Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

Çift Kanal RAM Yapınca PC Acılmıyor

CPU Ledi yanıyor ve Çift kanal bellek çalıştırmıyor. Şuan bellekleri 3 ve 4. slotlara taktım ve sorunsuz açıldı. Ayriyetten garip bir şekilde tek başına RAM ler sadece slot4 de calısıyor. İkisi beraber sadece 3 ve 4 de calısıyor. Bundan önce de sadece VGA ledi yanıyor ve ekran kartının fanları...
  2. RevDeisDou

MSI B550 Gaming Edge Wifi, 1. Ekran kartı slotu çalışmıyor!

2 gün önce normal şekilde kullandım sistemi de normal bir şekilde kapadım. Sonrasında açılmadı sistem. Klavyenin ışığı vb geliyor lakin görüntü gelmiyor ve VGA led yanıyor. Ayrıca güç kapatma tuşuna bastığım anda sistem kapanıyor. Klavye ışığı başta yanıyor sonra sönüyor sonra yine normal...
  3. RevDeisDou

Enermax LIQMAX III 360MM Sıvı Soğutmamın pompası bozulmuş olabililir!

Daha önce yaşayan oldu mu bilmiyorum ama borulardan birinde harıl harıl su gecerken (ve sıcak!) öbüründen neredeyse hiç geçmiyor (ve soğuk). İşlemci ısılarım da yaklasık olarak 5-15 derece arası arttı. 45-50 derece arasında çalışan işlemci şuan 62 derece bile gördü. Ki 4.4 Ghz de. 4.5 GHz de...
  4. RevDeisDou

Çözüldü✓ PC, Coil Whine Tarzı Bir Ses Duyuyorum

3-4 saniye aralıklarla sürekli bu sesi duyuyorum: https://voca.ro/12zCOk4bRcAs Sizce bunun kaynağı nedir? Şuan kafaya takmıyorum ama takmama gerek var mı?
  5. RevDeisDou

Mavi Ekran League of Legends indirme sırasında mavi ekran

LoL indirirken mavi ekran veriyor. Minidump: https://dosya.co/7ixwd01758aw/mdp.rar.html Her seferinde veriyor. Oyun inerken. Vanguard olabilir dedim devre dışı olması lazım şuan ama yine veriyor. Lolü sildim şimdi ise yüklerken yine mavi ekran alıyorum. Win11' de alıyordum sırf bunun için...
  6. RevDeisDou

Sapphire Nitro+ 5500XT Fan logosu düşüyor

Yapıştırmayı denedim lakin tutmuyor. Resimde işaretlediğim yerdeki logo düşüyor. Sadece sol fandaki. Ama RGB daha iyi yayılıyor. Garantiyi bozmıcaksa olmasa da olur yani :D Puzzle yapıştırıcı denedim şuan daha düşmedi ama düşerse ne yapmalıyım?
  7. RevDeisDou

OCCT testinde RGB ışık titremesi

OCCT testine sistemi sokunca RX 590 900 Core clock gibi seviyelerde dolanıyor. İşlemci 2600 53 derece sabit %100 yük. Test OCCT power. Sistemi uzay montaj yaptığım için duvara baktım ve bunu farkettim. İşlemci fanının ışıkları ve ekran kartınınkiler titriyor. Soğutucu T6 Ultra Thermaltake fanla.
  8. RevDeisDou

PSU 12V değeri kaç olmalı?

Sistemimde bir süredir ani kapanmalar oluyor. Bende suçu ekran kartına atıyordum. Gigabyte SIV yükleyerek tüm voltajlara bir bakayım dedim. 3.3V voltajı 3,12V falan oldu. 12V voltajının ise 11.1 ile 11.3 arasında gidip geldiğini gördüm, bu değer çok da aşağı bir değer gibi değil sanki. Lakin...
Top Bottom