Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

Windows yükleniyor ama açılmıyor

Windows dairesi dönüyor ama hiçbir şekilde açılmıyor. Aynı durum Windows USB takınca da oluyor o da açılmıyor kaldı böyle ne yapabilirim?
  2. RevDeisDou

Eski Laptop' u hızlandırmak için Modlu Windows Önerisi?

Eski diyemeyeceğim ama güçsüz bir laptop var elimde. Akşamları kasayı yanımda taşıyamadığımdan ve telefonun ekranı da beni tatmin etmediği için laptop' u kullanıyorum lakin çok yavaş kalıyor. Özellikleri: A9 9420 2 Core 2 Thread 28nm CPU R5 M330 Ekran kartı R5 Graphics Dahili Ekran Kartı 4+4...
  3. RevDeisDou

Az önce Win10 lisans keyi ile Windows11 aktifleştirdim

Bu rehberde pro sürümü uyguladım ve çalıştı https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ 1623802452 @RTX3070 @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül @Oguzrtx
  4. RevDeisDou

Windows 8.1 pro driver nereden indirebilirim?

Windows 8.1 pro kurdum başka cihazdan usb yardımıyla driver kurucam çünkü wifi falan yüklü değil hangi siteden indiricem?
  5. RevDeisDou

Windows 10 UEFİ açılmama sorunu

Windows 10 UEFİ kullanıyordum gayet hoştu sonra uyandığımda PC' yi açarken no boot device dedi. Legacy modu açtığımda windows 10 açıldı normal bi şekilde UEFİ nasılsa o fark göremedim ama garip garip sorunlar oluştu. Microsoft uygulamaları çalışmıyor. Sorun giderici bile çalışmıyor. (Windows...
  6. RevDeisDou

Windows 2004 sürümü hala sorunlu mu?

Geçmek zorundayım Driver vb' de indiremiyorum. Sorunlu mu hala temiz kurulum yapmadan geçicem?
  7. RevDeisDou

Windows açılmıyor

SSD' ye Windows kurdum lakin boot olarak onu seçince bott etmek için aygıt yerleştirmemi söylüyor.
  8. RevDeisDou

Linux mint ile windows kurtarilir mi?

Bilgisayar acilmiyor SSD icinde uygulamalarim var Linux mint kurdum USB uzerinden boot ettim klavye duzeni falan yazamiyorum elim uygun degil Bir sekilde Windowsu tamir etmenin yolu var mi?
Top Bottom