Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Windows'un arama kısmı çalışmıyor çok fazla CPU harcıyor

Resimdeki gibi bir şeyler yazmaya çalışıyorum yazılmıyor, açılmıyor açılsa da çok uzun sürüyor açılması PC'yi kastırtıyor. Arama kısmı çok fazla CPU harcıyor birkaç gündür böyle nasıl düzeltebilirim?
  2. Enivici Vokke

Kulaklığın mikrofonunda bass seçeneği yok

Arkadaşlar USB girişli bir kulaklık aldım. Normalde jak girişli kullanıyordum ve jaka takınca audio driveri kulaklık mı taktın hoparlor mu taktın ne taktın dıye soruyordu. USB girişli olunca bir şey sorduğu yok. Mikrofon sesinin altında da bass ayarı olurdu %10 %20 falan diye şimdi o ayar da...
  3. Enivici Vokke

Microsoft Store oturum açarken bir sorun oluştu hatası

Ne yapmam gerekiyor? Çözümünü bulamadım. Uygulamalar ve özellikler kısmında microsoft store gözükmüyor ayrıca.
  4. Enivici Vokke

Kasadan çınlama sesi geliyor

Anakartla işlemcim hasar gördüğünden onları değiştirmek zorunda kaldım. Güzelce formatlayıp her şeyini kurdum. 7/24 bir cazırdama var, özellikle fareyi çevirdiğimde iyice coşuyor. Sesi iyice artıp üstüne bir de çınlama sesi geliyor fareyi her oynattığımda. Videoda önce normal halini çektim sonra...
  5. Enivici Vokke

İşlemciyi ters taktım pc çalışmıyor

Yıllardandır pc ile kendim ilgilenirim ilk kez hata yaptım.. İntel işlemciyi ters taktım. Çubuğunu da indirdim işlemcinin iyice taktım. Tam sogutucusunu takıcam aklıma geldi ben düz mü taktım bunu diye. CPU ışığı yanıyor anakartın goruntu yok.. Anakart çöp mü oldu? İşlemci saglam mıdır? i3...
  6. Enivici Vokke

Mouse ve Gamepadi prizde şarj etsem sorun olur mu?

Kablosuz farem ve 8bitdo gamepadim var bunları illa pcden mi şarj etmem lazım? Dümdüz prizdeki telefonun şarj aletine takıp şarj etsem zarar gorurler mı?
  7. Enivici Vokke

Masaüstü bilgisayar internete bağlanmıyor

Arkadaşlar bir tanıdığım masaüstü PC aldı. LAN driverini falan kurduk. Wifi adaptörüyle bağlanmaya calısıyor cunku kablo cekebılcek durumda degıl. Wifi gozukuyor ama tıklayınca baglanmıyor, hata verıyor. Bılgısayarcıya goturdu ama bılgısayarcıda baglandı sorunsuz, adam kendı telefonuna bagladı...
  8. Enivici Vokke

Kulaklık takınca PC ne taktın diye sormuyor

Eskiden kulaklık takınca PC ne taktın diye bildirim gönderirdi sağ aşşadan. Hoparlör, kulaklık seçerdin. Şimdi takınca hiçbir şey olmuyor. Kulaklığı hoparlör olarak algılıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Bir dezavantajı var mıdır? Realtek audio da var PC'de ama çıkmıyor bildirimi
  9. Enivici Vokke

Win10 kurulum flash belleğine driverleri de atarsam bir sorun olur mu?

Resimdeki gibi kurulum flashının içine bir klasör daha açıp LAN yani internet driverini ve ekran kartı driverini yükledim. PC'nin anakartını vs. değiştireceğim için format atacağım. Peki kurulum flashında ayriyetten bu 2 dosyanın olması, fazladan klasör vs. olması bir sorun teşkil eder mi...
  10. Enivici Vokke

3200 mhz ile 3000 arasında fark olur mu?

i3-10100f sistemimi i3-12100f yükseltmeyi düşünüyorum ama ramlerim 3000 mhz. i3-12100f ise 3200 mhz destekliyor. 3200 yerine 3000 mhz ram taksam ne kadar fps fark eder?
  11. Enivici Vokke

