Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

Yardım Turkcell Superonline Discord Paket Kaybı ve Sitelerin Geç Yüklenme Sorunu

İnterneti aldığımdan beri takmamıştım çünkü nadiren oluyordu ama şuan ciddi ciddi 10 dakkada 10-15 kere discordda sesim kesik kesik gidiyor, Youtube arada bi geç açılıyor veya videoların kapakları yüklenmiyor vb vb. Sorun ile ilgili görseller: Kullandıgım paket 500/10 Hız testi sonucum...
  2. RevDeisDou

Millenicom 50 mbit tarife var mı?

Soru basit. 35 bana az geliyor. 100 ise altyapım desteklemiyor. 50 ve 75' lik paket ise sitelerinde yok. Peki firma bu hızları sunuyor mu yoksa 35' e mahkum muyum?
  3. RevDeisDou

Türknet GigaFiber gelir mi?

Arkadaşlar beşiktaş ve kadıköyde vardı şuan gültepeye de gelmiş. Gültepe ile aramda 3-4 km var ya da yok. Bana da gelir mi sizce? Şuan nereye yapacaklarını görebiliyor muyuz? Türknet kulanıcısıyım merak ettim.
  4. RevDeisDou

TurkNet harbiden alıştıra alıştıra düzeltiyor

Arkadaşlar hatırlarsınız hızım 35 olması gerekirken 24' e düşmüştü. Sonra şöyle bir konu açtım. https://donanimarsivi.com/forum/konu/tuerknet-alistira-alistira-internetimi-duezeltiyor.167725/ Bugun ise internetim 30mbit. Alıştıra alıştıra
  5. RevDeisDou

Türknet alıştıra alıştıra internetimi düzeltiyor

Arkadaşlar internetim 2 gün önce biranda 35/6' dan 24/6' ya düşünce desteğe yazdık. Dediler ilgilencez. Bugün bi test yaptım hız artmış. Hızmız şuan 27/6.1mb alıştıra alıştıra düzelticekler galiba. @alpolojix
  6. RevDeisDou

TurkNet düşük hızın nedeni ne olabilir?

35 paket sabah 34/6 alıyodm şuan böyle. Modeme de bu şekilde geliyor. Sabah 35 geliyordu modeme. 21:00' ın ilk saniyesi internet gitti. Yani tam 21:00' da.
  7. RevDeisDou

Yardım Türknet kopma sonrası hız düşüşü

21:00' a girdiğimiz anda internet gitti gelince 24mbit oldu. Daha önce bunu yaşayan var mı 1602526187 Adresimi bir daha sorguladım Altyapı yok çıktı
  8. RevDeisDou

71.25 TL' ye 50mbit nasıl?

Turknet. Hali hazırda 63.75TL' ye 35/6 alıyorum. 50/8 için 7.15TL değer mi
  9. RevDeisDou

Turknet altyapı desteği HK.

Altyapım 53mbit destekliyor ama ben ISS' ye ''Sen bana bi 100 ver bakalım olursa olsun'' diyebiliyor muyuz? Turknet olduğu için umutluyum sabit fiyat.
  10. RevDeisDou

Türknet VDSL internet sonuçlarım!

ADSL olarak başladı desteğe yazdık ertesi gün direkt geçtik. @alpolojix evde 5-6 cihaz açıkken bu test. Aylık 63.75 TL
  11. RevDeisDou

Yardım Turknet engelli tarifesi için gerekli olan şeyler

Aileden 1 kişinin 1. derece yakını adına başvurduk. Sağlık kurulu raporu ve 1. dereceden yakınının da kimlik fotoğrafını gönderdik. Engelli avantajından yararlanıcak mıyız?
  12. RevDeisDou

Keneetic omni DSL N300 kurulum nasil yapilir

Turkneti ve telekomu arayınca 1 dakka içinde şifre ve kullanıcı adı geldi ama bu modemi nasıl kurcam
  13. RevDeisDou

Yardım Türknete Geçemiyorum

Türktelekomdan turknete geçiyoruz aradık turkneti Turktelekom onay vermemiş arasak türktelekomu onay verdirtebilir miyiz? Kabadayılık misali. Çünkü internetimiz şuan 0.2 down 0.6 up.
  14. RevDeisDou

Turknet aktivasyon süreci ne kadar sürer?

Bu kısım ne kadar sürüyor ortalama?
  15. RevDeisDou

Modem arayüzüme giremiyorum

VMG3313-B10A modemim var giremiyordum modemi manuel resetledim gene giremiyorum. (192.168.1.1) @alpolojix
  16. RevDeisDou

Turknet GigaFiber altyapım var mı?

Bunu nerden öğrenebilirim? Sorgulaya basınca böyle oluyor:
  17. RevDeisDou

Turknet başvuru ilanlarım kargo problemi

Turknete başvurdum evrakları yazdırıp imzalayın, sonra MNG ile yollayın dediler. İmzaladım yolladım ama alıcıda ben göndericide onlar gözüküyor normal mi? Elimde ise kargo teslim alma belgesi var.
  18. RevDeisDou

TurkNet geçiş işlemleri ne kadar sürer

Yarın taahhütüm bitiyor. TurkNet' e geçicem ne kadar sürer?
  19. RevDeisDou

TTNET hat değerlerim nasıl

20. RevDeisDou

Vodafone' a geçilir mi?

TTNET kullanıyorum 12/1 paket. 83 lira veriyorum Vodafone engelsiz tarife ile aynı para 50 mbit fiber alabiliyorum geçmeye değer mi?
Top Bottom