Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Görüntü gidiyor sistem arkada aktif çalışıyor

Selamlar sorunum dün ortaya çıktı sistemim şu şekilde ryzen 5 5500 işlemci/B450m s2h anakart/xpg d41 8 gb/fury 8 gb/Gigabyte rx 580 4 gb/high power 650w 80+ psu Sorunum detaylıca League Of Legends oynarken gündüz bir anda sistekmin görüntüsü kesildi arkada discorda sesim gidiyor benim sesimi...
  2. F1nerF1rst

cs2 de oyun donması siyah ekran

Selamlar imzamda da bulunuyor tekrardan belirteyim Ryzen 3 2200g 8x2 16 gb 3600Mhz ram rx 580 4 gb gigabyte modeline sahip bir sistemim bulunuyor cs2 betadan beri var ve oyunda ne saçma fps dropları giderebildim ne de oyunun donup siyah ekranda kalma sorununu belirli bir çözümü var mı sormak...
  3. F1nerF1rst

Pes 24 de gereksiz drop ve düşük fps

İmzadaki sisteme sahibim basitçe İşlemci ryzen 3 2200g Fury beast 8 gb Xpg D41 8 gb total 16 gb ram B450m s2h Rx 580 gaming 4 gb Pes 24 oynamak için kol aldım 3 gün oldu 3 gündür oynuyorum oyunda saçma şekilde çok fazla fps drop yiyorum ve anlık dalgalanma çok fazla sıcaklıklarım işlemci 46...
  4. F1nerF1rst

Yeni aldığım kasa fanları çok sesli

Dostlar selam fly game kasa almıştım famların sesine artık alışmışım fanları sçktüm bu gün hata kaza kasayı başlatınca fan sesinden rahatsız oldum geri bağladığımda kasayıda 0 aldım bu ses gereksiz falza değil mi sizce de
  5. F1nerF1rst

Ryzen 3 2200g en iyi performans için hangi ayarlar yapılmalı

Sorum başlıktaki gibi solo channel 8 gb fury ramım var en kısa sürede bir tane daha almayı planlıyorum şimdilik en iyi performans için neler yapabilirim
  6. F1nerF1rst

Disk biçimlendiremiyorum

selamlar elimde 2 adet disk var kendi ssdim ve arkadaşımdan aldığı hdd onu temizlerken disk yönetiminde ve sağ tık biçimlendir yapamadım cmd den yapmaya karar verdim bu seferde Geçerli önyükleme, sistem, disk belleği, kilitlenme dökümü veya hazırda bekletme birimi içeren diskte temizleme...
  7. F1nerF1rst

Ryzen 5 2600 için en iyi ram frekansı

Selamlar internette işlemcim için uygun ram frekans değerleri hakkında çok fazla bilgi kalabalığı mevcut bende en iyi verimi almak için araştırıyordum ama dediğim gibi çok fazla bilgi kirliliği var emin olamadım biri 3066 biri 2933 diyorlar en iyi verimi hangi frekansta alırım en iyisi nedir msı...
  8. F1nerF1rst

Oyunlarda Oyuna Ve Sese Drop Girmesi

Sistemim imzamda fakat tekrardan yazayım şu şekilde= Ryzen 5 2600 A320M Pro A XPG GAMMİX 8 GB 3200Mhz Sharkoon 650w 80+ Acer SSD 240GB Samsung HDD Gtx 750 ti Phoenix 2 gb İşletim sistemi ssd de ve windows 11 kullanıyorum tüm driverlerim günceldir. örnek olarak sizlere videolar atacağım az çok...
  9. F1nerF1rst

Oyunlarda Ani Droplar Ve Ses Donmaları

Sistemim imzamda fakat tekrardan yazayım şu şekilde= Ryzen 5 2600 A320M Pro A XPG GAMMİX 8 GB 3200Mhz Sharkoon 650w 80+ Acer SSD 240GB Samsung HDD Gtx 750 ti Phoenix 2 gb İşletim sistemi ssd de ve windows 11 kullanıyorum tüm driverlerim günceldir. örnek olarak sizlere videolar atacağım az çok...
  10. F1nerF1rst

İndirme devam eder mi?

