Arama sonuçları: *

1. Muazed

Ryzen 5 3600 mavi ekran hatası ve Prime95 testinde hata

Selam, Bilgisayarımı Eylül 2020 tarihinde satın aldım. Son 3 aydır bilgisayarımın mavi ekran hatalarıyla uğraşıyorum. Aslında tüm bu sorunlar, 3 ay önce BIOS sürümümü F60'dan F62'ye güncelleyince meydana gelmişti. Fakat ilk mavi ekran hatasını almamın ardından, o dönem için en güncel chipset...
  2. Muazed

AMD PSP 11.0 device güç yönetim ayarları ne olmalı?

Selam arkadaşlar, Resimlerde görüldüğü gibi bu sürücünün güç yönetimi kısmında, "güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın" seçeneği aktif durumda. Son 2 aydır mavi ekran sorunlarıyla yüzleşiyorum da acaba bundan dolayı olabilir mi? Bu ayarın nasıl olması gerekiyor? Winver...
  3. Muazed

Ryzen 5 3600 ve Gigabyte B450M S2H sistemde mavi ekran sorunu (ÇÖZÜM)

Merhaba arkadaşlar, 2 aydır, 2 günde bir sistem boştayken mavi ekran hataları alıyordum. Yazılımsal ve donanımsal tüm testlerimi gerçekleştirdim fakat hiçbir sorun çıkmamıştı, ta ki Reddit'de bir konuya denk gelene kadar. Konuda, bu tarz hataları alanların Global C-state Control ayarını devre...
  4. Muazed

Gigabyte B450M S2H BIOS güncelleme sonrası bitmeyen mavi ekran

Selam arkadaşlar, 4 ay önce BIOS sürümümü F60'tan F62'ye güncelledim. Güncellemenin ardından temiz kurulum yaptıktan sonra DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER mavi ekran hatasını aldım. Sonrasında DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükledim. Akabinde chipset, Ethernet ve Audio driverlarını...
  5. Muazed

Windows 10 DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER mavi ekran hatası

Merhaba arkadaşlar, az önce başlıkta belirttiğim mavi ekran hatasını aldım. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum. Sistem özelliklerini ve minidump dosyalarımı paylaşıyorum, şimdiden teşekkürler. Minidump dosyası...
  6. Muazed

RAID 0 sonrası BIOS ekranı açılmıyor

Selam arkadaşlar. Sizlere başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Biraz uzun bir hikaye ama yardımınıza ihtiyacım var. 2 gün önce sistemime tertemiz bir fotmat atma ve BIOS güncelleme kararı aldım. Öncelikle BIOS'umu en güncel kararlı sürüme güncelleyerek işe başladım. Sistemimde 1 adet 500...
  7. Muazed

Dünyanın en saçma şeyi

Uykuya aldığım bilgisayarımın kimi zaman kendi kendine açılması kimi zamanda ise bilgisayarın bağlı olduğu prize saç kurutma, süpürge, ütü vb. fişleri takılınca açılması. Dünyanın en saçma şeyi. Bunu yaşayan var mı aranızda?
  8. Muazed

ETS 2 FPS Sorunu

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı günler. Başlıkta da gördüğünüz gibi ETS 2 oyununda FPS sorunu yaşıyorum. Sistem özelliklerim şu şekilde: •FX 6100 işlemci. •GTX 960 2G ekran kartı. (NVIDIA son sürüm yüklü) •ASUS M5A78L-M LX3 anakart. •8 GB (4x2) 1600 MHz RAM. Rainbow'u orta-yüksek ayarlarda...
Top Bottom