MSI A520M-A Pro Bios Problemi

mse1351

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar,

Dün hiçbir problem yoktu. FACEIT indirmiştim ve bunun için Secure Boot ve gerekenleri anakart üzerinden açmıştım. Bugün ise MSI Afterburner üzerinden ekran kartımın watt değerlerini göstermemesiyle başladı. Ekran kartının driver programından da baktığımda watt değerleri gözükmüyordu. Sonrasında bilgisayarı kapattım ve BIOS'a giriş yapmaya çalıştım. BIOS ekranına girmeden önce tuş basma ekranı geliyordu, orası gelmedi ve siyah ekrana düştü. Kasadan güç düğmesine bastığımda bilgisayar hemen kapandı. Hiçbir şey yapmadan tekrardan açtığımda klavye ve mouse ışıkları geliyor, birkaç saniye sonra gidiyor ve tekrar geliyor. Kısa süre sonra direkt Windows şifresi girdikten sonra açılma ekranı geliyor. Bilgisayar kullanımında hiçbir problem yok. Başlat menüsünden shift basarak kapatıp açmayı denedim, yine siyah ekrana düşüyor ve güç düğmesiyle hemen kapanıyor.

MSI A520M-A Pro anakartın BIOS pilini sökmeye çalıştım ama çıkartamadım. Mandalı ne tarafa hareket ettirirsem çıkmıyor. Orada plastik bir parça var, o engelliyor.

Yapay zekadan yardım almayı denedim ama o da basit önerilerde bulunuyor. Çözümlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Benim eski kasada GT220 vardı onu taktım CSM açmak ister misiniz gibi bir soru sordu galiba orada bir şey hatırlamıyorum F1'e bastım sonra BIOS'a girdi oradan UEFI seçip F10 attım sonra acılmadan PC kapattım RX 580'i taktım tekrardan BIOS'a girebildim ekran kartı watt değerleride görünmeye başladı sanırım Secure Boot sıkıntı yaratıyor. PROBLEM ÇÖZÜLDÜ

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,511
Üyeler
184,176
Son üye
Joyce
Geri