USB to USB işe yarar mı?

Linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Kablolu gamepad aldım, USB girişini tak çıkar tak çıkar bozmak istemiyorum. Bozulacaksa bu 5 liralık zımbırtı bozulsun. İşe yarar mı bu ürün?
Dostum bu nasıl olacak ki ? Her iki tarafıda giriş bunların. Ayrıca usbyi takıp çıkarmakla bozulmaz bence hiç masraf etme.

Dostum bu nasıl olacak ki ? Her iki tarafıda giriş bunların. Ayrıca usbyi takıp çıkarmakla bozulmaz bence hiç masraf etme.
Bir ucu erkek bir ucu dişi olmalı. Bu linkteki ürünü buldum bir de:

Bu daha düzgün bir şeye benziyor. 29 TL yazdığına bakma 19 TL normal fiyatı. Jak girişlerinde olduğu gibi USB girişleri de bir yerden sonra bozuluyor. İnsan yapımı sonuçta.
Eski laptopların çoğunun USB girişleri bozuktur mesela. İllaki tak-çıkar yapa yapa deforme olup bozuluyor. Jak girişi de aynı şekilde.

Bu daha düzgün bir şeye benziyor. 29 TL yazdığına bakma 19 TL normal fiyatı. Jak girişlerinde olduğu gibi USB girişleri de bir yerden sonra bozuluyor. İnsan yapımı sonuçta.
Eski laptopların çoğunun USB girişleri bozuktur mesela. İllaki tak-çıkar yapa yapa deforme olup bozuluyor.
Bak bu işini görür ama aldığın gamepad usb 3.0 ise bunu kullanma
Edit: Dikkat et prime ile 28TL diyor ama normal fiyatı 19TL

Eski laptopların çoğunun USB girişleri bozuktur mesela. İllaki tak-çıkar yapa yapa deforme olup bozuluyor. Jak girişi de aynı şekilde.
Normal fiyatı 19 tl . Prime ile fiyatı neden 28 tl anlam veremedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,784
Üyeler
195,458
Son üye
UğucCan
Geri