Muhammed0147
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 511
20mbps paket kullanıyorum ve yaklaşık 6 mbps civarında bir hız alıyorum . Hattan modeme gelen kabloyu değiştirttim .
Bu hızı kablolu bağlantıda mı alıyorsunuz?20mbps paket kullanıyorum ve yaklaşık 6 mbps civarında bir hız alıyorum
Kablolu bağlantıda alıyorum .Kablom cat6eBu hızı kablolu bağlantıda mı alıyorsunuz?
Değerler kötü sayılmaz. En kötü 35Mbps alabiliyor olmanız lazım.
Değerler normalde kabul edilebilir seviyede. 24Mbps paket kullanıyorsunuz, minimum 19Mbps civarı hız almanız lazım.Kablolu bağlantıda alıyorum .Kablom cat6e
ayrıca size şöyle söyliyim . speedtest.net e girdiğimde go tuşuna basınca bir saniye kadar 20 mbps internet hızı görüyorum . Sonra ise bu hız aniden 10,8,7 ve 6 ya düşüyorBu hızı kablolu bağlantıda mı alıyorsunuz?
Değerler kötü sayılmaz. En kötü 35Mbps alabiliyor olmanız lazım.
Değerler normalde kabul edilebilir seviyede. 24Mbps paket kullanıyorsunuz, minimum 19Mbps civarı hız almanız lazım.
eğerki teamwiever ile bağlanma şansınız var ise yukarda bahsettiğim şeyi size gösternek isterimDeğerler normalde kabul edilebilir seviyede. 24Mbps paket kullanıyorsunuz, minimum 19Mbps civarı hız almanız lazım.
Komşu interneti vb. mi?ayrıca size şöyle söyliyim . speedtest.net e girdiğimde go tuşuna basınca bir saniye kadar 20 mbps internet hızı görüyorum . Sonra ise bu hız aniden 10,8,7 ve 6 ya düşüyor
hayır kendi modemim yaklaşık 5 metre ötemde modemKomşu interneti vb. mi?