Selamlar ekran kartımı sattım ama bilgisayarda en son indirme vardı ekran kartı olmadan pcyi başlatsam otomatik indirme devam eder mi arkada
  11. F1nerF1rst

Nvidia game ready güncellemesi sonrası olan sıkıntı

üstte gözüktüğü gibi ekran kartı kullanımı ve derecesi 0 olarak gözüküyor dün gelen güncellemeyi yaptım sonra böyle oldu
  12. F1nerF1rst

Windows 11 den sonra ekran kartı fanının hızlı dönmesi

Selamlar imzadaki sistemi kullanmaktayım windows 11 e her geçtiğimde tek yaşadığım sorun pc yi açtığımda ekran kartı fanı son rpm de dönüyor msı afterburnerden fanı hızını en yükseğe çekip düşürüyorum sonra olmuyor
  13. F1nerF1rst

Oyunlarda düşük fps problemi

İmzamdaki sistemi kullanmaktayım valorantta bile ortalama 80 90 fps almaktayım forza da düşük ayarlarda 1024 çözünürlükte 50 fps alıyorum normal değil gibi geldi bana ne yapmamı önerirsiniz elimde windows 11 flashı bulunmakta zaten temiz kurulumla geçicem ama şuan neden kaynaklı olabilir sizce
  14. F1nerF1rst

A320M A PRO ses driveri kuramıyorum

Selamlar realtek driveri kurmaya çalışınca pc resetliyor sürekli açıldığında driver ekranı geliyor ve kur yeniden başlat yaptırıyor döngüye girdi nasıl çözebilirim
  15. F1nerF1rst

Realtek Driveri döngüye girdi

Selamlar a320m a pro dahil ses driverini kuramadım anakarta driveri açıyorum pc resleyip kaldırıyor açılıyor bidaha kurulum geliyor pc resliyorum kurulum için reslediğim halde pc açılınca bir daha kurulum geliyor ve pc böyle döngüye girdi yani driveri kuramıyorum neden kaynaklıdır sizce bu...
  16. F1nerF1rst

Realtek Denetim Masası sorunu

Selamlar mikrofonum videonun sesini discorda yankı yapıyor o yüzden realtek hd audio driverini kurmaya çalıştığımda bilgisayar resetleniyor ve bidaha kurulum geliyor bilgisayar kısır döngüye girdi microsoft storeden realtek audio console programını indirdim ama bir fark olmadı bana realtekin...
  17. F1nerF1rst

Çözüldü✓ ryzen 3 1200 gtx 750 ti asus 2 gb darboğaz

Arkadaşlar öncelikle herkese günaydın hayırlı forumlar evimde bulunan 2.sistem olan r3 1200 750ti sistemle abim evdeyken valorant atıyorum sonra r5 sisteme geçiyorum fakat günümün çoğu r3 1200 ile geçiyor şimdi sorunuma gelirsek öncelikle ramlerim 3000Mhz ama 2800mhzlerde neden birde ben...
  18. F1nerF1rst

Telefondan Windows To Go Usb Yazdırma

Arkadaşlar dün konu açmıştım dizdiğim sisteme format atarken oluşan sorunlardan hdd de sorun olduğu kanısına vardım ve bu gün ssd siparişi verdim internetten dolanırken windows to go(linux gibi usbde windows çalıştırmak) hakkında.birşeyler gördüm şimdi bende 64 gb usb bellek var ben buna windows...
  19. F1nerF1rst

format sırasında dosya kurulumu takılı kaldı

Bilgisayar donmadı fakat ortalama 25 30 dakikadır dosyalar kurullum için hazırlanıyor kısmı %79 da kaldı diski tarayıp kontrol edebileceğim başka bir pc yok sağlam olduğunu düşünüyorum diskin çünkü gta 5 içine kuruluydu burdan oynuyordum ana pc de format diskide sorunsuz bu 2.bilgisayar ana...
  20. F1nerF1rst

Cpu led ışığının yanması ve görüntü gelmemesi

ryzen 3 1200 A320M Pro Vh Plus Sharkoon 650W gtx 750Ti 4 gb corsair vengeance lpx 8 gb 3000Mhz(xpg sipariş ettim bunu iade ettim) Arkadaşlar corsair ramı almıştım geçen hafta ekran kartım daha gelmemişti kargodaydı ve sabit DRAM hata ışığı yanıyordu bende ramde sorun vardır diyerek iade ettim...
Top Bottom