördü %50nin üzerine çıktığını pek görmedim. 60fps sabit olduğu için mi kullanım düşük yoksa anormallik mi var? Ekran kartım rx6700xt.
  17. A

Bios ekranında ne yapmam lazım

Şu an bios ekranındayım windows yüklü değil. Bu aşamada ne yapmam gerekiyor?
  18. A

Çözüldü✓ Beyaz boot ışığı yanıyor görüntü yok

Topladığım pc önceden açılmıyordu şimdi açılıyor beyaz boot ışığı yanıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor siyah ekranda kalıyor. Çözümü nedir?
  19. A

Monitöre görüntü gelmiyor?

Uzay montaj sistem topladım tüm kablolamaları yaptım fakat çalıştırdığımda ekran kartına güç gitmiyor. Ekran gelmiyor. Acil yardım
Top Bottom