F1nerF1rst
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,892
Selamlar realtek driveri kurmaya çalışınca pc resetliyor sürekli açıldığında driver ekranı geliyor ve kur yeniden başlat yaptırıyor döngüye girdi nasıl çözebilirim
anakartın sitesindeki driveri kurunca kulaklık ve mikrofonu görmüyorTemiz kaldırma işlemi yap ddu programı ile.
Sonra anakartın sitesinden driver indir tekrar dene.
+onboard audio driver gözüküyor sitesinden normal realtek driveri yokTemiz kaldırma işlemi yap ddu programı ile.
Sonra anakartın sitesinden driver indir tekrar dene.
şimdi internet kablosunu çekiyorum sonra realtek driverlerını silip sitesindeki onboard driverimi kurucam kendi kurmaya çalıştığımı mı detaylı anlatabilir misinŞöyle yap aygıt yöneticisinden ses ile alakalı driver ı sil internet kesikken sonra daha önceden indirdiğin realtek in senin anakartına uygun olan sürümünü yükle . Büyük ihitmal Uygun olmadığı için hata veriyor.
güvenli modda kuran biri varmış ama pc geri açamıyormuş galiba güvenli modda açılıyormuş pc bilemedim dediğini nasıl yapıcaz herhangi bir videosu var mı örnek bakayım ordan yapayım bu arada yeni bişey farkettim driver kuruluyor ama her seferinde bidaha kuruluma atıyor beni ilk resten sonra driver kurulmuş oluyor ama.INF kurulumu gerekiyor, aynı sorunu çok kez yaşadım. Setup düzgün çalışmıyor. Başka çaresi yok.
TeamViewer ile ben yapabilirim isterseniz.güvenli modda kuran biri varmış ama pc geri açamıyormuş galiba güvenli modda açılıyormuş pc bilemedim dediğini nasıl yapıcaz herhangi bir videosu var mı örnek bakayım ordan yapayım bu arada yeni bişey farkettim driver kuruluyor ama her seferinde bidaha kuruluma atıyor beni ilk resten sonra driver kurulmuş oluyor ama