Arama sonuçları: *

1. Muhammed0147

Türknet'e Geçilir Mi?

Türktelekom kullanıcısıyım ve taahhütün bitmesine 2 ay kaldı . Şu an tt da 50 mbps fiyat biçiliyor ve türknette altyapımın desteklediği tam hızı(100mbps) 170 liraya verecekleri bildiriliyor . Geçiş yapmak mantıklı mı ? Ayrıca müşteri hizmetleri nasıl ve tahmini bağlatma süresi ne kadar ...
  2. Muhammed0147

Hat değerlerim iyi mi ?

20mbps paket kullanıyorum ve yaklaşık 6 mbps civarında bir hız alıyorum . Hattan modeme gelen kabloyu değiştirttim .
  3. Muhammed0147

Yardım Türktelekom altyapım hakkında

altyapım 100 mgbit destekliyor , 24 mgbit paketim var ama bana gelen hız 9 . Yan komşum da aynı kutuya bağlı ama ona gelen hız 35 mbit Türktelekom evimize geldiğinde ise sizin altyapınız bu kadar destekliyor diyor ben şimdi ne yapmalıyım çıldırmak üzereyim.
  4. Muhammed0147

Türk Telekom hat değerlerimi inceler misiniz?

Hat değerlerim iyi mi ? (20mbps paketim var max 6 mbps internet geliyor) 1624720696 up up up
  5. Muhammed0147

Yavaş internet sıkıntısı (tt)

internet vdsl2 şeklkinde bağlı olmasına rağmen bize vaad ettikleri interneti vermiyorlar (paket 24mbps ama verdikleri 8 mbps den az ) gerçek hızı vermiyor ve modem 4 saatte bir yeniden başlatılmazsa interneti kullandırtmıyor kotalı internetken saniyede 2,5 mb indirme hızlarına ulaşırdım şimdi...
  6. Muhammed0147

Türknet' e geçiş yapılır mı ?

şu an Türktelekom'luyum Türknet'te altyapı sorgulayınca Türknete geçmeye karar verdim size sorum bu paket iyi mi ve kullanan arkadaşlar türknetin ping değerleri nasıl ?
Geri