Nvidia denetim masası bilgisayarı yeniden başlatmadan açılmıyor

Masaüstüne sağ tıklayıp Nvidia denetim masasını açmaya çalışıyorum ama açılmıyor. Hep bilgisayarı yeniden başlattığımda bu sorun düzeliyor. Bunun kalıcı bir çözümü yok mu?
  12. Enivici Vokke

Realtek ses driverlerini kuramıyorum

MSI H510M Pro anakartım var. DDU ile ses kartı driverlerini kaldırdım, denetim masasından da realtek'i kaldırdım. Sonra gittim anakartın sitesinden onboard-audio driversi kurdum. Ama mesela formattan önce mesela kulaklık takınca ne taktınız diye soruyordu, kulaklığı seçiyordum. Artık sormuyor...
  13. Enivici Vokke

RX 570 DX12 modunda kötü çalışıyor

Hikayeli oyunlarda bile FPS artıyor ama akıcılık düşüyor. Şu an Hell Let Loose oynamaya çalışıyorum, oyunu oynayan çoğu kişi DX12 modunda oynuyor oyunu çünkü FPS arttırıyor. Herkes sorunsuz kullanıyor. Ben DX12 olarak başlatınca gene aynı şekil FPS artıyor ancak oyunun akıcılığı düşüyor. DX11...
  14. Enivici Vokke

Çözüldü✓ Google sekmesi windowsta nasıl iç içe geçer?

Derdimi nasıl anlatacağımı kelimelere dökebilsem internetten araştıracağım ama nasıl anlatacağımı çözemedim. :D Eskiden Google'yi açınca görev çubuğundaki google simgesinin içinde açılırdı, Görev çubuğundaki googlenin yanına 1 simge daha gelmezdi. Şimdi yanında açılıyor, bunu ayarlamak mükün mü...
  15. Enivici Vokke

RX570 FurMark değerlerim nasıl? OC yapabilir miyim?

Sapphire RX570 Pulse ITX 4 GB tek fanlı model sahibiyim. 2019 Haziran'da aldım. Aldığımdan beri hiç macununu falan değiştirmedim, OC yapmadım, mining yapmadım. Taktım kasaya kullanıyorum dümdüz. İlk defa test yaptım ekran kartına. Testteyken zerre kadar ses çıkartmadı ben uçak sesi çıkacak...
  16. Enivici Vokke

USB to USB işe yarar mı?

https://www.amazon.com.tr/S-link-SL-AM6-%C3%87evirici-Adapt%C3%B6r-UsbAM/dp/B00C1F494U/ref=sr_1_12?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=NDXLRZAGR3EN&keywords=USB+to+USB&qid=1667598483&qu=eyJxc2MiOiIzLjgzIiwicXNhIjoiMy40MSIsInFzcCI6IjMuMTkifQ%3D%3D&sprefix=usb+to+usb%2Caps%2C131&sr=8-12...
  17. Enivici Vokke

Ekran kartım soğuduğu halde fanı yavaşlamıyor

Oyundan çıkalı çok oluyor. Resim ekledim. Ekran kartım epeyce soğudu. Ancak fanı yavaşlamıyor. Neden böyle?
  18. Enivici Vokke

Rx 570 sistem Rust'a girince PC siyah ekran veriyor

Oyunu indirdim, serverlerin olduğu menüdeyken Twitch'te takılıyordum ve siyah ekran verdi PC. Power tuşuna basıp bilgisayarı kapattım ve geri açtım. Tekrar aynı şey oldu. 5 dakika sürmüyor oyunu açtıktan sonra siyah ekran vermesi. Siyah ekran verdiğinde ekran kartı bütün gücüyle dönmeye başlıyor...
  19. Enivici Vokke

MSI Anakart BIOS açılmıyor

F2-F4-del tuşlarıni spamlamama rağmen açılmıyor. Anakart H510M Pro. Resimdeki gibi yukleme ekranindan sonra windows aciliyor. Anakartı yeni taktım bilgisayara ve win10 kurdum.
  20. Enivici Vokke

Ses sürücüsü nasıl kurulur?

Setup yazanı kurdum. Rtlupd yazana tıklayınca bir şey olmuyor. H510M Pro anakartım. Yanlış bir şey yapmadım değil mi?
Geri