İnterneti aldığımdan beri takmamıştım çünkü nadiren oluyordu ama şuan ciddi ciddi 10 dakkada 10-15 kere discordda sesim kesik kesik gidiyor, Youtube arada bi geç açılıyor veya videoların kapakları yüklenmiyor vb vb.
Sorun ile ilgili görseller:
Kullandıgım paket 500/10
Hız testi sonucum...
Soru basit. 35 bana az geliyor. 100 ise altyapım desteklemiyor. 50 ve 75' lik paket ise sitelerinde yok. Peki firma bu hızları sunuyor mu yoksa 35' e mahkum muyum?
Arkadaşlar beşiktaş ve kadıköyde vardı şuan gültepeye de gelmiş. Gültepe ile aramda 3-4 km var ya da yok. Bana da gelir mi sizce? Şuan nereye yapacaklarını görebiliyor muyuz? Türknet kulanıcısıyım merak ettim.
Arkadaşlar hatırlarsınız hızım 35 olması gerekirken 24' e düşmüştü. Sonra şöyle bir konu açtım.
https://donanimarsivi.com/forum/konu/tuerknet-alistira-alistira-internetimi-duezeltiyor.167725/
Bugun ise internetim 30mbit.
Alıştıra alıştıra
Arkadaşlar internetim 2 gün önce biranda 35/6' dan 24/6' ya düşünce desteğe yazdık. Dediler ilgilencez. Bugün bi test yaptım hız artmış. Hızmız şuan 27/6.1mb alıştıra alıştıra düzelticekler galiba.
@alpolojix
35 paket sabah 34/6 alıyodm şuan böyle. Modeme de bu şekilde geliyor. Sabah 35 geliyordu modeme. 21:00' ın ilk saniyesi internet gitti. Yani tam 21:00' da.
Aileden 1 kişinin 1. derece yakını adına başvurduk. Sağlık kurulu raporu ve 1. dereceden yakınının da kimlik fotoğrafını gönderdik. Engelli avantajından yararlanıcak mıyız?
Turknete başvurdum evrakları yazdırıp imzalayın, sonra MNG ile yollayın dediler. İmzaladım yolladım ama alıcıda ben göndericide onlar gözüküyor normal mi? Elimde ise kargo teslim alma belgesi var.