Arama sonuçları: *

1. loewry

Internet ayarlarım nasıl olmalı?

beyler gündüzleri paket kaybı olurken geceleri hiç olmuyor. sanırım frekans veya sinyal ayarı nedeniyle olabilir. 500m uzaktaki işyerimizden bağladık router yoluyla interneti. değerlerime baktım şuan, sinyal gücü -50 db, noise strenght -90db, SNR 42 db, transmit CCQ 99 gözüküyor. bu değerler nasıl?
  2. loewry

Yardım Çıldırmak üzereyim paket kaybı

Beyler bizim evin sokağında boş port olmadığı için yaklaşık 600-700 metre ötedeki işyerimizden cpe510 routerler aracılığıyla internet kullanıyoruz. İyi hoş ama valorantta veya cs de falan deli gibi paket kaybı yiyorum bi ileri bi geri ışınlanmalar kafayı yiyorum. Routerlerin rts threshold...
  3. loewry

Mobil veri paket kaybı

Arkadaşlar mobil verimde paket kaybı testi yaptım. %0 çıktı bir sorun yok. Ama Valorant'ta sık sık pingim 40'dan 150'ye falan çıkıyor, ışınlanıyorum. Bu zamana kadar hep mobil veri oynadım, 40ms sabit. Masaüstüne kablo ile bağlıyorum telefonu. Acaba kablo mu darbe gördü? Ufak bir dokununca...
  4. loewry

Öneri Fiber altyapı çalışması geldi

şuanda vdsl kablolu internet kullanıyoruz türk telekomun. Sık sık paket kaybı sorunu var oyunlarda rahatsız edici derecede. Mahallede kazı yapmışlar turuncu borular vardı fiber altyapı döşeniyormuş. Bizim fibere geçiş yapmamız mı lazım? yoksa kablolar yenilendiği için şu paket kaybı düzelir mi
  5. loewry

Öneri Yıllardır geçmeyen jitter sorunu

Türk telekom altyapı Minimum 3-4 yıldır oyunlarda özellikle valorant ve cs de paket kaybından dolayı ışınlanmalar yaşıyordum. Yaşayan bilir insanı delirtir. Babama durumu izah ediyorum adamın umrunda değil banane oynama diyor. Ne yapacaksın işte al burdan yak. Bir iki kere ikna edip arattırdım...
  6. loewry

3 gündür internet kopuyor

Arkadaşlar son 3 gündür internet bir anda gidiyor bidaha gelmiyor. Babam modemin arayüzüne girdi reset falan attı düzelmişti. Dün yine gitti 6 saat uğraştı bişeyler yaptı bilgim yok kabloyu değiştirdim dedi. Dünden beri gitmemişti. Az önce yine gitti. Modem mi bozuldu acaba? İnterneti router...
  7. loewry

Paket kaybı hakkında destek

Arkadaşlar mevzuyu açıklayayım. Bizim mahallede altyapı zayıf 16mb destekliyor. O yüzden 800m ilerdeki şirketimizden eve alıcı verici cihazlar yoluyla internet çektik alıcı bizim çatıda baya yüksek yani. Vericide şirketin çatısında oda yüksekte. Bizim çatıdan kabloyla modeme çektik modemdende...
  8. loewry

Yardım Paket kaybı sorunu çözümü

Arkadaşlar son 2 haftadır Valorant'ta iğrenç derecede paket kaybı oluyor. Pingim sabit 20-25 ms değerlerinde iken aniden 30-40 çıkıp düşmesi sonucu paket kaybı da anlık %1-2 olup düşüyor. Bu nedenle iğren bir lag yiyorum oyunda. Lagdan kastım yürürken ileri geri ışınlanıyorum falan. 2 haftadır...
  9. loewry

Uzaktan alıcı ile bağlanılan internette lag sorunu

Merhaba olay şu bizim mahallenin internet altyapısı çok kötü olduğu için 1km uzaklıktaki cadde üzerinde olan evimize internet bağlattık 100Mbps Telekom fiber internet o interneti ise uzaktan alıcı verici cihaz yoluyla şu anki evimde kullanmaktayım hız konusunda hiçbir düşme yaşamadım 100 veriyor...
Geri