Yardım Türktelekom altyapım hakkında

Muhammed0147

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
altyapım 100 mgbit destekliyor , 24 mgbit paketim var ama bana gelen hız 9 . Yan komşum da aynı kutuya bağlı ama ona gelen hız 35 mbit Türktelekom evimize geldiğinde ise sizin altyapınız bu kadar destekliyor diyor ben şimdi ne yapmalıyım çıldırmak üzereyim.

Son düzenleme:
altyapım 100 mgbit destekliyor , 24 mgbit paketim var ama bana gelen hız 9 . Yan komşum da aynı kutuya bağlı ama ona gelen hız 3.4 . Türktelekom evimize geldiğinde ise sizin altyapınız bu kadar destekliyor diyor ben şimdi ne yapmalıyım çıldırmak üzereyim.
Banada öyle diyorda gelen hız düşük ben 24 var bende 20 falan alıyorum

Banada öyle diyorda gelen hız düşük ben 24 var bende 20 falan alıyorum
yav 20 alsam yine yeter ben 9 alıyorum e televizyonda internete bağlanıyor bütün interneti o emcüklüyor bana bir şey kalmıyor 20 alsam yeter ya

Komşunuzun düşük alması garip, bina içi kablolarda problem olmadığına emin misiniz

Komşunuzun düşük alması garip, bina içi kablolarda problem olmadığına emin misiniz
aa pardon yanlış yazmışım 3.4 mb saniyede indirme hızına sahip ben 9mbit internet hızına sahibim

müstakil evde oturuyorum apartmanda değil bağlandığımız kara kutu aynı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyunları 9 MB/S ile mi indiriyorsunuz?
9mbit yani 1 mb

Oyunları 9 MB/S ile mi indiriyorsunuz?
1630433841475.png

Benim pakedim bu ulaşılabilir hızda daha uçuk şeyler gözüküyor ama bana 9 megabiti anca verebiliyorlar . Daha kotalı zamandayken bile 2,5 megabayt saniyede indirme yapabiliyordum ama artık böyle

Son düzenleme:
müstakil evde oturuyorum apartmanda değil bağlandığımız kara kutu aynı

9mbit yani 1 mb

Alıntıyı görüntüle

Benim pakedim bu ulaşılabilir hızda daha uçuk şeyler gözüküyor ama bana 9 megabiti anca verebiliyorlar . Daha kotalı zamandayken bile 2,5 megabayt saniyede indirme yapabiliyordum ama artık böyle
Farklı cihaz da test ettiniz mi?

7.46 mbps download , 0.94 upload

basar basmaz bi 20leri görüyorum ama saniyesinde 5/6 ya kadar düşüyor
Bence müşteri hizmetleri ile tekrardan görüşün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,244
Üyeler
195,574
Son üye
sandardor
Geri